asiek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 my wchodzi pod koniec ale niestety zmienili nam sędziego na takiego który wcześniej nie był brany pod uwagę... ech...... Quote
dachenoceras Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 efra-husky napisał(a): My wchodzimy jako ostatnie na ringu nr II. I dobrze mniej czekania na finały potem.;) Quote
efra-husky Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Może i lepiej ale my od samego raniutka będziemy :roll: Chyba spać pójdziemy ;) Quote
Talagia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 My idziemy oczywiście pierwsi :roll: Ale przynajmniej potem bedzie mozna na spokojnie poogladac wystepy innych psiaków :diabloti: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ja też będę, ale bez mojego rudzielca ;) Z innymi :D Quote
dachenoceras Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 efra-husky napisał(a):Może i lepiej ale my od samego raniutka będziemy :roll: Chyba spać pójdziemy ;) II ring to chyba na płycie głównej bedzie wiec możesz sie rozbić na trybunach.:lol: Quote
BarbeSale Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 potwierdzenie przyjdzie jeszcze przyjdzie :) ah i taki apel :D Bardzo prosimy aby każdy miał ze sobąpotwierdzenie opłaty wystawy, nawet jeśli płacił miesiąc wcześniej :) Quote
dachenoceras Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 BarbeSale napisał(a): Bardzo prosimy aby każdy miał ze sobąpotwierdzenie opłaty wystawy, nawet jeśli płacił miesiąc wcześniej :) A jak ktoś popadł na chwilę w słabość i przelew zrobił internetem? Zostanie to odfajkowane? Quote
BarbeSale Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 na 99% nie będzie trzeba miećpotwierdzeń jeżeli ktoś zapłacił powiedzmy tydzieńi wcześniej przed wystaw, ale opłata mogła się gdzieś zgubić etc. dlatego warto mieć potwierdzenie. przecież można wydrukować potwierdzenie :) Quote
dachenoceras Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 BarbeSale napisał(a): przecież można wydrukować potwierdzenie :) Podobnie jak jest opcja wyślil powiedomienie o wp[łacie ma maila z której skozystałem. Wydrukować? Niby tak, tylko nie jest to żaden dowód w zasadzie, ale wydrukuję, wpłaciłem jeszcze jak trwały zgłoszenia. Quote
efra-husky Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 dachenoceras napisał(a):II ring to chyba na płycie głównej bedzie wiec możesz sie rozbić na trybunach.:lol: dzięki za informację :cool3: To cenna uwaga :p Quote
BarbeSale Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 dachenoceras napisał(a): Wydrukować? Niby tak, tylko nie jest to żaden dowód w zasadzie, ale wydrukuję, wpłaciłem jeszcze jak trwały zgłoszenia. wiem, ale komu by się chciało że tak powiem "pisać" potwierdzenie w wordzie czy gdzieś tam :) jak już mówiłem na 99% będzie odfajkowane że masz zapłacone . Quote
dachenoceras Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Tomek67 napisał(a):Barbetko, a gdzie szukać nr ringów? W katalogu.:lol: Czy przypadkiem Tomku67 nie będzie ze mną w kierunku Rzeszowa w niedziele peregrynował biały zwierz na babcinym sznurku, czy mylę osoby? Quote
Tomek67 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 dachenoceras napisał(a):W katalogu.:lol: Czy przypadkiem Tomku67 nie będzie ze mną w kierunku Rzeszowa w niedziele peregrynował biały zwierz na babcinym sznurku, czy mylę osoby? Dzięki za precyzję, mam nadzieję, że babcia sobie poradzą:lol: PS. Dachenoceras - był taki plan, żeby niewyrośnięte Yeti jechało busem z rowerowego grodu, ale WuAnka nie dawała znać i myślałem, że będę musiał drzeć własne zwłoki. Jeżeli jednak babcia plus zwierzę mogą jechać z Wami, to bardzo się cieszę! O której mniej więcej start z SW? Quote
dachenoceras Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Tomek67 napisał(a): O której mniej więcej start z SW? To zależy o której wchodzicie, nimus godzina drogi plus godzina na pudrowanie plus godzina na ewentualne opóżnienie. Czyli 8-9 albo wcześniej zależy o której wchodzicie jak już napisałem, bo ja dopiero po obiedzie. Quote
Talagia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Wlasnie przyszlo potwierdzenie :multi: :multi: Teraz tylko odliczamy dni do wystawy :P Quote
Kika Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [LEFT]BarbeSale - 5 ring na balkonie czy na płycie? uchyl rąbka tajemnicy. [/LEFT] Quote
BarbeSale Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 nie mam pojęcia :) dopiero w sobote będzie wszystko wiadomo Quote
AnkaW Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Czy ja dobrze w tej rozpisce wyczytałam - grzywacze mają zmienionego sędziego na Zofię Konderla - Quote
AnkaW Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 dachenoceras napisał(a):To zależy o której wchodzicie, nimus godzina drogi plus godzina na pudrowanie plus godzina na ewentualne opóżnienie. Czyli 8-9 albo wcześniej zależy o której wchodzicie jak już napisałem, bo ja dopiero po obiedzie. Jak sie kolejność nie zmieni to biały mop wchodzi po ok 30 psach :p . A nam chyba sędziego zmienili - a ja Gizmaka nie zgłosiłam :placz: :placz: Quote
Iwona Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Czy mi się wydaje czy nastapiła zmaina sędziny chińskich grzywaczy???? Miała oceniać Pani Kowalska- a z podglądu planu sędziowania wynika, że Pani Konderla. Czy to pomyłka? Proszę o objaśnienie:-) Quote
jusiss Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Całkiem możlwie. Pani Konderla dostała też część labradorów które miała sędziować w całości P. M.W.Wierzchowska Quote
ofca Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 :placz: :placz: :placz: nie dosc ze zmienili mi sedziego....na:angryy: :mad: no ale dobra... to jeszcze moje psy sa w tym samym czasie:placz: jedne na gorze drugie na dole:placz: to miala byc wystawa dla przyjemnosci....a tak bedzie biegani eod ringu do ringu:placz: :angryy: musze chyba po prostu pomyslec kogo nie biore....no ale kasa oczywiscie poszla.... szkoda gadac..... pozdrawiam iwona Quote
Recommended Posts