piescofajnyjest Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 caly czas sciskamy............ Quote
wilczek007 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Jeżynka kciuki nam odpadną:) , zlituj się do domku! Quote
caryca26 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Ania-sister wpłaciła już 10 zł za marzec. Quote
martka1982 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 dzwonił pan ale chciał szczeniaka oraz drugi, który szuka psa dla swojej wiekowej mamy, poprzedniego przejechał samochód, bo mama ma dom tuż przy ruchliwej trasie a nie ma ogrodzenia pies byłby w domu ale puszczany samopas...............no comment.................... Quote
martka1982 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 dzwonił następny pan, wyjaśniłam mu jak wygląda proces adopcyjny, brzmiał średnio ale zobaczymy powiedział,że jutro zadzwoni i poda adres do wizyty przed adopcją Quote
caryca26 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 No niektórzy ludzie jak słyszą o wizycie przedadopcyjnej to wpadają w panikę... Cioteczka Eliza41 pisała , że od marca musi wstrzymać swoją deklarację. No i że jak u niej unormuje się sytuacja to wróci. Dziękujemy za dotychczasową pomoc. Quote
martka1982 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 dziękujemy cioteczce czyli Jeżynka na ten moment ma 30zł braku w deklaracjach Quote
NinaOstasiuk Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='martka1982']dzwonił następny pan, wyjaśniłam mu jak wygląda proces adopcyjny, brzmiał średnio ale zobaczymy powiedział,że jutro zadzwoni i poda adres do wizyty przed adopcją[/QUOTE] No i jak sprawy się mają ? wiadomo już coś ? dzwonił ? Quote
martka1982 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='NinaOstasiuk']No i jak sprawy się mają ? wiadomo już coś ? dzwonił ?[/QUOTE] nie, nie dzwonił i mam wrażenie,że nie zadzwoni Quote
kasiainat Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Odwiedzam Jeżynkę wieczorową porą;-) Przepraszam za braki w relacjach ale ostatnio mamy ciężki okres ( takie różne srawy rodzinne, domowe i psie). U Jeżynki prawie bez zmian - może oprócz tego, że zrobiła się bardzo terytorialna i usilnie odpędza wszystkich kocio-psich intruzów od jej legowiska ;-) Mam nadzieję, że zima się kończy to zaczniemy chodzić razem po mojego synka do przedszkola - taraz jest to nie mozliwe bo mamy aż 4,5 km w jedną stroną a u nas nadal mrozy. Wyjdzie wtedy Jezynka bardziej do ludzi i zapozna się z ruchem ulicznym i innymi odgłosami ;-) Czy te badana Jeżynki są nadal aktualne?? Bo na jutro w sumie jesteśmy umówione na wizytę w lecznicy - USG, RTG I badanie krwi wyniesie ok 200 zł. Quote
kasiainat Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='martka1982']tak, Kasiu badania aktualne Jeżynka po badaniach. Niestety mój czytnik kart strajkuje i udało mi się zrzucić tylko karte wizyty, nie chcą mi zejść zdjęcia wyników badań - może jutro się uda. Wyniki badania krwi są dobre - nie ma się do czego przyczepić. USG też w porządku. Na rtg płuc wyszedł guz :shake: Może to być jakiś nowotwór ale także powikłania po jakimś wcześniejszym zapaleniu płuc np.powiekszony węzeł. Wetki zaleciły antybiotyk Aniclindan na 10 dni i kontrolne zdjęcie za 3 tygodnie. Koszt wyszedł troszkę większy ze względu na antybiotyk i lekką sedacje - 250 zł. Jeżynka czuje się dobrze. Po powrocie od razu wygoniła kolege z jej posłanka ;-) Quote
martka1982 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 o kurde.............. zapytam czy ona miała w schronie kiedykolwiek problemy z górnymi drogami oddechowymi, czy była na cokolwiek leczona mam nadzieję,że za 3 tyg po tym czymś nie będzie już śladu..........ehhhhh a o tym pogrubieniu ściany pęcherza moczowego coś mówiły? Quote
caryca26 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Wysłałam do Kasi 250 zł za badania Jeżynki. Mam nadzieję ,że wszystko będzie dobrze... Quote
martka1982 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 to mnie zmartwiłaś Jeżynko.........cóż te 3 tygodnie musimy wytrzymać i poczekać na ponowne rtg Quote
caryca26 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Weszło 15zł deklaracji od cioteczki Ewu. Dziękujemy! Quote
barbarela Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 witam u Jeżynki, pieniążki na marzec przelane, pozdrawiam Quote
caryca26 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Właśnie weszło 20 zł od cioteczki barbareli. Dzięki śliczne! Quote
kasiainat Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='martka1982']o kurde.............. zapytam czy ona miała w schronie kiedykolwiek problemy z górnymi drogami oddechowymi, czy była na cokolwiek leczona mam nadzieję,że za 3 tyg po tym czymś nie będzie już śladu..........ehhhhh a o tym pogrubieniu ściany pęcherza moczowego coś mówiły?[/QUOTE] Właśnie o pęcherzu nic nie mówiły. Zadzwonie i zapytam. Jeżynka ładnie przyjmuje tablety - nie protestuje. U nas właśnie końcówka śniegu + deszcz na okrągło i aż się z domu nie chce wychodzić :shake: Quote
Recommended Posts