sylrwia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Ale jeśli jest tylko klasa Championów to jakim cudem miałaby byc weteranów??:roll: W piątek dostałam z Leszna koperte, zdziwiłam sie bo może dwa dni wcześneij wysłałam zgłoszenie. Myślałam, że to potwierdzenie a w środku było zaproszenie na wystawe z druczkiem zgłoszenia.:crazyeye: Do Was też wysyłali zaproszenia?? Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Tak, ja tez dostałam, ale zdecydowanie wcześniej. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Albo z katalogu z poprzedniego roku. W ub.r. mój Gusio-pręgusio zdobył CWC + BOB. A więc może zdobywcy rasy cieszą się takimi względami? Nie wiem.... pzdr. Quote
sylrwia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Wiesz Asiaczku my młodzi jesteśmy dopiero Mł.Ch.PL od listopada mamy wiec jeszcze nigdzie nie widniejemy z tym tytulem.:) Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Czyli w Twoim przypadku (i Fortka,of course!) info do O/Leszno mogła przyjść z ZG. A potem do Was!:lol: pzdr. Quote
tulasy Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Do nas też przysłali zaproszenie / zgłoszenie. Ale podobnie jak Asiaczek wystawialiśmy w zeszłym roku. Jako jedyni pokazywaliśmy dwie nasze psice. W tym roku razem z naszymi będą minimum 3 szpice wilcze. Michał Quote
Elitesse Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 ja co roku dostaje zaproszenia, mysle ze dane biora z katalogow wystawowych - przynajmniej tak robilismy we wroclawiu Quote
dorotal Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Dzisiaj dostalam cztery zaproszenia na wystawe championow :razz: :cool3: Na nazwiska: 1)Dorota Łędzewicz 2)Dorota Ledziewiez 3)Dorota Ledezwicz 4)Dorota Łędezwicz Quote
zpr Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 dorotal napisał(a):Dzisiaj dostalam cztery zaproszenia na wystawe championow :razz: :cool3: Na nazwiska: 1)Dorota Łędzewicz 2)Dorota Ledziewiez 3)Dorota Ledezwicz 4)Dorota Łędezwicz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Elitesse Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 dorotal napisał(a):Dzisiaj dostalam cztery zaproszenia na wystawe championow :razz: :cool3: Na nazwiska: 1)Dorota Łędzewicz 2)Dorota Ledziewiez 3)Dorota Ledezwicz 4)Dorota Łędezwicz buahahaha ja w championatach mam moje nazwisko w tylu opcjach :eviltong: Quote
Asiaczek Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 dorotal napisał(a):Dzisiaj dostalam cztery zaproszenia na wystawe championow :razz: :cool3: Na nazwiska: 1)Dorota Łędzewicz 2)Dorota Ledziewiez 3)Dorota Ledezwicz 4)Dorota Łędezwicz Hahaha, zgłaszaj psiaki na wszystkie nazwiska. Ludziska będą myśleli, że tyle konkurencji przyjedzie. Tylko co będzie, jak dojdzie do płacenie, co?;) A swoją drogą to świadczy o pewnym niedbalstwie ze strony O/Leszno... Pzdr. Quote
AiMiN Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 I do nas przyszło zgłoszenie na tę wystawę, ale moje rude futro szykuje wylinkę w tym czasie :mad: Quote
Asiaczek Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Czyli co? Nie bedzie Was? A ja chciałam rogaliczki dogomaniackie zrobić... pzdr. Quote
sylrwia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Asiaczek napisał(a):Czyli co? Nie bedzie Was? A ja chciałam rogaliczki dogomaniackie zrobić... pzdr. Asiaczku zrób rogaliczki zrób:loveu: Czy na takiej wystawie jest duzo wystawiajacych??:razz: Quote
Asiaczek Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Dobra, zrobię! A na wystawie championów jest zdecydowanie mniej wystawiających niż normalnie... pzdr. Quote
Neiven Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 sylrwia napisał(a): W piątek dostałam z Leszna koperte, zdziwiłam sie bo może dwa dni wcześneij wysłałam zgłoszenie. Myślałam, że to potwierdzenie a w środku było zaproszenie na wystawe z druczkiem zgłoszenia.:crazyeye: Do Was też wysyłali zaproszenia?? mogliby katalogi do zgloszen dawac zamiast to wysylać... :/ Quote
zpr Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Asiaczek napisał(a):Czyli co? Nie bedzie Was? A ja chciałam rogaliczki dogomaniackie zrobić... pzdr. Asiaczku ja też wpadnę na przepyszne ciasto :multi: Quote
Asiaczek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 ZPR - ciasta nie będzie. Będą za to rogaliczki wg przepisu dogomaniackiego. Robiłam takie w Sylwestra i... szybko zniknęły. Tylko zdjęcie w mojej Galerii pozostało... takie były niedobre... pzdr. Quote
Elitesse Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Asiaczek napisał(a):ZPR - ciasta nie będzie. Będą za to rogaliczki wg przepisu dogomaniackiego. Robiłam takie w Sylwestra i... szybko zniknęły. Tylko zdjęcie w mojej Galerii pozostało... takie były niedobre... pzdr. zalapie sie na jeden ? :roll: Quote
Asiaczek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Musowo!:lol: Nawet dam jeden dla Przema, jak Go nie będzie...;) Pzdr. Quote
Iwa-R Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Asiaczek napisał(a):ZPR - ciasta nie będzie. Będą za to rogaliczki wg przepisu dogomaniackiego. Robiłam takie w Sylwestra i... szybko zniknęły. Tylko zdjęcie w mojej Galerii pozostało... takie były niedobre... pzdr. My też meldujemy się na rogalika :evil_lol: Quote
sylrwia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Oj jakoś tłoczno przy rogalikach będzie :) Asiaczku a może Ty całą przyczepke zrób tych rogali:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Ha, ja Was tymi rogalikami po prostu na siłę przyciągnę do ringu baskowego... Iwa-R cieszę się, że i Ty też tam będziesz... będzie wesolo... Pzdr. Quote
Zeliika Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Mam pytanie - skoro jak piszecie na wystawie championow wystawcow jest mniej niz na innych wystawach, to czy finaly tez sa znacznie wczesniej? I cala wystawa trwa krocej? Quote
Recommended Posts