Demowata Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Ty$ka']Ostatnia fotka najlepsza - prawdziwy szarpakowy potwór :diabloti: A legowisko fajne, fajne ;)[/QUOTE] Hahaha, szarpakowe potwory atakująą. :lol: [B]Filmik się właśnie tworzy[/B]. :diabloti: Dziękujemy, jest świetne.:loveu: Quote
Demowata Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Ty$ka']Hura! W takim razie czekam na filmik :D[/QUOTE] Oto filmik. :razz: [video=youtube;upzg12OPf3w]http://www.youtube.com/watch?v=upzg12OPf3w[/video] Przepraszam za jakość, ale mój komputer już powoli umiera i nie da się lepiej. :mad: Quote
Ty$ka Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Faaajny filmik :loveu: Przynajmniej mogłam się przez dłuższy czas pozachwycać Demowatą :D Dźwięk coś Ci trzeszczy ;) Quote
Demowata Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Ty$ka']Faaajny filmik :loveu: Przynajmniej mogłam się przez dłuższy czas pozachwycać Demowatą :D Dźwięk coś Ci trzeszczy ;)[/QUOTE] Wydaje mi się, że jest troszkę za krótki, ale cieszę się że Ci się podoba. Jak się nauczymy czegoś nowego to będzie kolejny. :razz: Tutaj to z niej beka była, szczególnie jak się przeciągała i robiła dziwne miny. :lol: Wiem właśnie, później to naprawię. Ale piosenka pasuje? :diabloti: Quote
Demowata Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 (edited) Dogo szaleje i dodaje posty za mnie. :shake::mad: EDIT : Jak myślicie po zimie podciąć Demotowi sierść na ogonie, czy zapuszczać na taką długość? [IMG]http://img441.imageshack.us/img441/5552/p2257550.png[/IMG] Edited August 23, 2012 by Demowata Quote
Demowata Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Jestem dumna z Democika, weszła do wody, po piłkę. :loveu: Zawsze coś. :evil_lol: Niestety zdjęcia nie mam.:shake: Quote
DomixX Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Demi jest świetna :) Bardzo fajny filmik :razz: Z tym ogonem wygląda jak lewek.. Quote
Ty$ka Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Ja bym ogon zostawiła w spokoju :) Uwielbiam miny Demowatej :loveu: Quote
Iwonaaa Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Świetny filmik, ja też bym zostawiła. :loveu: Quote
Demowata Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 [quote name='DomixX']Demi jest świetna Bardzo fajny filmik Z tym ogonem wygląda jak lewek.. Dziękujemy. NA tym filmiku jest troszkę przymulona bo gorąco jej było. No to chyba go zostawię. [quote name='Ty$ka']Ja bym ogon zostawiła w spokoju :) Uwielbiam miny Demowatej :loveu: Okeee, to zostawiam. :cool3: Taaak, szczególnie ta mina przy "pif-paf". :loveu: [quote name='monisiaxp']Świetny filmik, ja też bym zostawiła. Dziękuję, no to zostawiam. :loveu: Quote
Demowata Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 AnAn napisał(a):Ogooon jest najlepsiejszy!! <33 Zostawię. :loveu: do Ciebie też przyszły gazetki z ZK?:razz: Quote
Qeeriefire Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Świetny filmik, Demi jest zdolna, a wstydz się to mistrzostwo :D Quote
Demowata Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Collie napisał(a):Świetny filmik, Demi jest zdolna, a wstydz się to mistrzostwo :D Filmik jakiś taki świetny nie jest, ale dziękuję. :loveu: Prawie całe osiedle jara się już tym "wstydź się" i wzdychają jak ona słodka jest. :lol: Quote
Demowata Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Pestka napisał(a):O macie norwegi, jak sie u Was sprawuja? Aktualnie nie są używane bo wolę obroże. Norwegi się bardzo szybko zakłada, ale też pies bardzo szybko z nich potrafi wyjść. Jak już Demotowi zakładam norwegi, to na wszelki wypadek biorę ze sobą obrożę, więc nie polecam psom które wyłażą z szelek. Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Kurcze.... a ja tak marzyłam o norwegach :( No, ale jak mój wyłazi też z guardów to norwegi muszą pozostać w sferze moich marzeń... Quote
Demowata Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Ty$ka napisał(a):Kurcze.... a ja tak marzyłam o norwegach :( No, ale jak mój wyłazi też z guardów to norwegi muszą pozostać w sferze moich marzeń... Wiesz, ale to też wg. mnie zależy od psa, jeden pies wyjdzie drugi nie. Moja akurat kilka razy do psa wylazła a raz to kota. To z guardów da się wyjść? :crazyeye: Quote
Ty$ka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Demowata napisał(a):Wiesz, ale to też wg. mnie zależy od psa, jeden pies wyjdzie drugi nie. Moja akurat kilka razy do psa wylazła a raz to kota. To z guardów da się wyjść? :crazyeye: Podejrzewam, że mój wyjdzie tak czy siak... wolę nie ryzykować... Ano jak widać się da... :D Quote
Fantowa Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Kiedyś myślałam o tym, żeby kupić Fancie norwegi, ale potem doszłam do wniosku, że po pierwsze są jej one niepotrzebne, a po drugie bardziej wygodna dla psa wydaje mi się obroża... Na agility nie wyobrażam sobie bieganie z psem w norwegach - wydawałoby mi się, że niekiedy krępują ruchy, na spacery wystarczy mi obroża... No a do biegania mamy sledy :eviltong: Chyba jedyne szelki, które obecnie lubię :evil_lol: Quote
Demowata Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Fantowa napisał(a):Kiedyś myślałam o tym, żeby kupić Fancie norwegi, ale potem doszłam do wniosku, że po pierwsze są jej one niepotrzebne, a po drugie bardziej wygodna dla psa wydaje mi się obroża... Na agility nie wyobrażam sobie bieganie z psem w norwegach - wydawałoby mi się, że niekiedy krępują ruchy, na spacery wystarczy mi obroża... No a do biegania mamy sledy :eviltong: Chyba jedyne szelki, które obecnie lubię :evil_lol: Jeśli norwegi są dobrze dopasowane to ruchu nie krępują. ;) Ale wg. mnie większą kontrolę nad psem na się na obroży. Dlatego szelek jak na razie na używamy. ;) Nie wyobrażam sobie tego, żeby pies wyszedł z guardów. :crazyeye: Quote
Ty$ka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Demowata napisał(a):Jeśli norwegi są dobrze dopasowane to ruchu nie krępują. ;) Ale wg. mnie większą kontrolę nad psem na się na obroży. Dlatego szelek jak na razie na używamy. ;) Nie wyobrażam sobie tego, żeby pies wyszedł z guardów. :crazyeye: Też uważam, że jest lepsza kontrola. No i można psa podnieść - sprawdzone dzisiaj :D To zapraszam do mnie, poznasz mojego psa ;) Quote
Leokadia Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Oj dawno co nie było żadnych fotorelacji z życia Demi, przydałoby sie nadrobić:lol: Quote
Demowata Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 [quote name='Ty$ka']Też uważam, że jest lepsza kontrola. No i można psa podnieść - sprawdzone dzisiaj :-D To zapraszam do mnie, poznasz mojego psa ;-) Kiedyś tam do was przyjadę, bo aż nie chce mi się wierzyć. :lol: [quote name='leónowa']Oj dawno co nie było żadnych fotorelacji z życia Demi, przydałoby sie nadrobić:lol: Proszę bardzo. Quote
Recommended Posts