Asiaczek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Zeliika - nie pamietam...:oops: sorki... Pzdr. Quote
zpr Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Asiaczek napisał(a):Zeliika - nie pamietam...:oops: sorki... Pzdr. Wysyłacie do Leszna zgłoszenia mailem? Quote
Elitesse Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Zeliika napisał(a):Mam pytanie - skoro jak piszecie na wystawie championow wystawcow jest mniej niz na innych wystawach, to czy finaly tez sa znacznie wczesniej? I cala wystawa trwa krocej? czy ja wiem :roll: sa tylko 4 ringi na ktorych trwa ocena, jak jeden sedzia skonczy to wchodzi nastepny, na ring przypada ok 100 - 150 psow, nie ma opisow w sumie tylko porownania ale niektorzy sedziowie dlugo mysla :) Quote
Elitesse Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Asiaczek napisał(a):Ja wysłałam "normalną" pocztą. pzdr. ja tez tak wyslalam jeszcze w grudniu Quote
Neiven Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 zpr napisał(a):Wysyłacie do Leszna zgłoszenia mailem? tak, ja wystawalam mailem Quote
Zeliika Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Asiaczek napisał(a):Zeliika - nie pamietam...:oops: sorki... Pzdr. Hi Hi Hi no to ladnie sie musialo dziac :multi: coraz bardziej nabieram checi na te wystawe :) Quote
Zeliika Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Elitesse napisał(a):czy ja wiem :roll: sa tylko 4 ringi na ktorych trwa ocena, jak jeden sedzia skonczy to wchodzi nastepny, na ring przypada ok 100 - 150 psow, nie ma opisow w sumie tylko porownania ale niektorzy sedziowie dlugo mysla :) O, nie wiedzialam, ze sa tylko 4 ringi. Byloby fajnie, gdyby byla rozpiska godzinowa na rasy, zeby nie siedziec sobie na glowach. Quote
sylrwia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Elitesse napisał(a):czy ja wiem :roll: sa tylko 4 ringi na ktorych trwa ocena, jak jeden sedzia skonczy to wchodzi nastepny, na ring przypada ok 100 - 150 psow, nie ma opisow w sumie tylko porownania ale niektorzy sedziowie dlugo mysla :) Nie ma opisów:crazyeye: Czy wybiera się najlepszego psa, potem najlepsza suke w rasie, a na konciu najlepszego z rasy?? Czy raczej od razu jedno z całej gromady? Quote
Asiaczek Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Zeliika - tak, działo się. Gusio-pręgusio zdobył NPwR + BOB'a, z czego baaaardzo, ale to bardzo się cieszyłam.:lol: Sylrwia - jest dokładnie tak, jak napisałaś. Rożńica zaczyna się przy BOG-ach. Pzdr. Quote
sylrwia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Zeliika - tak, działo się. Gusio-pręgusio zdobył NPwR + BOB'a, z czego baaaardzo, ale to bardzo się cieszyłam.:lol: Sylrwia - jest dokładnie tak, jak napisałaś. Rożńica zaczyna się przy BOG-ach. Pzdr. Dobrze, ze odpisywałaś jednocześnie dla Zeliika bo tak bym nie wiedziała o które dokładniej chodzi w moim zapytaniu:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Zdekoncentrowałaś się, po prostu! pzdr. Quote
Zeliika Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Asiaczek napisał(a):[B] Gusio-pręgusio zdobył NPwR + BOB'a, z czego baaaardzo, ale to bardzo się cieszyłam.:lol: Gratulacje :) Quote
Ania_Carmen Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Czy Leszno daje wykaz zgłoszonych psów, albo chociaż plan sędziowania? Quote
Elitesse Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 plan zcasem jest a czasem nie, listy psow chyba nie bylo nigdy :roll: Quote
Ania_Carmen Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Szkoda, bo mam dylemat czy jechać, czy nie. Moja "mała" w Lesznie bedzie miała dopiero 17 miesięcy i myslałam, że chociaż zobacze czy jakąś dorosłą konkurencje będziemy miały... Quote
daga10011 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Aniu-ja zglosilam swoja 18 miesieczna biesice-witaj w klubie:lol: Quote
Ania_Carmen Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 To będziemy trzymać kciuki za rówieśniczke :-) Ja poprostu mam troche niesmak po Głogowie, gdzie sędzia stwierdził, że mój psiak jest za młody do klasy użytkowej :mad: tylko chyba ta klasa jest po to od 15 miesięcy, żeby psy powyżej tego wieku móc do niej zgłaszać. Mam nadzieje, że w Lesznie nie będzie powtórki z "rozrywki", bo tylko nerwów szkoda... Quote
rodzice Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Moja w dniu wystawy bedzie miala 17 miesięcy , więc też jadę raczej z ciekawości . nie liczę na wiele , ale oczywiscie niespodzianka bylaby mile widziana . Quote
Iwa-R Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Asiaczek napisał(a):Ha, ja Was tymi rogalikami po prostu na siłę przyciągnę do ringu baskowego... Iwa-R cieszę się, że i Ty też tam będziesz... będzie wesolo... Pzdr. Czyli rozumiem mogę liczyć nawet na dwa rogaliki? :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Pewnie! :lol: Już pisałam, że zrobię podwójną porcję... Pzdr. Quote
rodzice Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Asiaczku to moze i terierową pańcię też poczęstujecie ? Quote
Asiaczek Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Jak tylko się do nas dopchasz, to serdecznie zapraszam!:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Asiaczku zacznij przyjmowac rezerwacje a my zawiazemy komitet kolejkowy :eviltong: Quote
Recommended Posts