Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

efra-husky napisał(a):
Osobiście bardzo mi się ta wiadomość podoba i już Rzeszów wpisałam jako pierwszą wystawę w Polsce w 2008 roku :)

ale ty masz przyszlosciowe plany !! :) :)

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dachenoceras napisał(a):
[quote name='AnkaW'][quote name='dachenoceras']

Dobra niech będzie. Wszak mam tam coś zaległego do odebrania z lata.

:sweetCyb::sweetCyb: ufff już mi lepiej :Cool!::Cool!:

Posted

Ja też się wybieram, już zgłosiłam moje futro tylko... No właśnie moje futro "sukienkę" zrzuciło, a u tego sędziego to będzie nieciekawie. Jak dostaniemy bdb to sukces. Choć może spojrzy łaskawiej bo to weteranka...

Posted

pierwszy raz sama zglosilam psa na wystawe :jupi:
wyslalam zgloszenie w piątek, mam nadzieje ze wszystko dobrze zrobilam ;-)
jeszcze tylko zalatwic psa na MP i moge spać spokojnie ;-)

Posted

Pilnie szukam transportu do Rzeszowa dla 2 osób + psa z Łodzi
a jeszcze bardziej transportu powrotnego z Rzeszowa przez wieś koło Tarnowa (w celu odbioru motoroweru) do Łodzi lub Wawy.

Albo wyłącznie pomocy (za opłatą oczywiście) w transporcie motoroweru z okolic Tarnowa do Łodzi lub Wawy.

Może ktoś będzie robił podobny kurs w marcu? Podczas wizyty w Jarosławiu na wystawie?

Posted

Oj tak. :) Ja zanosiłam osobiście tydzień temu, oprócz mnie było parę innych osób, w tej samej sprawie i stos zgłoszeń na stole. Na Rzeszowskiej halówce zawsze było więcej niż w lecie. Mam nadzieje, że suma nie przekroczy 1200... :-(

Pozdrawiam
Gaba

Posted

SZAMAN napisał(a):
Pilnie szukam transportu do Rzeszowa dla 2 osób + psa z Łodzi
a jeszcze bardziej transportu powrotnego z Rzeszowa przez wieś koło Tarnowa (w celu odbioru motoroweru) do Łodzi lub Wawy.

Albo wyłącznie pomocy (za opłatą oczywiście) w transporcie motoroweru z okolic Tarnowa do Łodzi lub Wawy.

Może ktoś będzie robił podobny kurs w marcu? Podczas wizyty w Jarosławiu na wystawie?

Masz PW w/s transportu.
pzdr.

Posted

O, patrzcie, jaka ta Elitesse ważna! Pisze o sobie w liczbie mnogiej... hihihi..

A dla przypomnienia: gdyby ktoś miał wątpliwości, czy jego zgłoszenie dotarło, to o/Rzeszów jest czynny:
wtorek, piatek - 17:00 - 19:00
czwartek - 10:00 - 12:00
tel. 017/854 17 40,
017/850 52 51.

Pzdr.

Posted

Na stronie Oddziału będą zamieszczone wszystkie przyjęte psy. Sukcesywnie lista jest uzupełniana w miarę wprowadzania zgłoszeń w program, dlatego prosimy o cierpliwość. Ostateczny termin zgłoszeń TYLKO FORMULARZEM INTERNETOWYM to 21 stycznia !

Na razie dostaliś"my" tylko pozwolenie. ;) Zobaczymy jak będzię z organizacją.

Pozdrawiam
Gaba

Lavanara, pozwolenie można dostać na sprzedaż alkoholu ;) . CACIB Rzeszów 2008 jest oficjalnie przyznany przez Zarząd Główny. Zapraszamy do współpracy przy organizacji, może masz jakieś uwagi, każdy pomysł jest do rozważenie i każda para rąk jest potrzebna do pracy ;)

Posted

Na razie dostaliś"my" tylko pozwolenie. ;-) Zobaczymy jak będzię z organizacją.

Pozdrawiam
Gaba

Lavanara, pozwolenie można dostać na sprzedaż alkoholu ;-) . CACIB Rzeszów 2008 jest oficjalnie przyznany przez Zarząd Główny.

Dzięki za wyjaśnienie. Takie info dostałam od Ani. ;-)

Pozdrawiam