Demowata Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 Obama napisał(a):fenomenalne,profesjonalne zdjęcia!!!! Hahaha, nie są one profesjonalne, to tylko gnioty.:lol: Quote
Demowata Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/threads/238032-Cane-Corso-Rzesz%C3%B3w Quote
Demowata Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='Ty$ka']Trzymam kciuki, by szybko się odnalazła. Jeszcze się nie znalazła. :-( Gdyby mi się nie udało złapać dzisiaj Demi to pewnie miałabym to samo piekło co koleżanka.:shake::oops: Quote
Qeeriefire Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 To spojrzenie i człowiek wszystko wybaczy. :loveu::loveu::loveu: http://img441.imageshack.us/img441/4417/17170562.jpg Quote
Ty$ka Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Czyżby i Demi dzisiaj chciała Ci zwiać? Mina zbitego psa :loveu: Quote
Demowata Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 [quote name='Collie']To spojrzenie i człowiek wszystko wybaczy. :loveu::loveu::loveu: http://img441.imageshack.us/img441/4417/17170562.jpg :loveu::loveu::loveu: [quote name='Ty$ka']Czyżby i Demi dzisiaj chciała Ci zwiać? Mina zbitego psa Tak. :mad: No, ale w sumie to się nie dziwię, bo się przestraszyła. Ale głupek pobiegł w stronę ulicy. No, ale można powiedzieć, że to moja wina.:shake: A psiak koleżanki się jeszcze nie znalazł.:-( Quote
Demowata Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 (edited) Wczoraj poszłyśmy zrobić szczepienie. Na wszelki wypadek pani wet ją zbadała... I okazało się, że młoda ma problemy z serduszkiem. :-( Edited February 7, 2013 by Demowata Quote
Qeeriefire Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Kurcze, bardzo współczujemy, może to nic poważnego? :( Będziecie robić badania EKG? Trzymam kciuki, musi być dobrze! Quote
Demowata Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Collie napisał(a):Kurcze, bardzo współczujemy, może to nic poważnego? :( Będziecie robić badania EKG? Trzymam kciuki, musi być dobrze! Serce nie bije jej tak jak powinno. Musi bić tak : bumbum.. bumbum, a bije tak : bumbum......bum.....bumbum. No i podobno bardzo cicho. I na dodatek młoda jest za gruba. :shake: Dostałyśmy jakieś tabletki na dotlenienie, żebyśmy mogły biegać i zmniejszyć masę. Więc wydaje mi się, że nie jest aż tak źle. W następnym tygodniu mamy iść na kontrolę i się okaże czy mamy robić badanie EKG. Quote
Ty$ka Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Może to nic poważnego.... oby... trzymam kciuki za zdrowie Demowatej. Quote
roadtonowhere Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Demowata napisał(a):Serce nie bije jej tak jak powinno. Musi bić tak : bumbum.. bumbum, a bije tak : bumbum......bum.....bumbum. No i podobno bardzo cicho. I na dodatek młoda jest za gruba. :shake: Dostałyśmy jakieś tabletki na dotlenienie, żebyśmy mogły biegać i zmniejszyć masę. Więc wydaje mi się, że nie jest aż tak źle. W następnym tygodniu mamy iść na kontrolę i się okaże czy mamy robić badanie EKG. Witamy się po raz wierszy... Szkoda, że przywitała nas taka wiadomość. :-( Trzymamy kciuki za Demi. Na pewno będzie wszystko dobrze. Quote
Sonka95 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Strasznie smutne wieści :( :( Mam nadzieję , ze się jej zdrówko polepszy ... jesteśmy z wami ;) Quote
Demowata Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 (edited) Wydaje mi się, że tabletki pomagają. Biegałyśmy dzisiaj troszkę i się nie zasapała. :cool3: [quote name='Ty$ka']Może to nic poważnego.... oby... trzymam kciuki za zdrowie Demowatej. Mam taką nadzieję. W poniedziałek idziemy na kontrolę. ;) [quote name='roadtonowhere']Witamy się po raz wierszy... Szkoda, że przywitała nas taka wiadomość. :-( Trzymamy kciuki za Demi. Na pewno będzie wszystko dobrze. Cześć. :loveu: Dziękujemy za trzymanie kciuków. [quote name='Sonka95']Strasznie smutne wieści :( :( Mam nadzieję , ze się jej zdrówko polepszy ... jesteśmy z wami ;) Jejku, bardzo dziękujemy za wsparcie. :oops: Edited February 9, 2013 by Demowata Quote
Qeeriefire Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 A mogę zapytać jakie tabletki ma podawane? Vetmedin, karsivan? Zdrówka życzymy, niestety problemy z serduchem to najczęstsze dolegliwości u psów. Piękności :loveu: http://img819.imageshack.us/img819/1962/89688138.png Quote
Ty$ka Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Będzie coraz lepiej, wierzę w to :) Mordka Demowej :loveu: Quote
Demowata Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 [quote name='Collie']A mogę zapytać jakie tabletki ma podawane? Vetmedin, karsivan? Zdrówka życzymy, niestety problemy z serduchem to najczęstsze dolegliwości u psów. Piękności :loveu: http://img819.imageshack.us/img819/1962/89688138.png Vetmedin rano na czczo i karsivan godzinę przed dłuższym spacerem na którym będzie biegać. Kilka psów u mnie na osiedlu ma problemy z serduchem, a to takie młode piesy. :-( Dziękujemy. :loveu: [quote name='Ty$ka']Będzie coraz lepiej, wierzę w to :) Mordka Demowej :loveu: Jejku, bardzo dziękujemy. :loveu: Quote
Paula03 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Biedna Demi :( Zdrówka życzymy! Dużo zdrówka :) Quote
Recommended Posts