Asiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Miała chyba pudla (?) ale na pewno "coś" białego... może to był maltańczyk? Pańcia przy tych wszystkich traperkach i kożuszkach zwiedzających rzucała się na oczy... ale na ringu wygladała ciekawie. pzdr. Quote
Agasia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Z tego co pamietam to chyba (nie jestem pewna wiec prosze poprawic) na Slowacji odbywa sie wystawa championow, gdzie wlasnie takie stroje sa norma... :) Niepowiem - wygladac mozne taka calosc ciekawie, wreszcie to wystawa inna niz wszystkie :) Ale nie wyobrazam sobie biegac z duzym psem np. seterem, dogiem w sukni :D Quote
Asiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Agasia - chyba myslisz o Bratysławie... pzdr. Quote
Godelaine Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Wiecie, ja nie twierdzę, że ona źle wyglądała, bo w sumie miala się czym pochwalić (figury - przynajmniej tak wyglądało z daleka - niejedna mogłaby jej pozazdrościć :) ). Ale w tej parze to ONA zwracała na siebie uwagę. Psa się nie zauważało. Po prostu. Dobrze więc zachowac pewną równowagę. IMHO udało sie to handlerce maltańczyka - dość prosta, ale elegancka sukienka, obcas (na który przy tej rasie można sobie było pozwolić), ładna fryzura - całokształt naprawdę miły dla oka. Ale co najważniejsze - człowiek wciąż potrafił się skupić na psie. Quote
Agasia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Mozliwe, nie bylam, na wlasne oczy nie widzialam, wiec tak tylko mi przez ucho przelecialo :) Quote
Asiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Godelaine - faktycznie. Przy prezentacji psa widziało się NIE psa, ale kobitkę... pzdr. Quote
fidekangela Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Mogłabym prosić stawkę sznaucerów mini. czarnych? No i oczywiście gratuluje wszystkim :Rose: ! Co do strojów to tak jak Agasia słyszałam właśnie ,że za granicą na wystawie championów to norma.Napewno musi to baaardzo efektownie wyglądać.No i fakt...taki kolor sukni napewno pierw wpada w oczy niż pies. Quote
Asiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 fidekangela napisał(a):Mogłabym prosić stawkę sznaucerów mini. czarnych? No i oczywiście gratuluje wszystkim :Rose: ! Co do strojów to tak jak Agasia słyszałam właśnie ,że za granicą na wystawie championów to norma.Napewno musi to baaardzo efektownie wyglądać.No i fakt...taki kolor sukni napewno pierw wpada w oczy niż pies. PSY HANDSOME BLACK z Gniazda Złotych Lwów.Pzdr. Quote
Pheobe Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Asiaczek']Godelaine - faktycznie. Przy prezentacji psa widziało się NIE psa, ale kobitkę... pzdr. A mnie wlasnie pierwszy rzucil sie w oczy piesek ktorego ta Pani wystawiala...;) To byla grzywka powder puff. Nie potrafie okreslic czy byla urodziwa (grzywka - nie Pani!!! :loveu: ) bo sie nie znam na tych pieskach, ale pamietam, ze bardzo mi sie spodobalo, ze stala jak posazek - taka skupiona.....;) Quote
TANANA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Asiaczek']Tanana, ja juz Wam gratulowałam, ale co mi szkodzi zrobić to jeszcze raz? GRATULACJE!!! Pięknie wyglądaliście razem... pzdr. Dziękujemy i wzajemnie ;) i WIELKIE dziekuje dla Owcy-Iwony za pomoc konkurencji ;) na porównaniu o BOB-a Quote
EwikB Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Gratulacje dla zwyciezców i czy mogę poprosić o stawke lhasa apso -były tylko 2 szt pozdrawiam Ewa Quote
Asiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 EwikB napisał(a):Gratulacje dla zwyciezców i czy mogę poprosić o stawke lhasa apso -były tylko 2 szt pozdrawiam Ewa PSY CZAKO Śniezny Lew URANOS Dar Tibetu Pzdr. Quote
sylrwia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Asiaczek zakupił katalog za całą dogomanie:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Dochodzę do tego samego wniosku... ale co tam. Ja też nieraz korzystam z uprzejmości innych. Pzdr. Quote
Kenduś Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Asiaczek napisał(a):Dlugie CZI: PSY WILLIUS LACK Złote iskierki SUKI CHANTAL Hop-Trop LUSI Mini pasja CZI krótkowłose PSY GRATO ze Strme SUKI HANDY Skovranov Dvor Pzdr. Ślicznie dziękuję :Rose: Quote
bajadera Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Agasia']Z tego co pamietam to chyba (nie jestem pewna wiec prosze poprawic) na Slowacji odbywa sie wystawa championow, gdzie wlasnie takie stroje sa norma... :) Niepowiem - wygladac mozne taka calosc ciekawie, wreszcie to wystawa inna niz wszystkie :) Ale nie wyobrazam sobie biegac z duzym psem np. seterem, dogiem w sukni :D Racja. Spójrzcie tutaj. http://www.kiaora.cz/SKYE/en/start/index.htm Jak pojedziecie w dół, to znajdziecie zdjęcia z wystawy chamionów w Czechach akurat w 2005 roku. Quote
Aldona Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 A ma ktoś może jakieś fotki z ringu azjatów?? Quote
Asiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Posokowiec bawarski SUKI ALFA Biurowa Sfora AURA Gród nad Myslą FRETKA Ekolas pzdr. Quote
Noelani Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 My w Lesznie CWC, NDSwR, BOB i na tym skonczyly sie nasze sukcesy :cool1: Dziekujemy Asiaczkowi za rogaliki i mamy nadzieje ze stana sie one nowa tradycja wystawowa :loveu: Jakby ktos mial fotke collie krotkowlosej to bylibysmy wdzieczni, bo swojej nie mamy zadnej :-( Quote
flashka-g Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Ja bylam kiedys na Światowej Wystawie Championów w Bratyslawie- VICTOR... tam to sie działo dopiero:razz: Quote
Asiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Noelani napisał(a):My w Lesznie CWC, NDSwR, BOB i na tym skonczyly sie nasze sukcesy :cool1: Dziekujemy Asiaczkowi za rogaliki i mamy nadzieje ze stana sie one nowa tradycja wystawowa :loveu: Jakby ktos mial fotke collie krotkowlosej to bylibysmy wdzieczni, bo swojej nie mamy zadnej :-( Szkoda tylko, że wpadłaś na tak krótko... ani pogadac, ani poplotkować... pzdr. Quote
tylko psy Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 czy mogłabym prosić o stawkę owcz. australijskich??? (z góry dziękuję):):) Quote
Gosia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Asiaczek, a czy zrobiłaś może zdjęcie mojej shibie z BOBem? Gosia Quote
Gosia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 A to chyba Twój basenji mnie dziobał przy ringu:-) Quote
Recommended Posts