Elitesse Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 a do kiedy przyjmuja zglsozenia ? na tej internetowej liscie tylko 3 sznaucery :roll: Quote
efra-husky Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 zgłoszenia są przyjmowane do 15-go stycznia o ile nie zostanie przedłużony termin ;) To są jak narazie zgłoszenia wyłącznie internetowe ;) Quote
Elitesse Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 czyli moze juz niedlugo doczekamy sie pelnej listy :) Quote
$andwich Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 A ja mogę potwierdzić, że w 2008 roku w lutym w Rzeszowie będzie organizowana międzynarodówka;). Quote
Elitesse Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 i dobrze ! w tamtym rejonie krucho z wystawami Quote
Lavanara Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 A ja mogę potwierdzić, że w 2008 roku w lutym w Rzeszowie będzie organizowana międzynarodówka;-). Na razie dostaliś"my" tylko pozwolenie. ;-) Zobaczymy jak będzię z organizacją. Pozdrawiam Gaba Quote
Dalmatynkaa Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 No niestety, my będziemy tylko w roli widzów, okazało się, ze Fredi ma wnętrostwo co wyklucza go z wystaw. Quote
Polna Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Jeden beagle ! :O (albo jestem ślepa) Jest 70% szans, ze będę :D Quote
Asiaczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Polna, ale pamiętaj, że to tylko zgłoszenia internetowe... Pzdr. Quote
Polna Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Asiaczek napisał(a):Polna, ale pamiętaj, że to tylko zgłoszenia internetowe... Pzdr. w sumie juz i tak własnie zakończylam zabawe z wystawami :bigcry: Nigdzie juz nas nie będzie... :placz: Quote
Elitesse Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Polna napisał(a):w sumie juz i tak własnie zakończylam zabawe z wystawami :bigcry: Nigdzie juz nas nie będzie... :placz: co sie stalo ??? Quote
Polna Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Elitesse napisał(a):co sie stalo ??? Fanta ma padaczkę :placz: Kurcze to trzeba miec szczęście dwa psy (rodowodowe) i dwa z padaczką :shake: Quote
Dalmatynkaa Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Polna napisał(a):w sumie juz i tak własnie zakończylam zabawe z wystawami :bigcry: Nigdzie juz nas nie będzie... :placz: Nie przejmuj się, sa inne ciekawe sposoby na spędzanie czasu z psem. My jeszcze nie zaczeliśmy a juz musieliśmy skończyć. A jak to jest z psem nie zgłoszonym na wystawę ? Wpuszczą mnie razem z psem ? Quote
BabyCakes Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 A jak to jest z psem nie zgłoszonym na wystawę ? Wpuszczą mnie razem z psem ? Formalnie jest to zabronione, ale jak wiadomo Polak potrafi, wiec sa sposoby na wejscie z niezgloszonym psem (na niektorych wystawach wlasciwie nie ma z tym zadnego problemu). Tyle, ze nie bardzo rozumiem po jakiego grzybka chcesz sie pchac z psem do zatloczonej hali, skoro go nie wystawiasz :roll: Quote
Dalmatynkaa Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 BabyCakes napisał(a):Formalnie jest to zabronione, ale jak wiadomo Polak potrafi, wiec sa sposoby na wejscie z niezgloszonym psem (na niektorych wystawach wlasciwie nie ma z tym zadnego problemu). Tyle, ze nie bardzo rozumiem po jakiego grzybka chcesz sie pchac z psem do zatloczonej hali, skoro go nie wystawiasz :roll: Mam psa rasy u którego socjalizacja jest bardzo ważna, próbuje go zabierać na miasto , niestety w mojej wsi nie ma zabardzo warunku na socjalizację. Łapie się wszystkich sposób, bo pies jeszcze jest młody :roll: Quote
BabyCakes Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Mam psa rasy u którego socjalizacja jest bardzo ważna, próbuje go zabierać na miasto , niestety w mojej wsi nie ma zabardzo warunku na socjalizację. Łapie się wszystkich sposób, bo pies jeszcze jest młody Co kto lubi :roll: Mysle, ze socjalizacja jest ogromnie wazna w przypadku kazdej rasy. Moj pies nigdy nie byl na wystawie "w odwiedziny", a nie ma brakow socjalizacyjnych :cool3: Kazdy robi tak, jak uwaza za stosowne, dla mnie zabieranie niezgloszonego psa na wystawe (zwlaszcza halowa) jest zwiazane z niepotrzebnym zmeczeniem u obu stron. Moj pies wiekszosc czasu spedzonego na wystawie przesypia w swojej klatce. Nie wyobrazam sobie spacerowania z nim przez pol dnia w tloku (w Rzeszowie - poza korytarzami - jest dosc tloczno) i halasie. Trudno ogladac inne psy, jezeli jest sie zajetym swoim. Quote
Kika Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 [LEFT]To i my zawitamy na rzeszowską wystawę :) [/LEFT] Quote
BarbeSale Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 zgłoszenia zostaną najprawdopodobniej przedłużone do 19 stycznia, ale i tak lepiej zgłosić psa wcześniej niż póżniej :) tak to prawda że w 2008 roku w Rzeszowie odbędzie się wystawa międzynarodowa z prawem przyznania CACIB. Quote
efra-husky Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 BarbeSale napisał(a):tak to prawda że w 2008 roku w Rzeszowie odbędzie się wystawa międzynarodowa z prawem przyznania CACIB. Osobiście bardzo mi się ta wiadomość podoba i już Rzeszów wpisałam jako pierwszą wystawę w Polsce w 2008 roku :) Quote
Nugatowa Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 My tez jedziemy dzięki Gabi :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
efra-husky Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Nugatowa napisał(a):My tez jedziemy dzięki Gabi Nie dzięki Gabi, tylko dzięki sobie ;) Podróżowanie z Wami to będzie sama przyjemność :) Quote
dachenoceras Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 [quote name='BarbeSale']zgłoszenia zostaną najprawdopodobniej przedłużone do 19 stycznia, ale i tak lepiej zgłosić psa wcześniej niż póżniej [quote] Oooo, to pójdziemy na całość - jak przedłużą to sie zgłosim, jakoś nie ciagnie mnie, chociaż mam relatywnie blisko, pewnie to z powodu braku śniegu. Quote
AnkaW Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dachenoceras napisał(a):[quote name='BarbeSale']zgłoszenia zostaną najprawdopodobniej przedłużone do 19 stycznia, ale i tak lepiej zgłosić psa wcześniej niż póżniej [quote] Oooo, to pójdziemy na całość - jak przedłużą to sie zgłosim, jakoś nie ciagnie mnie, chociaż mam relatywnie blisko, pewnie to z powodu braku śniegu. :hmmmm: jak to jeszcze nie zgłoszeni ????? :nono: :nono: do Rzeszowa trzeba koniecznie jechać :agrue: noooo bo z kim ja pojadę :modla: Quote
dachenoceras Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 AnkaW napisał(a):[quote name='dachenoceras'][quote name='BarbeSale']zgłoszenia zostaną najprawdopodobniej przedłużone do 19 stycznia, ale i tak lepiej zgłosić psa wcześniej niż póżniej :hmmmm: jak to jeszcze nie zgłoszeni ????? :nono: :nono: do Rzeszowa trzeba koniecznie jechać :agrue: noooo bo z kim ja pojadę :modla: Dobra niech będzie. Wszak mam tam coś zaległego do odebrania z lata. Quote
Recommended Posts