Jump to content
Dogomania

Leszno - Wystawa Championów - 25.02.2007

Recommended Posts

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zeliika napisał(a):
Mam pytanie - skoro jak piszecie na wystawie championow wystawcow jest mniej niz na innych wystawach, to czy finaly tez sa znacznie wczesniej? I cala wystawa trwa krocej?

czy ja wiem :roll: sa tylko 4 ringi na ktorych trwa ocena, jak jeden sedzia skonczy to wchodzi nastepny, na ring przypada ok 100 - 150 psow, nie ma opisow w sumie tylko porownania ale niektorzy sedziowie dlugo mysla :)

Posted

Elitesse napisał(a):
czy ja wiem :roll: sa tylko 4 ringi na ktorych trwa ocena, jak jeden sedzia skonczy to wchodzi nastepny, na ring przypada ok 100 - 150 psow, nie ma opisow w sumie tylko porownania ale niektorzy sedziowie dlugo mysla :)

O, nie wiedzialam, ze sa tylko 4 ringi. Byloby fajnie, gdyby byla rozpiska godzinowa na rasy, zeby nie siedziec sobie na glowach.

Posted

Elitesse napisał(a):

Nie ma opisów:crazyeye: Czy wybiera się najlepszego psa, potem najlepsza suke w rasie, a na konciu najlepszego z rasy?? Czy raczej od razu jedno z całej gromady?

Posted

Zeliika - tak, działo się. Gusio-pręgusio zdobył NPwR + BOB'a, z czego baaaardzo, ale to bardzo się cieszyłam.:lol:

Sylrwia - jest dokładnie tak, jak napisałaś. Rożńica zaczyna się przy BOG-ach.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zeliika - tak, działo się. Gusio-pręgusio zdobył NPwR + BOB'a, z czego baaaardzo, ale to bardzo się cieszyłam.:lol:

Sylrwia - jest dokładnie tak, jak napisałaś. Rożńica zaczyna się przy BOG-ach.
Pzdr.

Dobrze, ze odpisywałaś jednocześnie dla Zeliika bo tak bym nie wiedziała o które dokładniej chodzi w moim zapytaniu:evil_lol:

Posted

To będziemy trzymać kciuki za rówieśniczke :-)
Ja poprostu mam troche niesmak po Głogowie, gdzie sędzia stwierdził, że mój psiak jest za młody do klasy użytkowej :mad: tylko chyba ta klasa jest po to od 15 miesięcy, żeby psy powyżej tego wieku móc do niej zgłaszać.
Mam nadzieje, że w Lesznie nie będzie powtórki z "rozrywki", bo tylko nerwów szkoda...

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ha, ja Was tymi rogalikami po prostu na siłę przyciągnę do ringu baskowego...
Iwa-R cieszę się, że i Ty też tam będziesz... będzie wesolo...
Pzdr.

Czyli rozumiem mogę liczyć nawet na dwa rogaliki? :evil_lol: