Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pieniądze wpłacane dla Dumki są ciągle na jej (czyli moim;) ) koncie - nie przekazywałam żadnych wpłat - u Dumki czekamy na faktury, które trzeba zapłacić

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

si_bcw napisał(a):
pieniądze wpłacane dla Dumki są ciągle na jej (czyli moim;) ) koncie - nie przekazywałam żadnych wpłat - u Dumki czekamy na faktury, które trzeba zapłacić

Czyli za styczeń mam nie zapłacone?

Posted

właśnie rozmawiałam z Kasią. Mówi,że właściwie to już możemy Jeżynkę ogłaszać, bo zostaje sama w domu, nie niszczy, nie załatwia się, akceptuje wszystkie zwierzęta wokół siebie (w tym koty i królika), jedyne co to to,że nadal nie podejdzie sama,żeby ją pogłaskać ale gdy się już ją głaszcze to się nie cofa a nawet główką podbije rękę,żeby kontynuować

to co? ogłaszamy?

w wolnej chwili usiadę do tekstu do ogłoszeń i wykupimy pakiet, chyba,że mnie ktoś z tym tekstem uprzedzi?:)))

aha, no i sprawa badań jak najbardziej aktualna, Kasia chwilowo bez auta, ale jak tylko będzie mogła podjedzie z nią do kliniki

Posted

patrzę po bazarkach, nie widze ogłoszeniowego, może wiecie coś o takowym?

nie mam weny. czy taki tekst może być?

Jeżynka to 11letnia średniej wielkości suczka. Jest wesoła, przyjazna i bardzo łagodna. Przebywa w domu tymczasowym razem z innymi psami ale również kotami i królikiem i nigdy nie okazała cienia niezrozumienia dla swoich braci mniejszych. Jeżynka potrafi zostawać sama w domu, nie niszczy ani nie brudzi. Bardzo ładnie chodzi na smyczy. Jest suczką nieufną i z początku potrzebuje czasu aby przyzwyczaić się do nowego miejsca. Szybko potrafi okazać wdzięczność i wynagradza cierpliwość człowieka całkowitym oddaniem. Jest po sterylizacji, zaszczepiona, odrobaczona. Jeżynka przebywa w domu tymczasowym pod Bielsko-Białą. Dowieziemy ją w dowolne miejsce w Polsce. Martini_ka@gazeta.pl 604 104 672

Posted

martka1982 napisał(a):
no i sprawa badań jak najbardziej aktualna, Kasia chwilowo bez auta, ale jak tylko będzie mogła podjedzie z nią do kliniki

autko już mam ale u nas takie mrozy, że pojazdy nie chcą palić ;-(
W przyszłym tygodniu mamy wizytę necianeta89 - Aneta robi piękne zdjęcia psiakom - właśnie w tej sprawie przyeżdża. Mam nadzieje, że Jeżynka pięknie zapozuje i będą fotki w sam raz do ogłoszeń.
Z nowości to tylko tylę, że Jeżynka wychodzi czasami na spacerki bez smyczy ;-) Pierwsze próby były na długiej lince i była bardzo grzeczna ;-) Wychodzimy z domu na smyczy, żeby nie zapomniała i po kilku metrach ją odpinam biega jak młoda łania :-)
Co chwilę przybiega do mnie kontrolnie i wraca do szaleństw. Bez problemu można do niej podejść, zapiąć na smycz. Siedzi grzecznie i czeka.

Posted

Dostałam piękną kartkę z Kanady od cioteczki piescofajnyjest - taką tematyczną z pieskiem i króliczkiem:) A w kopercie deklaracja za 3-m-ce dla Jeżynki. 20 dolarów kanadyjskich czyli ok. 64 zł.
Dziękujemy kochana!

Posted

kasiaprzystał napisał(a):
autko już mam ale u nas takie mrozy, że pojazdy nie chcą palić ;-(
W przyszłym tygodniu mamy wizytę necianeta89 - Aneta robi piękne zdjęcia psiakom - właśnie w tej sprawie przyeżdża. Mam nadzieje, że Jeżynka pięknie zapozuje i będą fotki w sam raz do ogłoszeń.
Z nowości to tylko tylę, że Jeżynka wychodzi czasami na spacerki bez smyczy ;-) Pierwsze próby były na długiej lince i była bardzo grzeczna ;-) Wychodzimy z domu na smyczy, żeby nie zapomniała i po kilku metrach ją odpinam biega jak młoda łania :-)
Co chwilę przybiega do mnie kontrolnie i wraca do szaleństw. Bez problemu można do niej podejść, zapiąć na smycz. Siedzi grzecznie i czeka.

oj tak, fotki koniecznie i na stojaka pliz! te moje ze schronu są tylko siedząco/leżące, więc do ogłoszeń dałam też z podwórka Twojego, bo przynajmniej widać jak wygląda gdy stoi ale jak będziecie działać we dwie i z dobrym sprzętem to poproszę o dużo foteczek na czterech łapkach:)

a jak ją opisujesz to od razu na myśl przychodzi mi Malwinka:)

dzięki za wpłaty, już uzupełniam

Posted

caryca26 napisał(a):
Dostałam piękną kartkę z Kanady od cioteczki piescofajnyjest - taką tematyczną z pieskiem i króliczkiem:) A w kopercie deklaracja za 3-m-ce dla Jeżynki. 20 dolarów kanadyjskich czyli ok. 64 zł.
Dziękujemy kochana!

zaczekać aż wymienisz i wtedy podasz kwotę czy wpisać 64?