caryca26 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Weszło 10 zł za XII od Elżbiety Wrońskiej - cioteczko podpowiedz jaki nick z dogo bo nie wiem. Dzięujemy! Quote
martka1982 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 w dniu przybycia, z kim wita się Jeżynka? Quote
caryca26 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Ale z Jeżynki zgrabna panienka. No i ma fajne towarzystwo:) Quote
koelka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 caryca26 napisał(a):Weszło 10 zł za XII od Elżbiety Wrońskiej - cioteczko podpowiedz jaki nick z dogo bo nie wiem. Dzięujemy! Ups, zapomniałam dopisać nick - koelka;) Quote
kasiainat Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Na zdjęciu Jeżynka wita się z Sonią ;-) widziałam nawet, że Jeżynka ze dwa razy zaczepiała Sonie do zabawy. Sonia to taki typ, który trzeba wyczerpać na spacerach bo inaczej dom roznosi i nie bardzo miała ochotę na szaleństwa z Jeżynką w domu. Myślę, że jesteśmy na dobrej drodze. Jeżynka pięknie chodzi na smyczy, już nie szarpie, nie próbuje się wyrwać. Grzecznie chodzi za mną nawet jak wybieram przeciwny kierunek do niej :-) Nadal boi się zapinania smyczy i spina się bardzo ale staram się żeby zawsze wychodziła z domu na smyczy a dopiero jak wracamy ze spaceru to odpinam ją w ogródku i wtedy może pochodzić luzem. Myślę, że niedługo skojarzy jej się smycz ze spacerami i nie będzie problemu. Wydaje mi się, że już się przyzwyczaiła i trochę rozluźniła. Z zaciekawieniem obserwuje co robimy i najczęściej rozkłada się w przedpokoju bo stamtąd ma najlepszy punkt obserwacyjny. Nawet jak przechodzimy koło niej to już spokojnie leży ( wcześniej od rau wstawała i szła w inne miejsce ) i nawet nie ucieka przed głaskaniem - chociaż na razie jej to chyba nie sprawia przyjemności. Utrzymuje czystość w domu, ładnie zjada - ogólnie pies "prawie" bezproblemowy ;-) Quote
martasekret Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Ale cudne wieści!:loveu: Oby tak dalej :kciuki: Quote
martka1982 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 o szok! takie wspaniałe postępy w tak krótkim czasie:) wypłoszek już ładnie na smyczy chodzi i zachowuje czystość:) mówiłam,że mądra jest:) brawo dziewczyny!:)) Quote
caryca26 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Z bazarku dla Jeżynki weszło 443,25 ! Fajna sumka:) Wielkie dzięki dla cioteczki Hani z Sanoka za poprowadzenie bazarku! Quote
martka1982 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 wow!! super wynik:) dziękujemy:) już wpisuję:) Quote
pikola Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Witam Wszystkich,dziekuje za zaproszenie i tradycyjnie przekazuje swoja deklaracje po Bingusiu dla Jezynki.Czy na to samo konto co dla Bingusia?Przepraszam ze dopiero teraz ,ale ostatnio malo bylam na dogo. Quote
caryca26 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Konto to samo cioteczko ale dla pewności jeszcze Ci wyślę na pw. Dziękujemy cioteczko! Quote
martka1982 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 dziekujemy, przypomnijcie mi jaka to kwota Quote
martka1982 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 jak Jeżynka w święta? znajdzie się jakaś fota w okolicach choinki? Quote
caryca26 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Weszło 10 zł deklaracji od cioteczki pikoli! Dziękujemy! I jak pisałam moje 10zł za grudzień też już na koncie.Wpiszcie w pierwszy post. Quote
fiorsteinbock Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Gdyby bylo potrzebne allegro, piszcie prosze. Potrzebuje ino tekscik ;) Quote
martka1982 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 dziękujemy, jak tylko sunia nabierze ogłady, to z pewnością będą jej potrzebne ogłoszenia:) Quote
kasiainat Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='martka1982']jak Jeżynka w święta? znajdzie się jakaś fota w okolicach choinki? w okolicach choinki są ale takiej na zewnatrz bo my nie obchodzimy świąt :p zdjęcia nie są najlepsze bo robione przez szybę ;) nie chciałam psuć zabawy otwieraniem okna ale i tak większość zdjęć nie wyszła bo Jeżynka jest za szybka :lol: Narazie większych zmian w jej zachowaniu nie ma poza tym, że radośnie macha ogonem jak tylko wyjdziemy na spacer za bramkę. Oczywiście nie do mnie ale ważne, że sprawia jej to przyjemność ;) Quote
martka1982 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 kasiaprzystał napisał(a): Narazie większych zmian w jej zachowaniu nie ma o przepraszam Cię bardzo ale takie fotki jak nam serwujesz, to ja pierwszy raz w życiu widzę!!! Jeżyna bawi się z innymi psami! dla mnie to nowość i miód na serce!!! ja nie wiem czy ona się kiedykolwiek bawiła z jakimś psem - no może z tymi, z którymi mieszkała w boksie ale na pewno nie w obecności człowieka, no i machanie ogonem! też nie doświadczyłam:) cudownie:) widać,że jest piękna i odzyskuje radość życia:) Quote
brzośka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 ona zupełnie nie wygląda na swoje lata!!! :) Quote
Recommended Posts