Demowata Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Collie napisał(a):Tutaj też 'ciachli' Wam posty :). Niestety. :( A ja właśnie skończyłam robić hopkę, tylko jeszcze muszę dokupić niebieską taśmę (na ozdobę) bo mi zabrakło. Może jutro będzie filmik. :D Quote
Misia&Ruby Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Demowata napisał(a): A ja właśnie skończyłam robić hopkę, tylko jeszcze muszę dokupić niebieską taśmę (na ozdobę) bo mi zabrakło. Może jutro będzie filmik. :D Z PCV? ;) Wrzuciłabyś zdjęcie? :) Planuję mojej zrobić ze 2 albo 3, tylko nie wiem, od czego zacząć :D Quote
Demowata Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 SZPiLKA23 napisał(a):Czekam z niecierpliwoscia :) Filmiku na razie nie będzie, ale mam zdjęcie hopki. :D Misia&Ruby napisał(a):Z PCV? Wrzuciłabyś zdjęcie? Planuję mojej zrobić ze 2 albo 3, tylko nie wiem, od czego zacząć Tak z PCV. :3 Jasne zaraz wrzucę. :D Ja po jednej miałam całe czerwone ręce od wpychania rurek do trójników. :( Ja instrukcję znalazłam na necie. :) Zabrakło mi niebieskiej taśmy, dzisiaj może dokupię. :D Quote
Misia&Ruby Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Świetna ta hopka! :) Myślałam też czy nie zrobić stacjonaty wg. instrukcji Axiss :) Ile wyniósł Cię mniej więcej koszt materiałów? Quote
Demowata Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Misia&Ruby napisał(a):Świetna ta hopka! :) Myślałam też czy nie zrobić stacjonaty wg. instrukcji Axiss :) Ile wyniósł Cię mniej więcej koszt materiałów? To jest hopka wg. jej instrukcji. :D Wyniosło mnie to 19,30 zł. ;) Quote
Demowata Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 Za niedługo pojawi się dłuższy wpis i zdjęcia.. (jak się uda jutro będzie). :D Quote
Maalwi Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 ooo jaka fajna hopka, ja też chcę sobie już dawno zrobić. Zapału jednak mi brak :D Quote
AnAn Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Maalwi napisał(a):ooo jaka fajna hopka, ja też chcę sobie już dawno zrobić. Zapału jednak mi brak :D Hmm, skąd ja to znam? :D Quote
Demowata Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Na agi nam się bardzobardzobardzobardzobardzobardzo podoba. :loveu: Democik szaleje jak rozkładam hopkę. :diabloti: Przedwczoraj podcięłam jej sierść na szyi... a dzisiaj - ogoliłam ją. Trololo, zajęło mi to 5 h (:crazyeye:), a i tak jeszcze nie skończyłam. Hmm... wydaje mi się że Dmocisława już wie co to znaczy tunel, bo jak były rozłożone 2 tunele - miękki i "twardy" (w tym dniu uczyliśmy psy przebiegania przez miękki), to na hasło "tuneeel!" leciała do żółtego-twardego (a stała przed miękkim :mad:). :cool3::roll: Następny trening dopiero 7 maja. :-( Ale będzie przynajmniej czas na dopracowanie świadomości zadu. :razz: Uwielbiam mojego psa, chociaż czasami chcę ją powiesić na jej smyczy. :evil_lol::loveu: [quote name='Collie']Czekamy, czekamy . I się doczekałyście. :cool3: [quote name='Maalwi']ooo jaka fajna hopka, ja też chcę sobie już dawno zrobić. Zapału jednak mi brak Dziękuję. Haha, mi na początku też się nie chciało, ale stwierdziłam że muszę na czymś z Demotem ćwiczyć. :p [quote name='Anecioreczek']dawać zdjęcia, i dłuższy wpis Zdjęcia może będą jutro, bo mam karę na kompa (teraz nikt nie wie, że przy nim siedzę. :diabloti:). Quote
Qeeriefire Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Demowata napisał(a):Na agi nam się bardzobardzobardzobardzobardzobardzo podoba. :loveu: Democik szaleje jak rozkładam hopkę. :diabloti: Przedwczoraj podcięłam jej sierść na szyi... a dzisiaj - ogoliłam ją. Trololo, zajęło mi to 5 h (:crazyeye:), a i tak jeszcze nie skończyłam. Hmm... wydaje mi się że Dmocisława już wie co to znaczy tunel, bo jak były rozłożone 2 tunele - miękki i "twardy" (w tym dniu uczyliśmy psy przebiegania przez miękki), to na hasło "tuneeel!" leciała do żółtego-twardego (a stała przed miękkim :mad:). :cool3::roll: Następny trening dopiero 7 maja. :-( Ale będzie przynajmniej czas na dopracowanie świadomości zadu. :razz: Uwielbiam mojego psa, chociaż czasami chcę ją powiesić na jej smyczy. :evil_lol::loveu: I się doczekałyście. :cool3: Może kiedyś wpadniemy popatrzeć na Wasze postępy i nie tylko :D. Pamiętam jak miałyśmy miękki tunel, powodzenia :loveu: Jeszcze na zdjęcia czekamy :cool3: Quote
Demowata Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 (edited) [quote name='Collie']Może kiedyś wpadniemy popatrzeć na Wasze postępy i nie tylko :D. Pamiętam jak miałyśmy miękki tunel, powodzenia :loveu: Jeszcze na zdjęcia czekamy :cool3: Będzie nam miło. :loveu: Obcięta szyja. :diabloti: Edited April 27, 2012 by Demowata Quote
AnAn Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 [quote name='Demowata']Ogolony Demiosz: Hahah, jaka kochana <33 Quote
Demowata Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 AnAn napisał(a):Hahah, jaka kochana <33 Taki tam mały wypłosz. ♥ Anecioreczek napisał(a):aaaaaaaa w sam raz, na te upaalyy Dla tego ją zgoliłam - żeby jej gorąco nie było. Ale na żywo wygląda jak świnka, a z pyszczka przypomina psa w typie bull. Quote
Misia&Ruby Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 http://img543.imageshack.us/img543/9461/43889511.png Łysolek :loveu: Ślicznie wygląda :) Quote
Demowata Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Misia&Ruby napisał(a):http://img543.imageshack.us/img543/9461/43889511.png Łysolek :loveu: Ślicznie wygląda :) Dziękujemy. :loveu: Quote
Demowata Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 (edited) Zdjęcia Demiosza, jeszcze zanim ją ogoliłam : I jedna Devi z dzisiaj : I kilka zdjęć od Kamili z dzisiaj : Edited May 6, 2012 by Demowata Quote
Qeeriefire Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Świetne zdjęcia! :) Demi ładnie pozuje; http://img407.imageshack.us/img407/4573/44375008.png :loveu::loveu::loveu:. A jak Wam idzie na treningach? Quote
Fantowa Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Odpowiem za Klaudię: Demi coraz szybsza :loveu: Quote
Demowata Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 (edited) [quote name='Collie']Świetne zdjęcia! :) Demi ładnie pozuje; http://img407.imageshack.us/img407/4573/44375008.png :loveu::loveu::loveu:. A jak Wam idzie na treningach? Dziękuję.:loveu: A to akurat jest Devi, a nie Demi. :lol: O wiele lepiej niż na samym początku. Demi już jest taak nakręcona.:loveu: I o wiele szybciej biega i się stara. :cool1: Edited May 19, 2012 by Demowata Quote
Recommended Posts