martka1982 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 pytałam w schronie Jeżynka nigdy nie miała problemów z drogami oddechowymi ehhh Quote
si_bcw Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 czy wet powiedział coś nt możliwości operacji? Quote
martka1982 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 na Jeżynkę czeka dom stały. jest tam już jeden psiak od nas, nie ma wątku - Kubuś - państwo są z Mysłowic. Dom był sprawdzony osobiście przez kierowniczkę naszego schronu. są zdecydowani na Jeżynkę w 100% powiedziałam,że Jeżynka będzie miała robione badania aby sprawdzić jej stan zdrowia i po tych badaniach skontaktuję się z nimi. Kasia mam do Ciebie prośbę - jeśli na następnym rtg wyjdzie guz porozmawiaj szczerze z wetkami co do szans Jeżyny życia z nim, w ogóle o prognozach na przyszłość, czy da się ustalić co to za guz? jak mamy dalej postępować? powiedz,że czeka na Jeżynkę dom stały. Ja muszę z tymi ludźmi poważnie porozmawiać i powiedzieć wszystko co Tobie przekażą wetki, możliwe,że po tym co państwo usłyszą nie zdecydują się na jej adopcje to oczywiście najgorszy scenariusz musimy wiedzieć jak najwięcej o prognozach na przyszłość Quote
KropeczkaJ Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Jeżynko mam nadzieję że to nic groźnego, trzymam mocno kciuki za Twoje zdrówko i nowy domek! Quote
caryca26 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 To ten DS od Kubusia co do mnie tak dzwonili? Jeśli to ten to naprawdę fajni ludzie... Quote
martka1982 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 nie wiem do kogo oni dzwonili kiedyś wiem,że teraz mają stały kontakt z clintem a wczoraj odezwali się również do mnie Quote
kasiainat Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='martka1982']na Jeżynkę czeka dom stały. jest tam już jeden psiak od nas, nie ma wątku - Kubuś - państwo są z Mysłowic. Dom był sprawdzony osobiście przez kierowniczkę naszego schronu. są zdecydowani na Jeżynkę w 100% powiedziałam,że Jeżynka będzie miała robione badania aby sprawdzić jej stan zdrowia i po tych badaniach skontaktuję się z nimi. Kasia mam do Ciebie prośbę - jeśli na następnym rtg wyjdzie guz porozmawiaj szczerze z wetkami co do szans Jeżyny życia z nim, w ogóle o prognozach na przyszłość, czy da się ustalić co to za guz? jak mamy dalej postępować? powiedz,że czeka na Jeżynkę dom stały. Ja muszę z tymi ludźmi poważnie porozmawiać i powiedzieć wszystko co Tobie przekażą wetki, możliwe,że po tym co państwo usłyszą nie zdecydują się na jej adopcje to oczywiście najgorszy scenariusz musimy wiedzieć jak najwięcej o prognozach na przyszłość[/QUOTE] Bardzo, bardzo się ciesze :-) Miałam cichą nadzieje na domek dla Jeżynki bo pobyt u mnie już niewiele jej da. Teraz najważniejsza jest dla niej mniejsza ilość psiaków a większa ludzi. Ona zdecydowanie bardziej woli spedzać czas w towarzystwie psów ( na zabawie czy nawet normalnym odpoczynku ). Inne psiaki cisną się do nas, pchają do głaskania a ona owszem pcha się ale tylko po smaczki. Nie ma takiej potrzeby bliskości. Natomiast kocha spacery i tu dla niej bez znaczenia czy idzie sama ( tzn. tylko ze mną ;-) ) czy w towarzystwie innego psa. Jeśli chodzi o powtórkę badań to oczywiście będzie tak jak prosisz i dam Ci numer telefonu( albo nowym opiekunom) do lecznicy. Zawsze lepiej pogadać bezpośrednio bo ja czasami moge coś źle przekazać. Na dzień dzisiejszy Jeżynka nie ma żadnych niepokojących objawów. Normalnie je, biega, szaleje z psami. Nie kaszle, nie chrząka itd. Quote
pietrucha204 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 oby się udało... tzn oby nie miała problemów ze zdrowiem, które by odstraszyły DS. nie może się zdarzyć tak, że Jezyna przed taką szansą staje a los komplikuje wszystko...? nie nie nie na to się nie godzimy. mam nadzieję, że to nic groźnego :))) Quote
piescofajnyjest Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 zeby tylko wszystko sie poukladalo!!! troszke mnie tutaj nie bylo....a tu takie cudowne wiesci:) Jezynko, mam nadzieje, ze te niedomagania sa tylko przejsciowe..... Quote
caryca26 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Weszło 35 zł od Roland de i 10 zł ode mnie:) Quote
martka1982 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 ojej, teraz przeczytałam,że to kontrolne zdjęcie dopiero za 3 tyg. coś mi się pomieszało i myślałam,że zaraz po skończeniu antybiotyku no ale będę w kontakcie z domkiem. Quote
martka1982 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 ale pech!!! przyszła pani Jeżynki wylądowała w szpitalu...nie wiadomo co to będzie, więc na razie wszystko stanęło w miejscu :( Quote
caryca26 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Weszło 10 zł od pietrucha204 oraz 15 zł od KateKermit Dzięki Quote
caryca26 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Dzisiaj weszło 50 zł od Sabina02 Dziękujemy! Quote
NinaOstasiuk Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Słoneczko śliczne trzymaj się :** przesyłamy mase mizianek od wilczej watachy :) Quote
piescofajnyjest Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 ja tez mizianki przesylam:) i trzymam kciuki, zeby pani predko ze szpitala wyszla..... Quote
martka1982 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 dzwoniła bardzo fajna pani, myślała,że Jeżynka jest owczarkiem niemieckim mimo,że w ogłoszeniu była napisana wielkość może coś z tego będzie, choć wątpie Quote
piescofajnyjest Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 dobrze, ze ktos dzwoni......bo na wielu watkach kompletna cisza:( Quote
caryca26 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Weszło 10 zł od cioteczki bdom Dziękujemy! Quote
caryca26 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Weszło 25 zł od cioteczki żabol. Dziękuję! Quote
Recommended Posts