caryca26 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Weszło od piescofajnyjest jest 60 zł z paypala od martka1982. To deklaracja na Bingo i Jeżynkę. U Binga cioteczka ma opłacone deklaracje do połowy lipca ( po 10 zł od lutego a wpłaciła wcześniej 45,94 ) Skoro Jeżynka już w domku to może by to 60 zł przekazać na Górniczka? Co Ty na to cioteczko? Quote
kasiainat Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Moja siostra idzie dzisiaj odwiedzić Jeżynkę ;-) Dostałam rachunek za ostatnią wizytę Jeżynki - 49,50. Dzisiaj przeleje i zostaje na moim koncie 64,50 zł - przeleje na konto carycy. Rachunek dostałam na maila i nie mam pojęcia jak go tu wstawić :oops: A drukarka nie chce drukować ;-( Martka wysyłam Ci go mailem. Quote
martka1982 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 ok, dzięki! myślę,że ta nadwyżka również może iść do Górnika:) mam nadzieję,że u Jeżynki wszystko dobrze, czekamy na wieści:) Quote
pikola Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Oj tak ,czekamy na wiesci co u dziewczynki:loveu: Quote
piescofajnyjest Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 :) mam nadzieje, ze Jezynka jest bardzo grzeczna!!! Quote
caryca26 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Wpłynęło mi na konto 64,50 zwrotu od Kasi. Przekazuję tę kwotę na rzecz Górniczka : http://www.dogomania.pl/forum/threads/225815-Górnik-porzucony-11-sto-latek-z-niedowładem-nóg-zbieramy-na-DT/page5 Czy pozostałą kasę po Jeżynce też przenosimy na Górniczka? Quote
piescofajnyjest Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 ja mysle, ze kase na Gorniczka przerzucic:) co tam u Jezyny??? Quote
martka1982 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Niestety Jeżyna zaginęła:( wyskoczyła przez okno a do tego miała już podpiętą smycz do obroży bo za chwilę miała wyjść na spacer smycz wraz z obrożą zgubiła niedaleko domu:( przez jakiś czas była na polu u sąsiadów ale nie pozwoliła do siebie podejść, ostatnio była widziana wzdłuż drogi do Bielsko-Białej plakaty są rozwieszone, miała iść informacja do radio, schronisko wie, nadleśnictwo wie :(((((((( Quote
kasiainat Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 pikola napisał(a):Czy cos wiadomo?Nie moge uwierzyc..:shake: Nic nie wiadomo :-( Nie ma żadnego odzewu z ogłoszeń :placz: Quote
martka1982 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 bardzo to przykre:( z każdym dniem maleją jej szanse:( Quote
Javena Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Czy nie wydaje Wam sie to dziwne? Najpierw uciekła i wróciła ,potem jak ktos chciał odwiedzic ,okazało sie ,że uciekła oknem i jak na złość zgubiła obrozę i smycz. Moze uciekła duzo wczesniej? Dla mnie jest to niezrozumiałe. Jesli naprawdę uciekła ,a była niedaleko hotelu ,gdzie była wczesniej ,to moze tam wrócić. Quote
pikola Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Bardzo dziwne,mnie moja suka tez pare razy uciekla na poczatku jak ja przygarnelam ale zawsze ja znalazlam! Czasem trzeba bylo szukac cala noc..Juz nie ucieka ale minelo 5 lat jak jest u nas. Szyte grubymi nicmi,ale nie chce nikogo oskarzac.Jak sobie tylko pomysle ile ludzi o nia walczylo,a teraz nie wiadomo co z nia.. Najgorsza jest ta niepewnosc.Wciaz zagladam z nadzieja.. Quote
Recommended Posts