kasiainat Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='feliksik']trzeba by porozlepiać plakaty! Powiadomić lecznice, schroniska. Cholera a tu nadal tytuł nawet nie zmieniony. Czy ktoś może do pani, która zgubiła Jeżynkę podejść o dać jej plakaty. Przecież z pewnością je tu zrobimy[/QUOTE] Plakaty rozwiesiłam od razu, lecznice i schronisko było powiadomione w ten sam dzień . Moja siostra mieszka ok 700 m od tej pani i chodzi codziennie z psem na spacery rozglądając się za Jeżynką. Nie wiem o możemy jeszcze zrobić ;-( Quote
feliksik Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='kasiaprzystał']Plakaty rozwiesiłam od razu, lecznice i schronisko było powiadomione w ten sam dzień . Moja siostra mieszka ok 700 m od tej pani i chodzi codziennie z psem na spacery rozglądając się za Jeżynką. Nie wiem o możemy jeszcze zrobić ;-([/QUOTE] to dobrze, że tyle zrobione, ale jeszcze tylko może tytuł wątku, bo nikt tu nie zajrzy. Trzeba by porozsyłać po ludziach mieszkających w okolicy wątek na PW, ale niech ktoś zmieni tytuł Quote
caryca26 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='feliksik']to dobrze, że tyle zrobione, ale jeszcze tylko może tytuł wątku, bo nikt tu nie zajrzy. Trzeba by porozsyłać po ludziach mieszkających w okolicy wątek na PW, ale niech ktoś zmieni tytuł[/QUOTE] Ze zmianą tytułu to musimy poczekać na martka1982 a ona jest na wyjeździe... Quote
martka1982 Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='caryca26']Ze zmianą tytułu to musimy poczekać na martka1982 a ona jest na wyjeździe...[/QUOTE] nie na mnie, ten wątek nie jest mój telefon Kasi milczy, nikt Jeżynki nie widział:( Quote
pietrucha204 Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 dużo czasu już minęło...:( ja pomału tracę nadzieję, że się odnajdzie... w środku mnie coś skręca z bezsilności i złości na los ...:( żal mi jej okropnie... Quote
wollygator Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Prosimy o pomoc... http://www.dogomania.pl/forum/threads/229524-Kornel-i-Serena-bullowaty-i-piekna-czarnulka-przezyli-horror-POMOZ Quote
martka1982 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Niestety, Jeżynka została śmiertelnie potrącona przez samochód :placz: to na pewno ona, bo obok leżała jej obroża i lizetka :(( jest mi bardzo przykro,że tak się stało :placz: Quote
caryca26 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Strasznie smutna wiadomość... Tego właśnie się obawiałam:( Quote
piescofajnyjest Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 ogladam sobie zdjecia Jezynki i nie moge uwierzyc!!!! :((( a tak juz bylo dobrze..... Jezynko....... [*] Quote
feliksik Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='martka1982']Niestety, Jeżynka została śmiertelnie potrącona przez samochód :placz: to na pewno ona, bo obok leżała jej obroża i lizetka :(( jest mi bardzo przykro,że tak się stało :placz:[/QUOTE] ale jak to obok? to jak sobie ściągnęła? widziałaś ją? Quote
kasiainat Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='feliksik']ale jak to obok? to jak sobie ściągnęła? widziałaś ją?[/QUOTE] Zadzwoniła do mnie pani. Najpierw wypytała o Jeżynkę, jak to się stało, że uciekła. Okazało się, że pani zbiera psy bezdomne z ulicy i szuka im domów. Opowiedziałam jej całą historię suni. Jeżynka była u niej na ogrodzie w ten dzień, kiedy zaginęła. w tej nieszczęsnej niebieskiej obroży i smyczy - nie dała się złapać. Wystawili jej wodę i jedzenie ale ona sobie poszła. Następnego dnia pani rano wyjeżdżała do pracy i widziała jak Jeżynka( z obrożą i smyczą) wybiegła na ulice i została potrącona przez samochód. Sprawdziła, że pies nie żyje więc zadzwoniła po służby komunalne. Oni najprawdopodobniej odpięli obroże i smycz i rzucili na poboczu. Dokładnie w tym miejscu pani od Jeżynki znalazła te rzeczy. Ja byłam tego dnia w tamtym miejscu - była plama krwi na ulicy ale leśniczy powiedział nam, że poprzedniego dnia auto potrąciło tam sarenkę. Teraz wiem, że zginęła tam Jeżynka :-(:-(:-( Quote
feliksik Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 strasznie przykre... dopiero co zaczęła nowe życie... Quote
martasekret Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Jeżynko......malutka....tak mi Ciebie szkoda......:-( strasznie przykro..........:placz: Quote
pietrucha204 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 ...:(:(:( wielka szkoda ale przynajmniej podarowałyśmy jej kilka miesięcy normalnego życia, poznała co to znaczy być poza schroniskiem... smutno:(:(:( przynajmniej teraz jestem spokojna, że wiadomo co się z nią stało ... biedactwo (*) dobrze, że nie cierpiała długo tylko zginęła szybko ......... Quote
martka1982 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='feliksik'] widziałaś ją?[/QUOTE] ???????? ja jestem z Konina, Jeżynka była 30km do Bielsko-Białej............ Quote
krolik2014 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Czulem ze tak sie skonczy ale 26 Martka napisla ze smycz z obroza znaleziono kolo domu po wyskoku przez okno , wiec jak mogla miec obroze ,strasznie mi zal i jeszcze nie ma ciala wiec dokladnie nie wiadomo, straszne taki cudowny piesek kiedys zanim adoptowalem Becie nawet bralem ja pod uwage no ale.... Quote
martka1982 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='martka1982']Niestety Jeżyna zaginęła:( wyskoczyła przez okno a do tego miała już podpiętą smycz do obroży bo za chwilę miała wyjść na spacer smycz wraz z obrożą zgubiła niedaleko domu:( przez jakiś czas była na polu u sąsiadów ale nie pozwoliła do siebie podejść, ostatnio była widziana wzdłuż drogi do Bielsko-Białej plakaty są rozwieszone, miała iść informacja do radio, schronisko wie, nadleśnictwo wie :(((((((([/QUOTE] Napisałam jak powyżej. Nie wynika z tego,że znalezienie smyczy z obrożą miało coś wspólnego z wyskoczeniem przez okno..... Teraz już wiemy,że smyczy i obroży nie zgubiła, tylko że najprawdopodobniej odpięli ją ludzie, którzy ją zabierali z jezdni Quote
pikola Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Tak czulam.. Jezynko....... :-(Do zobaczenia malenka.. Jakie to niesprawiedliwe. [SIZE=5][FONT=Arial][/FONT] Quote
KropeczkaJ Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Smutek...wielki smutek... :( Nie mogę uwierzyć w to co spotkało Jeżynkę Quote
krolik2014 Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Bardzo to smutne tym bardziej ze ogladajac niedawne foty od Pani KASI pies byl szczesliwy i zadbany nawet bez adopcji mysle ze bylo mu bardzo dobrze, na zdjeciach widac jak szaleje bez smyczy na polu z innym psiakiem wiec nie rozumiem jak ta ucieczka no ale stalo sie .... nie ma Jezynki wsrod nas Quote
pikola Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Niestety,tyle jeszcze zycia moglo byc przed nia..:-( Tez nie moge przebolec..Jestem taka zla... Quote
wilczek007 Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 o matko, Jeżynka!! :( nie da sie nie poryczeć, patrząc w te oczka na zdjeciu, piesku dlaczego!...straszne! Quote
CatAngel Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 [*] Jestem w szoku :( :( :( :( :( :( biedna mała :( Jeżeli ten co ją potrącił nawiał >:[ to życzę mu jak najgorzej >:[ $%@# Quote
Recommended Posts