si_bcw Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 pieniądze wpłacane dla Dumki są ciągle na jej (czyli moim;) ) koncie - nie przekazywałam żadnych wpłat - u Dumki czekamy na faktury, które trzeba zapłacić Quote
Javena Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 si_bcw napisał(a):pieniądze wpłacane dla Dumki są ciągle na jej (czyli moim;) ) koncie - nie przekazywałam żadnych wpłat - u Dumki czekamy na faktury, które trzeba zapłacić Czyli za styczeń mam nie zapłacone? Quote
caryca26 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 (edited) Jak wpłaciłaś za styczeń na konto Dumki to już deklaracja za styczeń jest zapłacona. Edited January 24, 2012 by caryca26 Quote
pikola Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Kochani głosujcie, pomóżmy zwierzętom z Klembowa! http://www.krakvet.pl/forum/ ----> pomoc dla schronisk ---> Głosowanie na schroniska które otrzyma pomoc - styczeń 2012---> Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Klembowie. Udostępniajcie FB http://www.facebook.com/events/326878584013823/ Dzięki! Quote
piescofajnyjest Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 czesc Jezynko...ciocia wysle karteczke w tym tygodniu:) Quote
martasekret Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 zaglądam do dziewczynki ;) co u suni? Quote
martka1982 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 właśnie rozmawiałam z Kasią. Mówi,że właściwie to już możemy Jeżynkę ogłaszać, bo zostaje sama w domu, nie niszczy, nie załatwia się, akceptuje wszystkie zwierzęta wokół siebie (w tym koty i królika), jedyne co to to,że nadal nie podejdzie sama,żeby ją pogłaskać ale gdy się już ją głaszcze to się nie cofa a nawet główką podbije rękę,żeby kontynuować to co? ogłaszamy? w wolnej chwili usiadę do tekstu do ogłoszeń i wykupimy pakiet, chyba,że mnie ktoś z tym tekstem uprzedzi?:))) aha, no i sprawa badań jak najbardziej aktualna, Kasia chwilowo bez auta, ale jak tylko będzie mogła podjedzie z nią do kliniki Quote
martasekret Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 jasne, ogłaszać! nie ma na co czekać....pewnie i tak chwilę potrwa, zanim znajdzie ją ta jedna jedyna, właściwa osoba;) a może zdarzy się cud i Jeżynka od razu podbije czyjeś serce...? Quote
martka1982 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 patrzę po bazarkach, nie widze ogłoszeniowego, może wiecie coś o takowym? nie mam weny. czy taki tekst może być? Jeżynka to 11letnia średniej wielkości suczka. Jest wesoła, przyjazna i bardzo łagodna. Przebywa w domu tymczasowym razem z innymi psami ale również kotami i królikiem i nigdy nie okazała cienia niezrozumienia dla swoich braci mniejszych. Jeżynka potrafi zostawać sama w domu, nie niszczy ani nie brudzi. Bardzo ładnie chodzi na smyczy. Jest suczką nieufną i z początku potrzebuje czasu aby przyzwyczaić się do nowego miejsca. Szybko potrafi okazać wdzięczność i wynagradza cierpliwość człowieka całkowitym oddaniem. Jest po sterylizacji, zaszczepiona, odrobaczona. Jeżynka przebywa w domu tymczasowym pod Bielsko-Białą. Dowieziemy ją w dowolne miejsce w Polsce. Martini_ka@gazeta.pl 604 104 672 Quote
piescofajnyjest Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 czesc Jezynko:) bardzo ladny tekst:) Quote
caryca26 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Weszła deklaracja od asia pyziak 50 zł Dziękujemy pięknie! Quote
pietrucha204 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 mi się tez podoba:) krótko, zwięźle i na temat;) Quote
martka1982 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 super, dzięki zamówiłam pakiet 130 ogłoszeń u catangel Quote
caryca26 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Weszły pieniążki od : ewu 15,00 Randa 20,00 Quote
wilczek007 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 śliczna suniu na pewno po ogłoszeniach sie poszczęsci :) Quote
caryca26 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Weszło 41,00 od Eliza71 Ślicznie dziękujemy! Quote
kasiainat Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 martka1982 napisał(a): no i sprawa badań jak najbardziej aktualna, Kasia chwilowo bez auta, ale jak tylko będzie mogła podjedzie z nią do kliniki autko już mam ale u nas takie mrozy, że pojazdy nie chcą palić ;-( W przyszłym tygodniu mamy wizytę necianeta89 - Aneta robi piękne zdjęcia psiakom - właśnie w tej sprawie przyeżdża. Mam nadzieje, że Jeżynka pięknie zapozuje i będą fotki w sam raz do ogłoszeń. Z nowości to tylko tylę, że Jeżynka wychodzi czasami na spacerki bez smyczy ;-) Pierwsze próby były na długiej lince i była bardzo grzeczna ;-) Wychodzimy z domu na smyczy, żeby nie zapomniała i po kilku metrach ją odpinam biega jak młoda łania :-) Co chwilę przybiega do mnie kontrolnie i wraca do szaleństw. Bez problemu można do niej podejść, zapiąć na smycz. Siedzi grzecznie i czeka. Quote
caryca26 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Dostałam piękną kartkę z Kanady od cioteczki piescofajnyjest - taką tematyczną z pieskiem i króliczkiem:) A w kopercie deklaracja za 3-m-ce dla Jeżynki. 20 dolarów kanadyjskich czyli ok. 64 zł. Dziękujemy kochana! Quote
martka1982 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 kasiaprzystał napisał(a):autko już mam ale u nas takie mrozy, że pojazdy nie chcą palić ;-( W przyszłym tygodniu mamy wizytę necianeta89 - Aneta robi piękne zdjęcia psiakom - właśnie w tej sprawie przyeżdża. Mam nadzieje, że Jeżynka pięknie zapozuje i będą fotki w sam raz do ogłoszeń. Z nowości to tylko tylę, że Jeżynka wychodzi czasami na spacerki bez smyczy ;-) Pierwsze próby były na długiej lince i była bardzo grzeczna ;-) Wychodzimy z domu na smyczy, żeby nie zapomniała i po kilku metrach ją odpinam biega jak młoda łania :-) Co chwilę przybiega do mnie kontrolnie i wraca do szaleństw. Bez problemu można do niej podejść, zapiąć na smycz. Siedzi grzecznie i czeka. oj tak, fotki koniecznie i na stojaka pliz! te moje ze schronu są tylko siedząco/leżące, więc do ogłoszeń dałam też z podwórka Twojego, bo przynajmniej widać jak wygląda gdy stoi ale jak będziecie działać we dwie i z dobrym sprzętem to poproszę o dużo foteczek na czterech łapkach:) a jak ją opisujesz to od razu na myśl przychodzi mi Malwinka:) dzięki za wpłaty, już uzupełniam Quote
martka1982 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 caryca26 napisał(a):Dostałam piękną kartkę z Kanady od cioteczki piescofajnyjest - taką tematyczną z pieskiem i króliczkiem:) A w kopercie deklaracja za 3-m-ce dla Jeżynki. 20 dolarów kanadyjskich czyli ok. 64 zł. Dziękujemy kochana! zaczekać aż wymienisz i wtedy podasz kwotę czy wpisać 64? Quote
caryca26 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Wpisz 64 zł , ja teraz nawet nie mam kiedy wymienić , ale sprawdzałam kursy i tak wyjdzie. Quote
KropeczkaJ Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Zaglądam do Jeżynki. Moja deklaracja styczniowa wyjdzie w poniedziałek Quote
Recommended Posts