Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BarbeSale napisał(a):
z labradorami to jest niestety trochę dziwnie, mianowicie część jest na jednym ringu a reszta na drugim. i tak:

psy i suki z klas szczeniat i mlodziezy sa od 10.00 na ringu XIV będą sędziowane przez sędzine Zofie Konderle

psy i suki z klas dorosłych będą sędziowane na ringu XII po około 45 psach z innych ras.

Pozwoliłam sobie przekleić na labradory.info

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BarbeSale napisał(a):
podany będzie na stronie ale kiedy to nie wiem, jak powiesz mi jaką chcesz rase to ci powiem po ilu psach itp ;]

Czy ja moge prosić o setery angielskie pewnie pierwsze wchodzą ............ale wolę się upewnić

Posted

BarbeSale napisał(a):
podany będzie na stronie ale kiedy to nie wiem, jak powiesz mi jaką chcesz rase to ci powiem po ilu psach itp ;]

Cavalier king charles spaniel jeśli mogłabym prosić.
Muszę pogodzić parę rzeczy właśnie tej niedzieli :cool1: .

Posted

Nugatika napisał(a):
o wlasnie setery setery, bo ja jednego wypozyczam, a musze z nim jeszcze pocwiczyc.
I bylabym ogromnie wdzieczna za bernenczyki i goldeny :)
z gory dziekuje :)

Idziesz z Arrakisem ?
Talagia napisał(a):
Dam sobie ręce poobcinać, ze z Ravenem idziemy na pierwszy strzał :roll:

Talagia glowa do góry ;)

Posted

kika22 napisał(a):
A ja jak mogę to poproszę o amstaffy :lol:
Który ring i o której zaczynamy?
Pewnie jak zwylkle na początku, ale może jakaś miła zmiana się szykuje:roll:

A Labradory prawie zawsze są na końcu i zawsze czekam na jakąś miłą zmianę że będą pierwsze :-)

Kika, bycie pierwszym ma wiele zalet - nie spóźnisz się na finały, nie składają sąsiednich i Twojego ringu w trakcie oceny, nie ma znacznego opóźnienia w sędziowaniu, jak dojeżdżasz na teren wystawy masz szanse na miejsce przy ringu ... :razz: :lol: :lol:

Posted

Marta, najlepiej wziąć taksówkę spod dworca i kazać się zawieźć na Podpromie. Autobusem jest niewygodnie, bo trzeba kawałek dojść do przystanku, Na piechotę nie jest to bardzo daleko, ale nie wiadomo jak będzie i sznaucie ci się mogą "uciarać" po uszy.
http://mapa.szukacz.pl/?&n=50,03119&...&u=Podpromi e
to jet mapa i ten kwadraci to podpromie, a tam u góry taki szary placek to dworzecPKP. Taksówka nie powinna więcej niż 15 zł kosztować.
Możemy się umówić, przyjadę z drugiej strony bez psa. EW kontakt na pw, jak Cię interesuje

Iwonko dziekuje bardzo za propozycję :calus: jednak nie chce sie umawiac bo nie wiem którym pociagiem przyjadę... czy zdąże sie przesiąsc wiec skorzystam z taksówki :) chociaz psa nie biore tym razem ;)

Posted

[HTML]Labradory prawie zawsze są na końcu i zawsze czekam na jakąś miłą zmianę że będą pierwsze :smile:[/HTML]
jusiss może tym razem się uda :lol: albo się poprostu zamienimi psami :razz:

Posted

Talagia napisał(a):
Wlasnie byla u nas poczta i nic nie ma znowu... :roll:
Zaczynam sie zastanawiać, co jeśli nie dojdzie potwierdzenie? :razz:

A jesteś na internetowej liście? Jeśli tak, to jesteś normalnie przyjęta i jedź na wystawę :-).

Posted

Na liście jestem :)
A co z katalogiem? numerkiem? No i w Kielcach musialam pokazywac potwierdzenie przy wejsciu na teren wystawy... W takim razie jak wejde bez takiego paprocha? :diabloti:

Posted

Talagia, na ogół to nikt nie chce tego oglądać. Zwykle przy wejściu (choć i to nie zawsze)proszą o książeczkę zdrowia. Natomiast numerek i katalog odbierasz w sekretariacie wystawy. Nie martw się nic, będzie dobrze.

Posted

Dzięki, Gabryjello, zaglądałem tam 5 minut wcześniej i nie znalazłem. Nie doczytałem się numerów ringów - moja ślepota czy nie ma faktycznie? No i czemu znowu buldogi przed nami?:diabloti: :shake: