Asiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 tylko psy napisał(a):czy mogłabym prosić o stawkę owcz. australijskich??? (z góry dziękuję):):) PSY AMERICAN MESSENGER Paracortus SUNSHINE SHANTI SHALLOW RIWERS SUKI Jonfi NEW SENSATION Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Gosia napisał(a):Asiaczek, a czy zrobiłaś może zdjęcie mojej shibie z BOBem? Gosia Tak, tak. Ale wstawię je jutro,bo dopiero uczę sie nowego aparatu. Mam chyba 3-4 zdjęcia Twojego szybowca. Zdjęcia wstawię do tego topiku, OK? Gosia napisał(a):A to chyba Twój basenji mnie dziobał przy ringu:-) Jeżeli dziobał Cię basenji, w Lesznie, na Wystawie Championów, to na pewno był to MÓJ basenji. Taka jest prawda.:evil_lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Gosia napisał(a):A to chyba Twój basenji mnie dziobał przy ringu:-) Asiaczek napisał(a):...Jeżeli dziobał Cię basenji, w Lesznie, na Wystawie Championów, to na pewno był to MÓJ basenji. Taka jest prawda.:evil_lol: Pzdr. O rany to Ty Asiaczku masz jakiś bojowy drób, że dziobał??:crazyeye: Mi sie wydawało, że w klatce widziałam baski, ale okulary nosze więc może nie widziałam, że drób sie przebrał aby nie rzucac się w tłumie.:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Hehehe, moje baski czasami nazywam (w przypływie miłości) kurakami, kurami... I pewnie Gosia o tym wie i stąd to określenie, że Żelka ją dziobała. A może to nie Żelka...? Gosiu, a to było przed wejściem na "normalny" ring czy na BOG? pzdr. Quote
Gosia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Na "normalny"- siedziałam przy ringu- przy wejściu i oglądałam malamuty a baski się przygotowywały. I coś mnie dziobało po plecach. Potem sprawdziłam w katalogu i wiedziałam, że to musiał być Twój drób. Nawet się odwróciłam i zapytałam czerwonego baska: "a co ty mnie tak dziobiesz?" Nie wiedziałam, że to Ty- katalogi zwykle oglądam po wystawie. Szkoda:-( Quote
Elitesse Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Asiaczek napisał(a): Jeżeli dziobał Cię basenji, w Lesznie, na Wystawie Championów, to na pewno był to MÓJ basenji. Taka jest prawda.:evil_lol: Pzdr. hiihhi a jak to jest jak basenji dziobie ? :lol: Quote
Gosia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Juz wiem, jak wyglądujesz- następnym razem podejdę:-) Quote
Asiaczek Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Elitesse - Gosia ma rację: "Ustaw się tyłem, to sama zobaczysz...". Ostatnio cos sie obijasz i na wystawy nie jeździsz, a potem zadajesz takie "dziwne" pytania "jak to jest?". Gosiu, na pewno sie spotkamy.:lol: Trzeba jeździć i samej doświadczać...:evil_lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Asiaczek napisał(a):Elitesse - Gosia ma rację: "Ustaw się tyłem, to sama zobaczysz...". Ostatnio cos sie obijasz i na wystawy nie jeździsz, a potem zadajesz takie "dziwne" pytania "jak to jest?". Trzeba jeździć i samej doświadczać...:evil_lol: Pzdr. to sie niedlugo moze zmienic :multi: Quote
Gosia & c.o. Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Asiaczek napisał(a):Posokowiec bawarski SUKI ALFA Biurowa Sfora AURA Gród nad Myslą FRETKA Ekolas pzdr. Dziękuje ASIACZEK jak zwykle niezastąpiona :) Quote
Gosia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 czyli wszystko wzięła Lady in Red? A kto był środkowy i czwarty? Quote
Elitesse Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Gosia napisał(a):czyli wszystko wzięła Lady in Red? A kto był środkowy i czwarty? hmm sznaucera wystawiala w czranym stroju :evil_lol: chyba ze sie na finaly przebrala :eviltong: Quote
caminada Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 obszerna fotorelacja z wystawy: http://www.posejdon.net.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=124&catid=130&PageNo=5 milego ogladania pozdrawiam Quote
flashka-g Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Gosia napisał(a):czyli wszystko wzięła Lady in Red? A kto był środkowy i czwarty? II byl maltan:roll: a IV foks szorstkowlosy handled by FUKA;) Quote
Cockerek Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Pewnie mi coś umknęło, ale dlaczego na BISie są dwa psy z IX grupy? Quote
sylrwia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Z kazdej grupy przechodziły trzy psy a z dwoch grup najliczniejszych po 4 psy. Z tego droga pucharowa wyłoniono zwyciezców. Quote
Cockerek Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Aha. A to tak jest tylko na tej jedynej wystawie championów, jak rozumiem? :roll: Quote
sylrwia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Tak tylko na tej jest tak dziwnie. Jest odrebny regulamin. Quote
Zeliika Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Gratulacje dla wszystkich! Nam rowniez sie powiodlo :) Dakar zdobyl CWC, tytul Najlepszego Psa w Rasie, Zwycięzcy Rasy, a z Grupy VI - Finalisty Wystawy Championow. Quote
Noelani Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Zeliika napisał(a):Nie umiem wstawiac zdjec :( Gratulacje :klacz: Quote
Zeliika Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Noelani napisał(a): Gratulacje :klacz: Dzieki! :) A jak to zrobilas z tym zdjeciem? :-o Quote
Godelaine Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Zeliika napisał(a):Dakar zdobyl CWC, tytul Najlepszego Psa w Rasie, Zwycięzcy Rasy, a z Grupy VI - Finalisty Wystawy Championow. I jeśli dobrze pamiętam - był jednym z najmocniej oklaskiwanych psów. Przynajmniej w finałach grupowych :) Quote
Zeliika Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Godelaine napisał(a):I jeśli dobrze pamiętam - był jednym z najmocniej oklaskiwanych psów. Przynajmniej w finałach grupowych :) Chyba tak :oops: Na dzwiek oklaskow zaczal radosnie podskakiwac zamiast klusowac :cool3: Quote
Recommended Posts