Beat2010 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 (edited) To smutne informacje........Trzymam kciuki za pogodę, bo i wtedy będzie lepiej Bajowi. On pojechał do fundacji 2 lata temu, w lecie, 2 lata cudownego zycia, oby dalej... Chciałam coś napisać na fb bernardynów, ale nie jestem w znajomych :(, bo chciałam dopowiedzieć, że cudowna b.p., która pomaga w utrzymaniu Baja, to nie ja , chyba nawet nie znała Baja ze schronu, nie wiem, ( Baj był moim podopiecznym ) , tym bardziej należy Jej dziękować za pomoc dla Baja:Rose: Edited June 6, 2013 by Beat2010 Quote
APSA Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 Skopiowane z fb: 19-07; dopiero południe a u nas już tyle za nami. Pożegnajmy Szekspira, starego niewidomego psa. Pies historia i wiele wspomnień. Był z nami ( Anielin) 4 lata. Dziękujemy lekarzowi Leszkowi Nowakowskiemu za przeprowadzenie psa na drugą stronę. Żegnamy wiele psów, bo starymi psami zajmuje się nasza fundacja. Nie zawsze piszemy o kolejnej śmierci, bo nie chcemy, żeby profil organizacji kojarzył się ze zbiorem nekrologów. Szekspir jednak jest znany wielu osobom jeszcze z dogomanii. Odszedł godnie, w poszanowaniu i bez cierpienia. Umarł na starość. Ot, po prostu. Szekspir w lutym 2014: ['] Quote
Recommended Posts