Atik Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 XXXVII Krajowa Rzeszowska Wystawa Psów Rasowych - Rzeszów, 4.02.2007 Miejsce wystawy - Hala Regionalnego Centrum Widowiskowo-Sportowego, Rzeszów- ul. Podpromie 10 Termin zgłoszeń - 15.01.2007 Czytelnie wypełnione zgłoszenia wraz z kserokopią rodowodu oraz dowodu wpłaty za udział w wystawie, prosimy przesłać na adres: Związek Kynologiczny w Polsce, Oddział w Rzeszowie 35-042 RZESZÓW, ul. Żwirki i Wigury 8, faxem na nr 017 / 850 52 52, lub wypełniając internetowy formularz zgłoszeniowy na naszej stronie: www.zkwp.rzeszow.pl !!! zgłoszenia wysyłane e-mailem nie będą brane pod uwagę !!! Opłaty za udział w wystawie wynoszą: -za pierwszego psa (z katalogiem) - 70 zł -za każdego następnego (bez katalogu) - 60 zł -za psa w klasie szczeniąt - 30 zł Interchampiony, psy zgłoszone do klasy weteranów, stanowiące własność członków ZKwP, zwol*nione są z opłat (bez katalogu), pod warunkiem doprowadzenia ich do oceny. Za ww. psy zgłoszone na wystawę, a nie doprowadzone do oceny egzekwowana będzie opłata 100 zł. Opłaty wnoszone w dniu wystawy 04.02.2007 r., (za psy zgłoszone w terminie) wynoszą 100 zł za każdego psa, bez względu na klasę i ilość zgłoszonych psów. Nr konta - PKO BP I Oddział Rzeszów 75 1020 4391 0000 6802 0002 0230 Zmiana klasy możliwa jest tylko do dnia 15.01.2007 r. – osobiście w biurze oddziału lub pisemnie listem poleconym. Na wystawie nie będzie możliwości zmiany klasy. Psy/suki nie ujęte w katalogu nie będą dopuszczone do oceny. Adres oddziału 35-042 RZESZÓW 3, ul. Żwirki i Wigury 8 - tel. 017 854 17 40, 017 850 52 51, 017 854 81 80 - fax. 017 850 52 52 strona www - www.zkwp.rzeszow.pl Proponowana obsada sędziowska: Gr. I ON - Jiri Zavadilik Jerzy Olszewski Gr. II Maria Bruska - boksery, molosy Ewa Bukład - CTR, molosy Iwona Giczela - pinczery, sznaucery Andrzej Szutkiewicz - dogi, dogowate Gr. III Anna Winiarska Gr. IV Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska Gr. V Piotr Kubica Gr. VI i VII Elżbieta Chwalibóg Gr. VIII Zygmunt Jakubowski Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska - labradory Gr. IX Wanda Kowalska Piotr Kubica - pudle Gr. X Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska Młody prezenter - Maria Bruska Obsada sędziowska może ulec zmianie z powodów niezależnych od organizatorów. Quote
AnkaW Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Wypadałoby być w swoim oddziale, a i u tej pani sędziny nie byliśmy :lol: tylko nie rozumiem - pisze o wypełnianiu formularza internetowego, a na meila nie będą przyjmowane :roll: to w końcu jak tylko poczta polska lub osobiście? Quote
Atik Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 AnkaW, zapytam dzisiaj jak z tym zgłoszeniem i dam info. Quote
Cavisia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Szkoda, że 9 sędziuje ta sama sędzina, która sędziowała we wrześniu w Przemyślu. Ale i tak pewnie będziemy. Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ja też bede:multi: ale jako widz na razie:lol: Quote
Atik Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 AnkaW odpowiadam na Twoje pytanie. Jeżeli chodzi o zgłoszenia internetowe to będą przyjmowane TYLKO te z formularza. Nie będa przyjmowane zgłoszenia psów jako załczniki do e-mailów czy emaile jako takie. TYLKO formularz ! Quote
$andwich Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ja będę! Prawdopodobnie jako handler;). Robię sobie taki mały prezencik urodzinowy, bo 2 dni po wystawie mam 18:cool3:! Quote
AnkaW Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Atik napisał(a):AnkaW odpowiadam na Twoje pytanie. Jeżeli chodzi o zgłoszenia internetowe to będą przyjmowane TYLKO te z formularza. Nie będa przyjmowane zgłoszenia psów jako załczniki do e-mailów czy emaile jako takie. TYLKO formularz ! Dzięki :lol: Quote
efra-husky Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 ja wysłałam z internetowego formularza na stronie zgłoszenia i zgodnie z tym co na tejże stronie jest napisane każde zgłoszenie ma być potwierdzone na podany w zgłoszeniu email; i cisza, nic nie dostałam :/ Quote
Em-ka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Aniu, naszą grupę ocenia pani, która była w tym roku w Przemyślu :) my również planujemy być - nasz oddział!;) Quote
AnkaW Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Em-ka - koniecznie trzeba być. Sędzine kojarzę i pojedzie tylko Radar ;) więc chyba znów spotkamy się obie na ringu tyle, że w pośredniej :p Quote
kalina. Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ja też tam musze być tam z psem=nasz debiut Quote
AnkaW Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 kalinaM napisał(a):Ja też tam musze być tam z psem=nasz debiut to tym bardziej powodzenia życzę :thumbs: :cool2: Quote
dachenoceras Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 To jak Anka - zaczynamy ten sam program jak co roku? Quote
Nugatika Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 my tez bedzimy, zaczniemy sezon od tej wystawy i zalezy jak nam pojdzie, jak dobrze, to powystawiamy sie dalej, jak zle, to poczekamy az Nugat wyrosnie. My pierwszy raz w młodziezy bedziemy Quote
AnkaW Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 dachenoceras napisał(a):To jak Anka - zaczynamy ten sam program jak co roku? OCZYWIŚCIE :multi: :multi: a jak tam Ruda się juz wykluła Quote
PUENTA imszar Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 A ja mam pytanie jak to jest z tamtejszą halą? Czy jest całkiem spora, czy jest tam ciasno? I czy na zewnątrz można spokojnie wyjść i np. obok jest trochę zieleni, lub park, by można było z psem pospacerować?? Zadaję tyle pytań, bo nie wiem jak mój pies zareaguje na tamtejszą halę. Ostatnio w NDM się czegoś wystraszyla i nie wiem czy tam czy to tylko w NDM czy żadna hala jej się nie podoba. Dlatego gdyby co jakoś dużo miejsca by się przydało i parczek obok:cool3: Pozdrawiam Quote
Elitesse Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 a moze bym i ja pojecjala ? to bedzie pierwszy termin w ktorym moj psiak moze dorosly Championat skonczyc ... :roll: Quote
Tomek67 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Przyjedź, przyjedź, Elimelku do Polski właściwej!:diabloti: Quote
Elitesse Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Tomek67 napisał(a):Przyjedź, przyjedź, Elimelku do Polski właściwej!:diabloti: hehe szczerze mowiac troche sie boje jechac sama w taka podroz na koniec swiata :evil_lol: co prawda pare lat temu jako ta nieletia bylam sama w Pradze ale wedy jechalam ze sredniakiem po IPO :eviltong: Quote
nice_girl Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Jedziem! Będzie to pierwsze wystawa po urlopie macierzyńskim mojej suki. :) Quote
Em-ka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Jeśli wystawa będzie zorganizowana w hali na Podpromiu - to jest to spora hala, chociaż ringi wcale nie sa duże; wokół hali jest trochę miejsca na spacer - ale, niestety, niewiele..... można ewentualnie wybrać się wzdłuż Wisłoka na spacer - i tam jest sporo miejsca na wybieganie się psa czy harce; moim zdaniem jest trochę ciasno - jeśli chodzi o dużą halę, na małej - gdzie głównie są ozdóbki, ringi są wystarczające - po jednej stronie trybunki, gdzie można usiąść, rozpakować sie z całym majdanem ;) ; osobiście wystawę rzeszowską zaliczam do dobrze zorganizowanych i udanych; Quote
nice_girl Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Em-ka, Ale ten teren, gdzie można przewietrzyć psa, nie jest taki mały. In minus na pewno trzeba zaliczyć tłok, który panuje na wystawie, i to, że jeśli ktoś ma ring na hali głównej, to musi się rozłożyć obok ringu, a tam z kolei nie ma nawet, gdzie usiąść. Niemniej jednak ja tę wystawę miło wspominam i regularnie w niej uczestniczę. Quote
Em-ka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Nice-girl: masz rację przy ringach na duzej hali jest cieżko - tylko na trybunach można usiąść.... przed halą jest sporo miejsca, ale nie są to trawniki.... a wątpię, że by ochrona obiektu pozwoliła psiakom whcodzić z tyłu...... ale może.... zobaczymy; myślę, ze w tym miesiącu i tak na pewno będzie śnieg i mróz ( w ubiegłym roku było sporo poniżej 0 ); w każdym razie ja zapraszam serdecznie! Quote
vigor Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Witam! Vigorowie będą z Diuną oraz nasz znajomy z welszem Bimbrem (TOFI Kazabor). Mamy o rzut beretem, niekoniecznie moherowym. Ahoj! Quote
Recommended Posts