Jump to content
Dogomania

Leszno - Wystawa Championów - 25.02.2007

Recommended Posts

Posted

Miała chyba pudla (?) ale na pewno "coś" białego... może to był maltańczyk?
Pańcia przy tych wszystkich traperkach i kożuszkach zwiedzających rzucała się na oczy... ale na ringu wygladała ciekawie.
pzdr.

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co pamietam to chyba (nie jestem pewna wiec prosze poprawic) na Slowacji odbywa sie wystawa championow, gdzie wlasnie takie stroje sa norma... :) Niepowiem - wygladac mozne taka calosc ciekawie, wreszcie to wystawa inna niz wszystkie :)

Ale nie wyobrazam sobie biegac z duzym psem np. seterem, dogiem w sukni :D

Posted

Wiecie, ja nie twierdzę, że ona źle wyglądała, bo w sumie miala się czym pochwalić (figury - przynajmniej tak wyglądało z daleka - niejedna mogłaby jej pozazdrościć :) ). Ale w tej parze to ONA zwracała na siebie uwagę. Psa się nie zauważało. Po prostu. Dobrze więc zachowac pewną równowagę. IMHO udało sie to handlerce maltańczyka - dość prosta, ale elegancka sukienka, obcas (na który przy tej rasie można sobie było pozwolić), ładna fryzura - całokształt naprawdę miły dla oka. Ale co najważniejsze - człowiek wciąż potrafił się skupić na psie.

Posted

Mogłabym prosić stawkę sznaucerów mini. czarnych?

No i oczywiście gratuluje wszystkim :Rose: !

Co do strojów to tak jak Agasia słyszałam właśnie ,że za granicą na wystawie championów to norma.Napewno musi to baaardzo efektownie wyglądać.No i fakt...taki kolor sukni napewno pierw wpada w oczy niż pies.

Posted

fidekangela napisał(a):
Mogłabym prosić stawkę sznaucerów mini. czarnych?

No i oczywiście gratuluje wszystkim :Rose: !

Co do strojów to tak jak Agasia słyszałam właśnie ,że za granicą na wystawie championów to norma.Napewno musi to baaardzo efektownie wyglądać.No i fakt...taki kolor sukni napewno pierw wpada w oczy niż pies.

PSY
HANDSOME BLACK z Gniazda Złotych Lwów.Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Godelaine - faktycznie. Przy prezentacji psa widziało się NIE psa, ale kobitkę...
pzdr.

A mnie wlasnie pierwszy rzucil sie w oczy piesek ktorego ta Pani wystawiala...;)

To byla grzywka powder puff.
Nie potrafie okreslic czy byla urodziwa (grzywka - nie Pani!!! :loveu: ) bo sie nie znam na tych pieskach, ale pamietam, ze bardzo mi sie spodobalo, ze stala jak posazek - taka skupiona.....;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Tanana, ja juz Wam gratulowałam, ale co mi szkodzi zrobić to jeszcze raz?
GRATULACJE!!! Pięknie wyglądaliście razem...
pzdr.
Dziękujemy i wzajemnie ;)

i WIELKIE dziekuje dla Owcy-Iwony za pomoc konkurencji ;)
na porównaniu o BOB-a

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dlugie CZI:
PSY
WILLIUS LACK Złote iskierki

SUKI
CHANTAL Hop-Trop
LUSI Mini pasja

CZI krótkowłose
PSY
GRATO ze Strme

SUKI
HANDY Skovranov Dvor

Pzdr.

Ślicznie dziękuję :Rose:

Posted

[quote name='Agasia']Z tego co pamietam to chyba (nie jestem pewna wiec prosze poprawic) na Slowacji odbywa sie wystawa championow, gdzie wlasnie takie stroje sa norma... :) Niepowiem - wygladac mozne taka calosc ciekawie, wreszcie to wystawa inna niz wszystkie :)

Ale nie wyobrazam sobie biegac z duzym psem np. seterem, dogiem w sukni :D
Racja. Spójrzcie tutaj.
http://www.kiaora.cz/SKYE/en/start/index.htm
Jak pojedziecie w dół, to znajdziecie zdjęcia z wystawy chamionów w Czechach akurat w 2005 roku.

Posted

My w Lesznie CWC, NDSwR, BOB i na tym skonczyly sie nasze sukcesy :cool1:

Dziekujemy Asiaczkowi za rogaliki i mamy nadzieje ze stana sie one nowa tradycja wystawowa :loveu:

Jakby ktos mial fotke collie krotkowlosej to bylibysmy wdzieczni, bo swojej nie mamy zadnej :-(

Posted

Noelani napisał(a):
My w Lesznie CWC, NDSwR, BOB i na tym skonczyly sie nasze sukcesy :cool1:

Dziekujemy Asiaczkowi za rogaliki i mamy nadzieje ze stana sie one nowa tradycja wystawowa :loveu:

Jakby ktos mial fotke collie krotkowlosej to bylibysmy wdzieczni, bo swojej nie mamy zadnej :-(

Szkoda tylko, że wpadłaś na tak krótko... ani pogadac, ani poplotkować...
pzdr.