Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żabol też przeniosłą deklarację z Bingo na Jeżynę - 25 zł
Dzięki!
Zagadza się Paulinken że trzeba się upewnić ale jestem dobrej mysli. Nowa Pani Binga ma dużo serca i cierpliwości.

Posted

dziękujemy!

Jeżynka może jechać w każdej chwili,choć Kasi najbardziej pasuje przyszły tydzień, naszym pewnie ten weekend, ale jakoś się zgramy:)
jest 195zł deklaracji stałych:) do 350zł brakuje nam jeszcze 155

Posted

Cioteczka ostatnia szansa kupiła ode mnie buteleczkę nie wystawioną na bazarku bo zależało jej na czasie bo w piątek już chce z niej zrobić prezencik znajomej.
Na rzecz Jeżynki z tego tytułu weszło 20,50 zł

Posted

Jeżynka ma 10 lat????? Wogóle tego nie widac...
:)
jak patrze na Jeżynke, to widze oczy mojej suni, jak ona patrzy na obcych, ona sie ich po prostu zawsze bała i bedzie bała,można swiat do góry nogami obrócić, ona woli swoich ludzi, do obcych podchodzi jak dzik z lasu, jak wczoraj zabrana z ulicy albo co... tylko w domu jest sobą i umie pokazac "pazurki" jaka to ona nie jest cwana, zabawna i wesoła:) .Moze Jeżynka też jest taka rodzinna, ale wciąż czuje sie wszedzie obco... nie trafiła biedaczka na swojego ludzika i dom, kochana sunia:(

dam 20 zł dla kochanej Jeżyneczki , ale moge dopiero po 20 stym :oops:...dajcie znać na jakie konto itp itd

Posted

Dziękujemy kochana cioteczko wilczek007. Zgadzam się ,że dziewczyna nie wygląda na swoje lata i jest śliczna dlatego jak się zsocjalizuje napewno znajdzie dom.Zaraz wyślę Ci konto Jeżynki na pw.
Cioteczko Poker mamy płatne DT. O bezpłatnym to w tej chwili mozna pomażyć zwłaszcza ,że psinka zupełnie nie przystosowana i dzika. Mamy zaklepane sprawdzone DT u kasiprzystał gdzie były już sunie od nas , i niektóre z podobnymi problemami.

Posted

Ciotki, przepraszam za spamowanie:

sprawa pilna - czy ktos nie zechcialby przygarnac na dt chociaz jednego szczeniaczka z tego watku:
http://www.dogomania.pl/threads/2175...-Potem-schron-.
Inaczej trafia do schronu, tyle już przeszły - zaoszczedzmy im tej traumy.
Jak widzicie szczeniaczki szybko trafiaja do adopcji, moze zechcecie ktoremus pomoc?
Dzisiaj beda w klinice we Wrocławiu a jutro nie wiem, w schronie :-(