Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nugatika napisał(a):
nasze zgłoszenie jest 1001 :|
czyli napewno cos ponad ;-)

to wcale nie znaczy ze bedzie ponad 1000 psów, tak czy siak moge powiedzieć że będzie pewnie około 1100 psów :)

Posted

myślę że będzie plan sędziowania (na 99%:)), bilety kosztują odpowiednio: dorośli - 8zł a dzieci - 4 zł

mysle ze to wynik braku sniegu :smile: ktory dopiero teraz spadl :evil_lol:

a może dobrej organizacji wystawy ? :P

tak czy siak tłok na parkingu będzie i nic tego nie zmieni... w hali już będzie pewnie lepiej.

Posted

no nie wiem zobaczymy zobaczymy, jak dla mnie mogloby byc wiecej miejsca, tylko. Bylam na tych wystawach od poczatku, od kiedy sa organizowane, ale ta pierwsza, z moim wlasnym psem. Wrazeniami sie podziele jak wrocimy cali ;-) :D

Posted

Marta, najlepiej wziąć taksówkę spod dworca i kazać się zawieźć na Podpromie. Autobusem jest niewygodnie, bo trzeba kawałek dojść do przystanku, Na piechotę nie jest to bardzo daleko, ale nie wiadomo jak będzie i sznaucie ci się mogą "uciarać" po uszy.
http://mapa.szukacz.pl/?&n=50,03119&e=22,00132&z=2&m=Rzesz%f3w&u=Podpromie%22%20title=%22http://mapa.szukacz.pl/?&n=50,03119&e=22,00132&z=2&m=Rzesz%f3w&u=Podpromie
to jet mapa i ten kwadraci to podpromie, a tam u góry taki szary placek to dworzecPKP. Taksówka nie powinna więcej niż 15 zł kosztować.
Możemy się umówić, przyjadę z drugiej strony bez psa. EW kontakt na pw, jak Cię interesuje