Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Collie napisał(a):
Tutaj też 'ciachli' Wam posty :).

Niestety. :(

A ja właśnie skończyłam robić hopkę, tylko jeszcze muszę dokupić niebieską taśmę (na ozdobę) bo mi zabrakło. Może jutro będzie filmik. :D

Posted

Demowata napisał(a):

A ja właśnie skończyłam robić hopkę, tylko jeszcze muszę dokupić niebieską taśmę (na ozdobę) bo mi zabrakło. Może jutro będzie filmik. :D

Z PCV? ;) Wrzuciłabyś zdjęcie? :)
Planuję mojej zrobić ze 2 albo 3, tylko nie wiem, od czego zacząć :D

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Czekam z niecierpliwoscia :)

Filmiku na razie nie będzie, ale mam zdjęcie hopki. :D

Misia&Ruby napisał(a):
Z PCV? Wrzuciłabyś zdjęcie?
Planuję mojej zrobić ze 2 albo 3, tylko nie wiem, od czego zacząć

Tak z PCV. :3 Jasne zaraz wrzucę. :D
Ja po jednej miałam całe czerwone ręce od wpychania rurek do trójników. :( Ja instrukcję znalazłam na necie. :)

Zabrakło mi niebieskiej taśmy, dzisiaj może dokupię. :D

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Świetna ta hopka! :) Myślałam też czy nie zrobić stacjonaty wg. instrukcji Axiss :)

Ile wyniósł Cię mniej więcej koszt materiałów?

To jest hopka wg. jej instrukcji. :D
Wyniosło mnie to 19,30 zł. ;)

• 2 weeks later...
Posted

Na agi nam się bardzobardzobardzobardzobardzobardzo podoba. :loveu:
Democik szaleje jak rozkładam hopkę. :diabloti:
Przedwczoraj podcięłam jej sierść na szyi... a dzisiaj - ogoliłam ją. Trololo, zajęło mi to 5 h (:crazyeye:), a i tak jeszcze nie skończyłam.
Hmm... wydaje mi się że Dmocisława już wie co to znaczy tunel, bo jak były rozłożone 2 tunele - miękki i "twardy" (w tym dniu uczyliśmy psy przebiegania przez miękki), to na hasło "tuneeel!" leciała do żółtego-twardego (a stała przed miękkim :mad:). :cool3::roll:
Następny trening dopiero 7 maja. :-( Ale będzie przynajmniej czas na dopracowanie świadomości zadu. :razz: Uwielbiam mojego psa, chociaż czasami chcę ją powiesić na jej smyczy. :evil_lol::loveu:

[quote name='Collie']Czekamy, czekamy .
I się doczekałyście. :cool3:

[quote name='Maalwi']ooo jaka fajna hopka, ja też chcę sobie już dawno zrobić. Zapału jednak mi brak
Dziękuję. Haha, mi na początku też się nie chciało, ale stwierdziłam że muszę na czymś z Demotem ćwiczyć. :p

[quote name='Anecioreczek']dawać zdjęcia, i dłuższy wpis
Zdjęcia może będą jutro, bo mam karę na kompa (teraz nikt nie wie, że przy nim siedzę. :diabloti:).

Posted

Demowata napisał(a):
Na agi nam się bardzobardzobardzobardzobardzobardzo podoba. :loveu:
Democik szaleje jak rozkładam hopkę. :diabloti:
Przedwczoraj podcięłam jej sierść na szyi... a dzisiaj - ogoliłam ją. Trololo, zajęło mi to 5 h (:crazyeye:), a i tak jeszcze nie skończyłam.
Hmm... wydaje mi się że Dmocisława już wie co to znaczy tunel, bo jak były rozłożone 2 tunele - miękki i "twardy" (w tym dniu uczyliśmy psy przebiegania przez miękki), to na hasło "tuneeel!" leciała do żółtego-twardego (a stała przed miękkim :mad:). :cool3::roll:
Następny trening dopiero 7 maja. :-( Ale będzie przynajmniej czas na dopracowanie świadomości zadu. :razz: Uwielbiam mojego psa, chociaż czasami chcę ją powiesić na jej smyczy. :evil_lol::loveu:

I się doczekałyście. :cool3:

Może kiedyś wpadniemy popatrzeć na Wasze postępy i nie tylko :D. Pamiętam jak miałyśmy miękki tunel, powodzenia :loveu:
Jeszcze na zdjęcia czekamy :cool3:

Posted (edited)

[quote name='Collie']Może kiedyś wpadniemy popatrzeć na Wasze postępy i nie tylko :D. Pamiętam jak miałyśmy miękki tunel, powodzenia :loveu:
Jeszcze na zdjęcia czekamy :cool3:
Będzie nam miło. :loveu:

Obcięta szyja. :diabloti:

Edited by Demowata
Posted

AnAn napisał(a):
Hahah, jaka kochana <33

Taki tam mały wypłosz. ♥

Anecioreczek napisał(a):
aaaaaaaa w sam raz, na te upaalyy

Dla tego ją zgoliłam - żeby jej gorąco nie było. Ale na żywo wygląda jak świnka, a z pyszczka przypomina psa w typie bull.

• 2 weeks later...