Jump to content
Dogomania

Leszno - Wystawa Championów - 25.02.2007

Recommended Posts

Posted

tylko psy napisał(a):
czy mogłabym prosić o stawkę owcz. australijskich??? (z góry dziękuję):):)

PSY
AMERICAN MESSENGER Paracortus
SUNSHINE SHANTI SHALLOW RIWERS

SUKI
Jonfi NEW SENSATION
Pzdr.

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosia napisał(a):
Asiaczek, a czy zrobiłaś może zdjęcie mojej shibie z BOBem?

Gosia

Tak, tak. Ale wstawię je jutro,bo dopiero uczę sie nowego aparatu. Mam chyba 3-4 zdjęcia Twojego szybowca.
Zdjęcia wstawię do tego topiku, OK?

Gosia napisał(a):
A to chyba Twój basenji mnie dziobał przy ringu:-)

Jeżeli dziobał Cię basenji, w Lesznie, na Wystawie Championów, to na pewno był to MÓJ basenji. Taka jest prawda.:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Gosia napisał(a):
A to chyba Twój basenji mnie dziobał przy ringu:-)

Asiaczek napisał(a):
...Jeżeli dziobał Cię basenji, w Lesznie, na Wystawie Championów, to na pewno był to MÓJ basenji. Taka jest prawda.:evil_lol:
Pzdr.

O rany to Ty Asiaczku masz jakiś bojowy drób, że dziobał??:crazyeye: Mi sie wydawało, że w klatce widziałam baski, ale okulary nosze więc może nie widziałam, że drób sie przebrał aby nie rzucac się w tłumie.:evil_lol:

Posted

Hehehe, moje baski czasami nazywam (w przypływie miłości) kurakami, kurami... I pewnie Gosia o tym wie i stąd to określenie, że Żelka ją dziobała. A może to nie Żelka...?
Gosiu, a to było przed wejściem na "normalny" ring czy na BOG?
pzdr.

Posted

Na "normalny"- siedziałam przy ringu- przy wejściu i oglądałam malamuty a baski się przygotowywały. I coś mnie dziobało po plecach. Potem sprawdziłam w katalogu i wiedziałam, że to musiał być Twój drób.
Nawet się odwróciłam i zapytałam czerwonego baska: "a co ty mnie tak dziobiesz?"
Nie wiedziałam, że to Ty- katalogi zwykle oglądam po wystawie. Szkoda:-(

Posted

Asiaczek napisał(a):

Jeżeli dziobał Cię basenji, w Lesznie, na Wystawie Championów, to na pewno był to MÓJ basenji. Taka jest prawda.:evil_lol:
Pzdr.

hiihhi a jak to jest jak basenji dziobie ? :lol:

Posted

Elitesse - Gosia ma rację: "Ustaw się tyłem, to sama zobaczysz...". Ostatnio cos sie obijasz i na wystawy nie jeździsz, a potem zadajesz takie "dziwne" pytania "jak to jest?".

Gosiu, na pewno sie spotkamy.:lol:

Trzeba jeździć i samej doświadczać...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Elitesse - Gosia ma rację: "Ustaw się tyłem, to sama zobaczysz...". Ostatnio cos sie obijasz i na wystawy nie jeździsz, a potem zadajesz takie "dziwne" pytania "jak to jest?".

Trzeba jeździć i samej doświadczać...:evil_lol:
Pzdr.

to sie niedlugo moze zmienic :multi:

Posted

Zeliika napisał(a):
Dakar zdobyl CWC, tytul Najlepszego Psa w Rasie, Zwycięzcy Rasy, a z Grupy VI - Finalisty Wystawy Championow.

I jeśli dobrze pamiętam - był jednym z najmocniej oklaskiwanych psów. Przynajmniej w finałach grupowych :)

Posted

Godelaine napisał(a):
I jeśli dobrze pamiętam - był jednym z najmocniej oklaskiwanych psów. Przynajmniej w finałach grupowych :)

Chyba tak :oops: Na dzwiek oklaskow zaczal radosnie podskakiwac zamiast klusowac :cool3: