Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martka1982 napisał(a):
ale pech!!! przyszła pani Jeżynki wylądowała w szpitalu...nie wiadomo co to będzie, więc na razie wszystko stanęło w miejscu :(

czy coś wiadomo na temat przyszłej pani Jeżynki?

Posted

martka1982 napisał(a):
dzięki wielkie za fotencje!!!

widzę szcześliwego,uśmiechniętego, normalnego psa! tamtego wypłosza już nie ma!!:)

Wypłosz jeszcze jest niestety. Kupiłam nową smycz automatyczną - 8 m - inny dzwięk ma niż poprzednia. Jeżyna tak na niej panikowała, że musiałam iść po starą. Teraz już się przyzwyczaiła ale wszystko i wszyscy "nowi" wywołują u niej stresik ;-(

Ogólnie Jeżynka jest bardzo radosna, bawi się z psiakami. Pięknie chodzi na smyczy. Jest grzeczna w domu, nie niszczy, nie sika. Ale niestety nie ma potrzeby bliskości z człowiekiem. Tzn. potrzebe ma jak jest glodna i slyszy, że miski strzelają w kuchni. Wtedy nie odchodzi od nas na krok.

Ponieważ zacząl się sezon prac ogródkowych Jezyna przyzwyczaja się do odgłosów narzędzi ogrodowych typu piła czy kosiara. Podgąda zainteresowana. Przyzwyczaila się też do moich wielkich psów i teraz jak tyko jest pogoda to cały czas spędzamy na dolnym ogrodzie. Psy odpoczywają w słoneczku albo odkrywają nowe zapachy.

Mam obiecaną sesje fotograficzną taką od fachowców ;-) Nasi dalsi sąsiedzi zaproponowali sesyjkę dla psiaków do ogłoszeń - robią piekne zdjęcia. Jak tylko wiosna rozgości się na dobre ( bo narazie pada śnieg z deszczem) bierzemy się do roboty.

Na ponowne rtg umówiłam się na nadchodzący wtorek. Będzie równe 5 tygodni od pierwszego zdjęcia. Nie spieszylismy się z powtórką bo domku na razie nie widać a te 3 tygodnie przerwy to było minimum. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.