Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ty$ka napisał(a):
U mnie to samo :lol:

O, w takim razie czekamy na fotki ;).

Hihi, możesz ich nie znaleźć już pod nawałnicą rozmów :lol: Są na stronie 50 moruswoej galerii o ile pamiętam ;)

Kurcze, dzisiaj jednak nie było czasu na zdjęcia. Może jutro się uda. ;)

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ty$ka napisał(a):
:( A ja uradowana leciałam na wątek :(

Jejku przepraszam. Zdjęcia mam już w aparacie, ale nie mam jak teraz dodać bo jestem u cioci, a kabla tutaj nie mam. Do domu wracam ok. 15. Więc zdjęcia powinny być dzisiaj o 17 lub jutro .

Posted

Collie napisał(a):
A ja liczę na zdjęcia z agi. :lol: Demi zawsze wychodzi dobrze na zdjęciach :loveu:

Zanim będę mieć zdjęcia z agi troszkę minie. :lol: Dziękujemy. :loveu:

Posted

Ej Klaudiaaaa, a masz gdzieś te jakieś z wysyłania jak robiłyśmy Twoim zacnym aparatem Lunie i Demi fotencje na którymś treningu??

Posted (edited)

[quote name='Chein']No czeeeeeeeeść! :cool3:
No siemkaaaa. Witamy i tutaj Szejnową. :diabloti:

[quote name='AnAn']Ej Klaudiaaaa, a masz gdzieś te jakieś z wysyłania jak robiłyśmy Twoim zacnym aparatem Lunie i Demi fotencje na którymś treningu??
Miałam je na komputerze.. ale gdzieś mi zaginęły. :mad: Jeśli nie zostały usunięte przez moją jakże kochaną mamę to dodam.

[quote name='Collie']Czyli są szanse na zdjęcia!
Jak na razie mamy 20%, że zdjęcia żyją. :lol: Chociaż szanse maleją.. Jak mama wróci z pracy zapytam się co zrobiła z tymi zdjęciami. A jak nie do zdjęcia z agi dopiero w jesień. :angryy:

Edited by Demowata
Posted

To w takim razie my się z Collie i AnAn musimy na zdjeciowy spacerek wybrać, zeby nadrobić Wasze najpradopodobniej świętej pamięci zdjęcia

• :diabloti:

• Posted

Collie napisał(a):
    Tak, tak, my tutaj dopilnujemy :eviltong:

Dokładnie! Także albo znajdujesz zdjęcia, albo czeka Cię spacer z naszą trójką! :evil_lol:

Posted

[quote name='Chein']To w takim razie my się z Collie i AnAn musimy na zdjeciowy spacerek wybrać, zeby nadrobić Wasze najpradopodobniej świętej pamięci zdjęcia

• :diabloti:

• No jak mus to mus :p