simbik Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Połamania ringówek ;) dla Wszystkich :multi: . Quote
Nugatowa Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 My juz wyfryzowani ! Dozobaczenia wszystkim !! Quote
karolayna Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Tomek67 napisał(a):Nie p. Wanda Kowalska, a p. Zofia Konderla. Ring XIV. Przed Wami 46 zgłoszonych psów. dzieki wielkie Quote
sylrwia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Nugatowa napisał(a):My juz wyfryzowani ! Dozobaczenia wszystkim !! A czy Nugat nosi po ułożeniu fryzury ubranko aby mu sie fryzura nie zabrudzila i nie popsula??:razz: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Trzymam kciuki za wystawiających i ich psy! Wracajcie zadowoleni!!! No i trzymam kciuki za mojego Wahzirka, którego na tej wystawie zaprezentuje Pearl.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Nie ma jeszcze żadnych info. z Rzeszowa? Ok. 10:07 dostałam SMS, że część ekipy z W-wy dojechała. To juz dobrze! Pzdr. Quote
Elitesse Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 tez trzymam kciuki :thumbs: ja zrezygnowalam z rzeszowskiej wyprawy :placz: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ha, Przed chwilą pisałam, że nie ma nowinek z Rzeszowa. A otóż są! Pearl tak pięknie zaprezentowała Abotere's WAHZIRI (basenji, że Wahzirek otrzymał CWC, NPwR i... zakończył Championat Polski !!!!!! Bardzo się cieszę i bardzo serdecznie i bardzo gorąco gratuluję Pearl kolejnego sukcesu na niwie handlerskiej. [SIZE=3]Rasę wygrała suczka naszej koleżanki z DGM RYBKA od Ypsylon. Czekamy na dalsze wieści. pzdr. Quote
dagusiek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 przed chwila wrocilam z wystawy... psy byly tak piekne ze nie wiedzialam w ktora strone sie patrzec, poprostu cuuuudowne!!:) ale powiem szczerze ze niezly huk i zamieszanie...:P zaluje ze nie zostalam do konca ;( Quote
karolayna Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Gratulacje! My zrezygnowaliśmy, bo nie mialam z kim pojechać mama sie rozchorowała:placz: Quote
drzalka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ja tez przedchwileczką doslownie przed chwileczką wrocilam do domciu.. wystawa bomba, masz racje duzo zamieszania.. ale pieski super.. pokaz agility, obrona spoko... Quote
sylrwia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Asiaczek']Ha, Przed chwilą pisałam, że nie ma nowinek z Rzeszowa. A otóż są! Pearl tak pięknie zaprezentowała Abotere's WAHZIRI (basenji, że Wahzirek otrzymał CWC, NPwR i... zakończył Championat Polski !!!!!! Bardzo się cieszę i bardzo serdecznie i bardzo gorąco gratuluję Pearl kolejnego sukcesu na niwie handlerskiej. [SIZE=3]Rasę wygrała suczka naszej koleżanki z DGM RYBKA od Ypsylon. Czekamy na dalsze wieści. pzdr. Gratulacje:) Quote
resuruss Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Gratulacje Asiaczku i Pearl :multi: Gratulacje Ypsylon :multi: A do mnie własnie zadzwoniła Nugatowa : Nugat NPwR :loveu: a całe angliki wygrał piesek z młodziezy prezentowany takze przez Kingę :multi: Czekaja na finały :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Nugatowa - super wynik!!! Brawo!!!:lol: Oh, myślę, że Wy z Kasią to dzisiaj do domu chyba nie wrócicie, co?;) Pzdr. Quote
Gonia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Gratulacje:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: My też mamy się czym pochwalić.CARMEN Słodki Urwis CWC,NDSwR,BOB:loveu: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Gonia - całuski od Asiaczków! Strrrasznie się ciesze!:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
Gonia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Asiu,bardzo dziękujemy:buzi: Dobrze się ten rok zaczyna,mam nadzieję,że szczęśliwy dla wszystkich dogomaniaków,czego z całego serca życzymy:loveu: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Mnie się dobrze zaczął już tydzien temu w Kownie.....:lol:, a nawet dzień przed Kownem, w Głogowie:lol:... Pzdr. Quote
asiunia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Hej! My ocenka doskonala III lokatka.Jestem super zadowolona bo konkurencje mialysmy porzadna:loveu: Quote
dagusiek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 gratuluje wszystkim psiakom i wlascicielom;);)!! wystawa byla naprawde suuuuper:) a psiaki rewelacyjne!!do tej pory nie moge sie nimi nadziwic!!!!:):):D:D pozdrawiam... Quote
Dzidtka_Gl Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ciekawa jestem jak tam finały BOG itd, no i było by idealnie jakby ktoś miał fotki z BISa Juniorów z lhasakiem (to syn mojego DJka Brekuś) Quote
Błyskotka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Gratulacje dla Wszystkich :multi:. Czekamy na fotki :cool3:. Quote
Recommended Posts