Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

martka1982 napisał(a):
bardzo dziękujemy za wieści
rozumiem,że Jeżynka nie podejdzie dobrowolnie, tak sama z siebie ale zawołana też pewnie nie?

bardzo mocno trzymam kciuki za wyniki badań

Jeżynka to taka cwana bestia. Podejdzie zawołana, jak ma z tego korzyśc czyli po smakołyki. Ja wie, że nic dla niej nie mam to nie podejdzie tylko siądzie na tyłku i czeka aż ja podejde :p

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Z powodu masakrycznej i przykrej w skutkach ( mnie np. przepadły 2 bazarki i wątek psiaka:( ) awarii dogo i utraty danych z ostatnich 10 dni uzupełniam wpłaty na Jeżynkę i wydatki z tego okresu :
Wpłaty :
- KropeczkaJ 40 zł
- Roland_de 35 zł
- Asiapyziak 50 zł
- Barbarella 20 zł
- Katekermit 15 zł
- AgnieszkaK 10 zł
- pietrucha204 10 zł

Wydatki :
- 61,00 badanie
- 30,00 ogłoszenia ( pakiet + zwykły DZ)

Posted

caryca26 napisał(a):
Z powodu masakrycznej i przykrej w skutkach ( mnie np. przepadły 2 bazarki i wątek psiaka:( ) awarii dogo i utraty danych z ostatnich 10 dni uzupełniam wpłaty na Jeżynkę i wydatki z tego okresu :
Wpłaty :
- KropeczkaJ 40 zł
- Roland_de 35 zł
- Asiapyziak 50 zł
- Barbarella 20 zł
- Katekermit 15 zł
- AgnieszkaK 10 zł
- pietrucha204 10 zł

Wydatki :
- 61,00 badanie
- 30,00 ogłoszenia ( pakiet + zwykły DZ)

totalna porażka...odechciewa się
przez to wszystko nie wiem ile ona ma teraz na koncie

Posted

krolik2014 napisał(a):
Ojej oby bylo dobrze ,po smierci Dumki trafilem tu, nawet sie zastanawialem nad adopcja wkoncu wybralem Becie i czytam ze jakies klopoty byly ,mam nadzieje ze bedzie dobrze

też mam taką nadzieję, ostatnio było trochę złych wieści, najpierw Dumka, potem Jeżynka (ale na szczęście guz zniknął, z tymże teraz znowu inny problem się pojawił), a jeszcze u psiaka od nas, Groma, wykryto guza na śledzionie (już usunięty a pies szczęśliwy w nowym domu)

Posted

ano tak, diagnozę, o której pisała Kasia wcięło

najpierw Jeżynka miała jakąś "gule", która po braniu antybiotyków zniknęła ale przy okazji wyszło coś z pęcherzem i płucami, nadal bierze leki i będzie kolejne rtg
Kasia, pokręciłam coś?

Posted

[quote name='martka1982']ano tak, diagnozę, o której pisała Kasia wcięło

najpierw Jeżynka miała jakąś "gule", która po braniu antybiotyków zniknęła ale przy okazji wyszło coś z pęcherzem i płucami, nadal bierze leki i będzie kolejne rtg
Kasia, pokręciłam coś?

W sumie nie ;-)
Najpierw wyszedł stan zapalny pęcherza i coś jakiś guzek w rozgałęzieniu tchawicy?
Przy następnym rtg to coś zniknęło ale płuca są nieładne i Jeżynka dostaje Encorton przez 40 dni ( co drugi dzień ).

Ogólnie u Jeżynki wszystko w porządku i bez zmian. Myslę, że dla niej najlepszy byłby dom bez innych futrzaków bo ona woli ich towarzystwo od ludzkiego. A już po prostu przepada za Czarką. Są nierozłączne, śpią razem, jedzą razem.
A i Jeżynka zaczęła gonić nasze koty :-) Coś jej przestały odpowiadać :-)

Posted

oby przy nastepnym badaniu problemy zniknely trzymam kciuki ,chcialem sie zapytac o KROPKE ostanie wpisy sa moje z 13 czyli piatku czy u mnie sie cos popsulo ze nie pokazuje czy nikt nie odwiedza watku wplacilem jej pieniazki na konto z pierwszej strony jak obiecalem

Posted

martka1982 napisał(a):
a ja właśnie aktywuje kolejny pakiet dla niej, muszę sprawdzić czy tam w treści jest coś o akceptacji kotów, ale nawet jeśli jest, to już nie zmienię:)

No wiesz wszystko zależy od kota :-) Moje wszystkie koty są nauczone żyć zgodnie z psami ale dwa to takie ciapki. Jak pies goni to uciekają :-) Trzecia - Puchacz - puchata kotka na 3 łapkach nie ucieka nawet jak pies szczeka, zaczepia a jak się zdenerwuje to atakować też potrafi :-)
Jeżynka sczeka i goni koty tylko na ogródku i tylko te dwa, co uciekają :-)