Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weszło od piescofajnyjest jest 60 zł z paypala od martka1982.
To deklaracja na Bingo i Jeżynkę. U Binga cioteczka ma opłacone deklaracje do połowy lipca ( po 10 zł od lutego a wpłaciła wcześniej 45,94 )
Skoro Jeżynka już w domku to może by to 60 zł przekazać na Górniczka?
Co Ty na to cioteczko?

Posted

Moja siostra idzie dzisiaj odwiedzić Jeżynkę ;-)

Dostałam rachunek za ostatnią wizytę Jeżynki - 49,50. Dzisiaj przeleje i zostaje na moim koncie 64,50 zł - przeleje na konto carycy.
Rachunek dostałam na maila i nie mam pojęcia jak go tu wstawić :oops: A drukarka nie chce drukować ;-(
Martka wysyłam Ci go mailem.

Posted

Niestety Jeżyna zaginęła:(
wyskoczyła przez okno a do tego miała już podpiętą smycz do obroży bo za chwilę miała wyjść na spacer
smycz wraz z obrożą zgubiła niedaleko domu:( przez jakiś czas była na polu u sąsiadów ale nie pozwoliła do siebie podejść, ostatnio była widziana wzdłuż drogi do Bielsko-Białej
plakaty są rozwieszone, miała iść informacja do radio, schronisko wie, nadleśnictwo wie
:((((((((

Posted

Czy nie wydaje Wam sie to dziwne? Najpierw uciekła i wróciła ,potem jak ktos chciał odwiedzic ,okazało sie ,że uciekła oknem i jak na złość zgubiła obrozę i smycz. Moze uciekła duzo wczesniej? Dla mnie jest to niezrozumiałe.

Jesli naprawdę uciekła ,a była niedaleko hotelu ,gdzie była wczesniej ,to moze tam wrócić.

Posted

Bardzo dziwne,mnie moja suka tez pare razy uciekla na poczatku jak ja przygarnelam ale zawsze ja znalazlam!
Czasem trzeba bylo szukac cala noc..Juz nie ucieka ale minelo 5 lat jak jest u nas.
Szyte grubymi nicmi,ale nie chce nikogo oskarzac.Jak sobie tylko pomysle ile ludzi o nia walczylo,a teraz nie wiadomo co z nia..
Najgorsza jest ta niepewnosc.Wciaz zagladam z nadzieja..