Zeliika Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 musia napisał(a):W trójce VI był też naszego hodowcy gp Nemrod !!! Mogę skopiować tę fotkę?? Tak, prosze bardzo :) Quote
Zeliika Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 tylko psy napisał(a):Zeliika masz bardzo ładny strój na wystawy ;) (chyba pasowałby Ci też czerwony) ;) czerwony jest zarezerwowany dla ... bardziej wtajemniczonych :lol: Quote
Asiaczek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Tulasy i Gosia - specjalnie dla Was. Sorki za opóźnienie...:oops: h Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 cHOW-CHOW EN CHOU von Mien-Shan - Zwyc. Rasy Shiba-Inu Dogi pregowane Dogi żółte Samoyed HANIBAL OF SAMSON Dragviken's Pzdr. Quote
SuperGosia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Iiiiiwaaa, ale masz długie włooosy:crazyeye:, daj trochę mojemu Shih Tzu :D GRATULACJE dla Eśka :multi: Quote
Gosia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ojeeej...jaki ja mam wykrok- lepszy, niż mój pies:-))) Dziękuję Asiaczku. Quote
PANGEA Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Asiaczku Dzieki za zolte dozki :loveu: Ja tez sie dzis wywiaze z obietnicy Quote
tulasy Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Dzięki Asiaczku za fotki. Michał, Unga ( ta młodsza wychodząca ze mną ) i Aura ( wychodząca z ojcem ). Quote
UTAAP Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Grtuluje wszystkim championom!!:multi: A do tych najbardziej szczesliwych mam pytanko - jak dokladnie brzmi tytul przyznany najlepszemu psu i suce w rasie na tej wystawie :roll: ?? Quote
Asiaczek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Według "karteczek" - Najlepszy Pies/Suka w Rasie. Natomiast wg nowego Regulaminu - ? Pzdr. Quote
UTAAP Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Asiaczek napisał(a):Według "karteczek" - Najlepszy Pies/Suka w Rasie. Natomiast wg nowego Regulaminu - ? Pzdr. Dzieki ;) Wg nowego regulaminu podobno Najlepszy Pies/Suka w Rasie Wystawy Championow, a BOB to Zwyciezca Rasy Wystawy Championow. Pytam bo przeczytalam ze czyjs pies/suka dostal(a) tytul Champion of Champions i nie jestem pewna czy to tak z angielskojezycznej wersji nazwy wystawy, czy moze jakis specjalny tytul wymyslili :roll: ... Quote
kingula Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Kiedys za zwyciestwo rasy otrzymywalo sie karteczke COC czyli wlasnie Champion of Champions. Quote
Asiaczek Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 To rzeczywiście musiało być "kiedyś"...:lol: Pzdr. Quote
UTAAP Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 "kingula" napisał(a): Kiedys za zwyciestwo rasy otrzymywalo sie karteczke COC czyli wlasnie Champion of Champions. Acha, no to moze teraz do tego nieoficjalnie wrocili, tylko ze teraz to moze nie tylko za zwyciestwo rasy, ale za najlepsza suke lub psa, bo i pies i suka podobno dostaly ten tytul. No ale skoro Asiaczek mowi ze nic wiecej nie bylo na karteczce no to bede to tak traktowac normalnie jak NP/SwR. Dzieki ;) Quote
Zeliika Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Zapomnialam wczesniej spytac - byly szampany za BoB? Bo wczesniej slyszalam, ze sa, to samo mowila nam sedzina w ringu, a potem chodzilam, szukalam - i nic :( Quote
donya Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Zeliika napisał(a):Zapomnialam wczesniej spytac - byly szampany za BoB? Bo wczesniej slyszalam, ze sa, to samo mowila nam sedzina w ringu, a potem chodzilam, szukalam - i nic :( Szampany to były przed oceną na ringu ;) Quote
Asiaczek Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Tak. Zapraszano wystawców na kieliszek szampana, ale ja nie skorzystałam... Pzdr. Quote
Zeliika Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 No tak, nas nie bylo, bo przyszlismy na nasza ocene przed 13:00. Kto pozno przychodzi ten sam sobie szkodzi ;) Quote
panienkabubu Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Czy ktoś z Was mogłby podac mi stawkę Bernardynów? błagam :modla: Quote
Gos d`Atura Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 panienkabubu napisał(a):Czy ktoś z Was mogłby podac mi stawkę Bernardynów? błagam :modla: Bernardyny krótkowłose : psy : Harris z Karolewka suki : Ackebers Just In Time To Shine Bernardyny długowłose : psy : Fido Anilorak Jagino z Karolewka Puma z karolewka suki : Gala Dar Świętego Bernarda Quote
panienkabubu Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Gos d`Atura napisał(a):Bernardyny krótkowłose : psy : Harris z Karolewka suki : Ackebers Just In Time To Shine Bernardyny długowłose : psy : Fido Anilorak Jagino z Karolewka Puma z karolewka suki : Gala Dar Świętego Bernarda dziekuje slicznie :modla::modla: Quote
tylko psy Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Asiaczku śliczne zdjęcia ( kilka stron wcześniej) ;) Quote
Gos d`Atura Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Klaudia :-) napisał(a):mogłabym prosić o stawke border collie?? psy : Q-Celtic Dardo Del Sole Only My Viking Blue Energizer Qualified Quest Black Energizer suki : Salt`N`Pepa Alderaan Quote
Recommended Posts