Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niby lista już działa, ale chyba nie do końca ;)

Wczoraj miałam więcej konkurentek a dzisiaj dziwnie mi ich z listy ubyło :cool3:
I tak na pełną listę troszkę trzeba będzie poczekać :eviltong: Tak czy inaczej jestem pełna podziwu dla sprawności organizacyjnej oddziału :p

Posted

BarbeSale napisał(a):
7.00 :) ale po co tak wczesnie ? :P

Bo jak się zacznie sędziowanie to będę stała baardzo długo tylko przy jednym ringu, a chciałabym oglądnąć też inne pieski :loveu:

Posted

o 7.00 to bedzie moze ze 20 niedobitkow :D

a tak poważnie to bardzo dobrze jak chcecie przyjeżdzać wcześniej, bo póżniej będzie mniej psów i mniejsza kolejka przy przyjmowaniu zgłoszeń (gdzie ja będę stał:P)

Posted

Ja tez dzisiaj wyiągnęłam ze skrzynki potwierdzenie przyjęcia WAHZIRKA na wystawę. Ale nie ma numerka...

Pani z O/Rzeszów uprzedzała mnie, że numer, jaki będzie na potwierdzeniu, to tylko nr zgłoszenia, a nie numer startowy! I trzeba mieć potwierdzenie wpłaty. Pamiętajmy o tym.
Pzdr.

Posted

[quote name='jolka11']Ale nie trzeba chyba do nich dzonić w sprawie tej daty? :razz:
Przecież ,każdy wie ,że o luty chodzi a nie o styczeń .
Na stronie jest wyraźnie napisane:

I N F O R M A C J A

Uprzejmie informujemy wystawców, że pierwsza część potwierdzeń przyjęcia psa na wystawę była wysłana bez korekty i może zawierać błędy:
- błąd w dacie wystawy, która odbędzie się
4.02.2007 r.

Posted

warg2003warg napisał(a):
Czy będzie organizowany BIS Weteranów, bo wg nowego regulaminu to konkurencja finałowa nieobowiązkowa.

to bez sensu wogole;( juz weteranom nie powinno sie odbierac mozliwosci zaprezentowania sie na takim Bisie.. nawet jak moga walczyc o inne tytuly.. chamstwo.

Posted

Elitesse napisał(a):
wyjelam potwierdzenie ze skrzynki :multi: ale otwierajac koperte niechccacy urwalam ta czesc gdzie jest numer zgloszenia podany :evil_lol:

Eli i co teraz :roll: Mogą cię nie przyjąć ;) :evil_lol: