Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam u Jeżynki. Niestety w tej chwili pusto w portfelu, w przyszłym m-cu postaram się jakiś bazarek zrobić...
Strasznie to smutne- psinka zaczęła życie w schronie właściwie, i przez tyle lat nikt jej nie zauważył... Ile jest takich psiaków? :(

A czy te pieniążki po piesku- Kolczyku- nie mogłyby pomóc Jeżynce wyjść ze schronu? Są hoteliki gdzie dziewczyny chętnie przyjmują starsze pieski- a ja podejrzewam, że panna w domowych warunkach odmłodniałaby o kilka lat ;)...
Mam u Rodziców schroniskową Kokę- ma teraz lat 12, u nas już ponad 10. Nikt jej tyle nie daje ;)...

Posted

Własnie staramy się kochana , żeby pojechała do domowego DT na socjalizację tylko ,że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę...

A bazarki jak najbardziej pożądane i cenne cioteczko!

Posted

ciotka paulinken wpłaciła mi z rozpędu 20zł za dużo na psiaki i pozwoliła zadecydować na kogo je przeznaczyć,więc idą do Jeżynki, zaraz je prześlę, caryca na Twoje konto

czyli tak:
po Kolczyku jest 618,43zl
paulinken 20zł
[B]razem: 638 na koncie Jeżynki[/B]

Posted

dopiszcie proszę ode mnie 40,- stałej deklaracji
postaram się w miarę możliwości dorzucić coś extra,
jeśli będziecie robiły bazarek dla Jeżynki to dajcie znać - podeślę jakiegoś fanta/fanty

Bardzo bym chciała aby Jeżynka opuściła schron jak najszybciej!

Posted

dziękujemy bardzo:) tak,mam jeden upatrzony. myślę,że mogę już napisać któż to taki, bo miejsce zaklepane, o ile można mówić o zaklepanym miejscu, gdy się nie ma za co suni posłać i nie wiadomo kiedy pojedzie, kiedykolwiek by to nie było, to tam:) ....chodzi mi o Kasię Przystał
były u Kasi już Paulinka, Liza i Malwinka od nas - wszystkie wyszły na prostą w krótkim czasie:) a były to weteranki schroniskowe mniej więcej równe Jeżynce stażem

Posted

[quote name='KropeczkaJ']
jeśli będziecie robiły bazarek dla Jeżynki to dajcie znać - podeślę jakiegoś fanta/fanty

[/QUOTE]

zajrzyj tutaj:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/218869-Niepowtarzalne-prezenty-dla-Twoich-bliskich-dla-Je%C5%BCynki-szansa-na-lepsze-%C5%BCycie!d15.12[/url]

jeśli masz już gotowe zdjęcia fantów, to Hania dorzuci do tego co jest - ja dorzuciłam kilka właśnie wczoraj w taki sposób:)

Posted

Nie moge sie deklarowac, ale zapisze sunie. Ona jest bardzo podobna do moejj Nuki, ktora ma okolo 14-15 lat. Kiedy miała 10 byla mega wesolym i serdecznym psiakiem czerpiacym z zycia wszystko co najlepsze.
Jeżynce rownież nalezy sie szansa, to wciaż pelen energii pies.