Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BarbeSale napisał(a):

Bardzo prosimy aby każdy miał ze sobąpotwierdzenie opłaty wystawy, nawet jeśli płacił miesiąc wcześniej :)

A jak ktoś popadł na chwilę w słabość i przelew zrobił internetem?
Zostanie to odfajkowane?

Posted

na 99% nie będzie trzeba miećpotwierdzeń jeżeli ktoś zapłacił powiedzmy tydzieńi wcześniej przed wystaw, ale opłata mogła się gdzieś zgubić etc. dlatego warto mieć potwierdzenie.

przecież można wydrukować potwierdzenie :)

Posted

BarbeSale napisał(a):

przecież można wydrukować potwierdzenie :)

Podobnie jak jest opcja wyślil powiedomienie o wp[łacie ma maila z której skozystałem.

Wydrukować? Niby tak, tylko nie jest to żaden dowód w zasadzie, ale wydrukuję, wpłaciłem jeszcze jak trwały zgłoszenia.

Posted

dachenoceras napisał(a):

Wydrukować? Niby tak, tylko nie jest to żaden dowód w zasadzie, ale wydrukuję, wpłaciłem jeszcze jak trwały zgłoszenia.

wiem, ale komu by się chciało że tak powiem "pisać" potwierdzenie w wordzie czy gdzieś tam :)

jak już mówiłem na 99% będzie odfajkowane że masz zapłacone .

Posted

Tomek67 napisał(a):
Barbetko, a gdzie szukać nr ringów?

W katalogu.:lol:

Czy przypadkiem Tomku67 nie będzie ze mną w kierunku Rzeszowa w niedziele peregrynował biały zwierz na babcinym sznurku, czy mylę osoby?

Posted

dachenoceras napisał(a):
W katalogu.:lol:

Czy przypadkiem Tomku67 nie będzie ze mną w kierunku Rzeszowa w niedziele peregrynował biały zwierz na babcinym sznurku, czy mylę osoby?

Dzięki za precyzję, mam nadzieję, że babcia sobie poradzą:lol:

PS.
Dachenoceras - był taki plan, żeby niewyrośnięte Yeti jechało busem z rowerowego grodu, ale WuAnka nie dawała znać i myślałem, że będę musiał drzeć własne zwłoki. Jeżeli jednak babcia plus zwierzę mogą jechać z Wami, to bardzo się cieszę! O której mniej więcej start z SW?

Posted

Tomek67 napisał(a):
O której mniej więcej start z SW?

To zależy o której wchodzicie, nimus godzina drogi plus godzina na pudrowanie plus godzina na ewentualne opóżnienie. Czyli 8-9 albo wcześniej zależy o której wchodzicie jak już napisałem, bo ja dopiero po obiedzie.

Posted

dachenoceras napisał(a):
To zależy o której wchodzicie, nimus godzina drogi plus godzina na pudrowanie plus godzina na ewentualne opóżnienie. Czyli 8-9 albo wcześniej zależy o której wchodzicie jak już napisałem, bo ja dopiero po obiedzie.

Jak sie kolejność nie zmieni to biały mop wchodzi po ok 30 psach :p .
A nam chyba sędziego zmienili - a ja Gizmaka nie zgłosiłam :placz: :placz:

Posted

Czy mi się wydaje czy nastapiła zmaina sędziny chińskich grzywaczy???? Miała oceniać Pani Kowalska- a z podglądu planu sędziowania wynika, że Pani Konderla. Czy to pomyłka? Proszę o objaśnienie:-)

Posted

:placz: :placz: :placz:
nie dosc ze zmienili mi sedziego....na:angryy: :mad: no ale dobra...
to jeszcze moje psy sa w tym samym czasie:placz: jedne na gorze drugie na dole:placz:
to miala byc wystawa dla przyjemnosci....a tak bedzie biegani eod ringu do ringu:placz: :angryy: musze chyba po prostu pomyslec kogo nie biore....no ale kasa oczywiscie poszla....
szkoda gadac.....

pozdrawiam iwona