Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na Jeżynkę czeka dom stały. jest tam już jeden psiak od nas, nie ma wątku - Kubuś - państwo są z Mysłowic. Dom był sprawdzony osobiście przez kierowniczkę naszego schronu.
są zdecydowani na Jeżynkę w 100%

powiedziałam,że Jeżynka będzie miała robione badania aby sprawdzić jej stan zdrowia i po tych badaniach skontaktuję się z nimi.

Kasia mam do Ciebie prośbę - jeśli na następnym rtg wyjdzie guz porozmawiaj szczerze z wetkami co do szans Jeżyny życia z nim, w ogóle o prognozach na przyszłość, czy da się ustalić co to za guz? jak mamy dalej postępować?
powiedz,że czeka na Jeżynkę dom stały.
Ja muszę z tymi ludźmi poważnie porozmawiać i powiedzieć wszystko co Tobie przekażą wetki, możliwe,że po tym co państwo usłyszą nie zdecydują się na jej adopcje
to oczywiście najgorszy scenariusz

musimy wiedzieć jak najwięcej o prognozach na przyszłość

Posted

[quote name='martka1982']na Jeżynkę czeka dom stały. jest tam już jeden psiak od nas, nie ma wątku - Kubuś - państwo są z Mysłowic. Dom był sprawdzony osobiście przez kierowniczkę naszego schronu.
są zdecydowani na Jeżynkę w 100%

powiedziałam,że Jeżynka będzie miała robione badania aby sprawdzić jej stan zdrowia i po tych badaniach skontaktuję się z nimi.

Kasia mam do Ciebie prośbę - jeśli na następnym rtg wyjdzie guz porozmawiaj szczerze z wetkami co do szans Jeżyny życia z nim, w ogóle o prognozach na przyszłość, czy da się ustalić co to za guz? jak mamy dalej postępować?
powiedz,że czeka na Jeżynkę dom stały.
Ja muszę z tymi ludźmi poważnie porozmawiać i powiedzieć wszystko co Tobie przekażą wetki, możliwe,że po tym co państwo usłyszą nie zdecydują się na jej adopcje
to oczywiście najgorszy scenariusz

musimy wiedzieć jak najwięcej o prognozach na przyszłość[/QUOTE]

Bardzo, bardzo się ciesze :-)
Miałam cichą nadzieje na domek dla Jeżynki bo pobyt u mnie już niewiele jej da. Teraz najważniejsza jest dla niej mniejsza ilość psiaków a większa ludzi. Ona zdecydowanie bardziej woli spedzać czas w towarzystwie psów ( na zabawie czy nawet normalnym odpoczynku ). Inne psiaki cisną się do nas, pchają do głaskania a ona owszem pcha się ale tylko po smaczki. Nie ma takiej potrzeby bliskości.
Natomiast kocha spacery i tu dla niej bez znaczenia czy idzie sama ( tzn. tylko ze mną ;-) ) czy w towarzystwie innego psa.

Jeśli chodzi o powtórkę badań to oczywiście będzie tak jak prosisz i dam Ci numer telefonu( albo nowym opiekunom) do lecznicy. Zawsze lepiej pogadać bezpośrednio bo ja czasami moge coś źle przekazać.
Na dzień dzisiejszy Jeżynka nie ma żadnych niepokojących objawów. Normalnie je, biega, szaleje z psami. Nie kaszle, nie chrząka itd.

Posted

oby się udało... tzn oby nie miała problemów ze zdrowiem, które by odstraszyły DS. nie może się zdarzyć tak, że Jezyna przed taką szansą staje a los komplikuje wszystko...? nie nie nie na to się nie godzimy. mam nadzieję, że to nic groźnego :)))