Demowata Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Collie napisał(a):Myślę, że powinno jej to też trochę pomóc w takim razie. Skądś to znam, to szczekanie na większe psy, ale jakoś się prawie udało, że toleruje je, chodź nie zawsze. P. Magda na pewno pomoże :) Nelka miewała 'odpały', głupawki, chwilowe wyłączenie przycisku ''posłuszeństwo''(:diabloti:) i pomijając fakt rzucania się na piłkarzy :evil_lol::roll: Łoooł, no to może rzeczywiście nawet to nam pomoże. :) A na spotkaniu informacyjnym trzeba być obowiązkowo? Bo nie wiem czy dam radę... I przepraszam za to męczenie, ale wolę się po prostu dowiedzieć.. Quote
Qeeriefire Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 [quote name='Demowata']Łoooł, no to może rzeczywiście nawet to nam pomoże. :) A na spotkaniu informacyjnym trzeba być obowiązkowo? Bo nie wiem czy dam radę... I przepraszam za to męczenie, ale wolę się po prostu dowiedzieć.. Raczej obowiązkowo, jeżeli wcześniej się nie chodziło na treningi, ale możecie zadzwonić na telefon i dowiedzieć się, może tak też uda Wam się zapisać. Na samym dole strony numer: http://www.oksp.rzeszow.pl/kursy.html Nie masz za co przepraszać :) Quote
Demowata Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 [quote name='Collie']Raczej obowiązkowo, jeżeli wcześniej się nie chodziło na treningi, ale możecie zadzwonić na telefon i dowiedzieć się, może tak też uda Wam się zapisać. Na samym dole strony numer: http://www.oksp.rzeszow.pl/kursy.html Nie masz za co przepraszać :) Dziękuję za pomoc. A jak jest z płaceniem? To 300 zł płaci się za rok czy za miesiąc? :D Quote
Qeeriefire Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Demowata napisał(a):Dziękuję za pomoc. A jak jest z płaceniem? To 300 zł płaci się za rok czy za miesiąc? :D O ile pamiętam to za 20 spotkań, czyli jakoś 2 miesiące, nie chce nic przekręcić, ale pamięć krótką mam :evil_lol:. Jak zadzwonicie albo będziecie na spotkaniu organizacyjnym to na 100% się dowiecie :). Koszt to będzie pewnie 300-350zł Quote
Demowata Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Collie napisał(a):O ile pamiętam to za 20 spotkań, czyli jakoś 2 miesiące, nie chce nic przekręcić, ale pamięć krótką mam :evil_lol:. Jak zadzwonicie albo będziecie na spotkaniu organizacyjnym to na 100% się dowiecie :). Koszt to będzie pewnie 300-350zł Jejku, już nie mogę się doczekać. :diabloti: :lol: Quote
AnAn Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Demowata napisał(a):Jejku, już nie mogę się doczekać. :diabloti: :lol: Ja też :D Tylko jeszcze moja mama się do ZK musi zapisać... Quote
SZPiLKA23 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Ja odpuszczam mlodemu nie slucha sie zbytnio a wiec moglo by to niezbyt fajnie wygladac :D pozatym nie chce mu stawow obciazac jeszcze Quote
Demowata Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 (edited) [quote name='AnAn']Ja też :D Tylko jeszcze moja mama się do ZK musi zapisać... Moja też. :D [quote name='SZPiLKA23']Ja odpuszczam mlodemu nie slucha sie zbytnio a wiec moglo by to niezbyt fajnie wygladac :D pozatym nie chce mu stawow obciazac jeszcze Jak nie skończył roku to jest za wcześnie. ;) Edited March 25, 2012 by Demowata Quote
AnAn Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Demowata napisał(a):Moja też. :D Myślałam, że tylko ja tak na ostatnią chwilę :p Demowata napisał(a):Jak nie skończył roku to jest za wcześnie. ;) Ale chyba tylko skakać jeszcze nie może, a takie jakieś slalomy, tunele itp. to już pewnie można :] Quote
SZPiLKA23 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 A nom tylko skakanie odpada chociaz czytam ze wieksze psiaki moga skakac hopki ktore sa normalnie dla doroslych malych psow, Tayo ma kolo 8 miesiecy i ciezko go na wspolprace nakrecic Quote
Demowata Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 AnAn napisał(a):Myślałam, że tylko ja tak na ostatnią chwilę :p Nie, nie my też. A tak na wszelki wypadek piszę - nie będzie mnie na spotkaniu inf. bo mama pracuje właśnie do 18 - na szczęście mi się udało bo tam zadzwoniłyśmy i powiedzieli, że nic się nie dzieje i że dzisiaj mamy zadzwonić o 20 po wszystkie informacje. :D A co do Tayka - przepraszam za pomyłkę, rzeczywiście może chodzić ale będzie miał hopki megamega nisko. Quote
AnAn Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Demowata napisał(a):Nie, nie my też. A tak na wszelki wypadek piszę - nie będzie mnie na spotkaniu inf. bo mama pracuje właśnie do 18 - na szczęście mi się udało bo tam zadzwoniłyśmy i powiedzieli, że nic się nie dzieje i że dzisiaj mamy zadzwonić o 20 po wszystkie informacje. :D W sumie dużo nie straciłaś, bo 90% spotkania było o kursach PP i PT, a o Agillity tylko 2 słowa, a tak dokładniej to po spotkaniu z panią Magdą rozmawiałam, bo z agility tylko ja byłam ^.^ To widzimy się w poniedziałek :D Quote
Demowata Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 (edited) [quote name='AnAn']W sumie dużo nie straciłaś, bo 90% spotkania było o kursach PP i PT, a o Agillity tylko 2 słowa, a tak dokładniej to po spotkaniu z panią Magdą rozmawiałam, bo z agility tylko ja byłam ^.^ To widzimy się w poniedziałek :D A mówili co mniej więcej trzeba wziąć ze sobą? :D Jesteście już zapisane? ;) My dzisiaj jedziemy z mamą się zapisać. :) Edited March 27, 2012 by Demowata Quote
Qeeriefire Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Demi jest śliczna i te szelki :D. Przede wszystkim wodę i miskę weźcie ;). Quote
AnAn Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Demowata napisał(a): A mówili co mniej więcej trzeba wziąć ze sobą? :D Jesteście już zapisane? ;) My dzisiaj jedziemy z mamą się zapisać. :) Chyba jesteśmy zapisane, znaczy wpisałyśmy się na jakąś listę, i jeszcze na jakąś kartkę... :D A wziąć (przepisuję z kartki którą dostałyśmy) : "- Uczestnik przynosi miskę i wodę dla psa, oraz wodę dla siebie. - Uczestnik przynosi na zajęcia 2 jednakowe zabawki lub smakołyki." No i na pierwszy trening trzeba wziąć książeczkę zdrowia jeszcze :] Quote
Fantowa Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Super zdjęcie! A więc miska, woda, jakieś smaczki, 2 identyczne zabawki(polecam piłeczki na sznurku), WORECZKI NA KUPY(jak się pies załatwi na boisku, to trzeba posprzątać), kliker, ale to raczej w późniejszych etapach szkolenia, książeczkę zdrowia, jak wyżej AnAn napisała. Jak jedziecie autobusem, to KAGANIEC. Znacie może już dni treningów? Zabiegana jestem, nawet się nie dowiedziałam. A, i o której kończycie? Bo zapewne mam po Was i chcę się zorientować, autobus ustalić itd. Zawsze mnie to bawiło w regulaminie - WODĘ DLA SIEBIE :D Nigdy nie biorę ^^ Quote
AnAn Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Klaudia. napisał(a):Super zdjęcie! A więc miska, woda, jakieś smaczki, 2 identyczne zabawki(polecam piłeczki na sznurku), WORECZKI NA KUPY(jak się pies załatwi na boisku, to trzeba posprzątać), kliker, ale to raczej w późniejszych etapach szkolenia, książeczkę zdrowia, jak wyżej AnAn napisała. Jak jedziecie autobusem, to KAGANIEC. Znacie może już dni treningów? Zabiegana jestem, nawet się nie dowiedziałam. A, i o której kończycie? Bo zapewne mam po Was i chcę się zorientować, autobus ustalić itd. Zawsze mnie to bawiło w regulaminie - WODĘ DLA SIEBIE :D Nigdy nie biorę ^^ Treningi są w poniedziałki i środy, my mamy na 17.00, więc Wy pewnie 18.00 :) Ej a czego te zabawki identyczne mają być, bo jestem tępa i nie pojmuję..? Trolololo, już się nie mogę poniedziałku doczekać :D Mam nadzieję, że Luna nie zacznie świrować =.= Quote
Fantowa Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Mają być identyczne, żeby można je było "wymienić". W sensie, że nagradzasz psa i on nie chce do Ciebie wrócić/oddać zabawki - pokazujesz tę drugą, identyczną. Identyczne mają być, żeby jedna bardziej nie kręciła psa od drugiej, żeby chciał wymienić... Przynajmniej tak to zrozumiałam. Quote
AnAn Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Klaudia. napisał(a):Mają być identyczne, żeby można je było "wymienić". W sensie, że nagradzasz psa i on nie chce do Ciebie wrócić/oddać zabawki - pokazujesz tę drugą, identyczną. Identyczne mają być, żeby jedna bardziej nie kręciła psa od drugiej, żeby chciał wymienić... Przynajmniej tak to zrozumiałam. Aaa, no racja, właśnie się ostatnio zastanawiałam co ja zrobię, jak mi Luna piłki nie będzie chciała oddać^^ No to ok, dzięki za informacje :)) Quote
Fantowa Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Spoooko. Dwie identyczne zabawki baardzo przydatne, z doświadczenia wiem ;) Quote
Demowata Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 (edited) Collie napisał(a):Demi jest śliczna i te szelki :D. Przede wszystkim wodę i miskę weźcie ;). Dziękujemy. :p Już zapisane. :D AnAn napisał(a):Chyba jesteśmy zapisane, znaczy wpisałyśmy się na jakąś listę, i jeszcze na jakąś kartkę... :D A wziąć (przepisuję z kartki którą dostałyśmy) : "- Uczestnik przynosi miskę i wodę dla psa, oraz wodę dla siebie. - Uczestnik przynosi na zajęcia 2 jednakowe zabawki lub smakołyki." No i na pierwszy trening trzeba wziąć książeczkę zdrowia jeszcze :] O super, dziękuję za info. ;) Klaudia. napisał(a):Super zdjęcie! A więc miska, woda, jakieś smaczki, 2 identyczne zabawki(polecam piłeczki na sznurku), WORECZKI NA KUPY(jak się pies załatwi na boisku, to trzeba posprzątać), kliker, ale to raczej w późniejszych etapach szkolenia, książeczkę zdrowia, jak wyżej AnAn napisała. Jak jedziecie autobusem, to KAGANIEC. Znacie może już dni treningów? Zabiegana jestem, nawet się nie dowiedziałam. A, i o której kończycie? Bo zapewne mam po Was i chcę się zorientować, autobus ustalić itd. Zawsze mnie to bawiło w regulaminie - WODĘ DLA SIEBIE :D Nigdy nie biorę ^^ Dzięki. :D Dziękuję za przypomnienie o woreczkach na kupy. ;) Wszystkie rzeczy mam już zapisane żeby się w poniedziałek nie pogubić. :lol::roll: A właśnie.. tymi zabawkami mogą być 2 takie same szarpaki polarowe.? :razz: Edited March 28, 2012 by Demowata Quote
Fantowa Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Nie wiem, co na początku będziecie miały, nie do wszystkich rzeczy szarpak się nada - najlepiej zapytaj, zadzwoń, bo nie wiem. Zawsze biorę 2 szarpaki i 2 piłki - po prostu nie do wszystkiego nada się piłka i nie do wszystkiego szarpak ;) Ale mamy już nieco inne rzeczy niż Wy będziecie miały, dlatego po prostu nie wiem XD Collie będzie wiedziała lepiej, bo chodziła od początku na początkujących ;) Quote
Demowata Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 [quote name='Klaudia.']Nie wiem, co na początku będziecie miały, nie do wszystkich rzeczy szarpak się nada - najlepiej zapytaj, zadzwoń, bo nie wiem. Zawsze biorę 2 szarpaki i 2 piłki - po prostu nie do wszystkiego nada się piłka i nie do wszystkiego szarpak ;) Ale mamy już nieco inne rzeczy niż Wy będziecie miały, dlatego po prostu nie wiem XD Collie będzie wiedziała lepiej, bo chodziła od początku na początkujących ;) To może też wezmę 2 piłki i 2 szarpaki, ale na wszelki wypadek zapytam się Collie. :D Quote
Fantowa Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Najlepiej wziąć to i to i się zapytać na treningu, co przynosić ^^ Quote
Demowata Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 (edited) [quote name='Klaudia.']Najlepiej wziąć to i to i się zapytać na treningu, co przynosić ^^ Dobry pomysł. :D 2 dni. ♥ Edited March 31, 2012 by Demowata Quote
Recommended Posts