Asiaczek Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Nigdy nie wiesz, co Ci jest pisane...;) Do zobaczenia! Pzdr. Quote
musia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Drugi rok i drugi raz z rzędu rezygnuję z uczestnictwa w championach w Lesznie. Jakoś nie umiem się odnaleźć w sposobie oceny na tej wystawie. Może zbyt konserwatywna i zachowawcza jestem. Jkoś nie przemawia do mnie system oceniania. A może źle wnioskuję. Czy można by krótko o tych ocenach usłyszeć?? Czy ktoś mnie do tego przekona.?? A może krótko się o nich wypowie na tak lub nie? Quote
Asiaczek Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='musia']Drugi rok i drugi raz z rzędu rezygnuję z uczestnictwa w championach w Lesznie. Jakoś nie umiem się odnaleźć w sposobie oceny na tej wystawie. Może zbyt konserwatywna i zachowawcza jestem. Jkoś nie przemawia do mnie system oceniania. A może źle wnioskuję. Czy można by krótko o tych ocenach usłyszeć?? Czy ktoś mnie do tego przekona.?? A może krótko się o nich wypowie na tak lub nie? Mnie nie podoba się sposób przeprowadzania BIS-ów. Bo sama ocena w ringu, no, to że bez kart ocen, to nie jest dla mnie żadne novum... ale te Bis-y jakoś mnie nie przekonują... [quote name='gwiezdny-wyslannik']My zaraz wyjeżdzamy :) Uwazajcie na trasie i do zobaczenia jutro w Lesznie! Pamiętajcie o mnie i moich rogaliczkach, zapraszam. Piekę juz druga porcję... Pzdr. Quote
zpr Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Asiaczek napisał(a):Mnie nie podoba się sposób przeprowadzania BIS-ów. Bo sama ocena w ringu, no, to że bez kart ocen, to nie jest dla mnie żadne novum... ale te Bis-y jakoś mnie nie przekonują... Uwazajcie na trasie i do zobaczenia jutro w Lesznie! Pamiętajcie o mnie i moich rogaliczkach, zapraszam. Piekę juz druga porcję... Pzdr. No ja zawitam na rogaliczka obowiązkowo ;) Quote
Asiaczek Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 I bardzo dobrze! Jesteśmy na jednym ringu, to na pewno nie zapomnisz... pzdr. Quote
zpr Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Asiaczek napisał(a):I bardzo dobrze! Jesteśmy na jednym ringu, to na pewno nie zapomnisz... pzdr. No ja w prawidzie towarzysko :evil_lol: ale Joasiu o Tobie na pewno nie zapomnę :razz: Quote
Asiaczek Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 To może ja w rewanżu wykorzystam cie do robienia zdjęć, co? Myślę, że się dogadamy... Ja mam karty przetargowe w ręku, a właściwie w pojemniku, dużym... Pzdr. Quote
zpr Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Asiaczek napisał(a):To może ja w rewanżu wykorzystam cie do robienia zdjęć, co? Myślę, że się dogadamy... Ja mam karty przetargowe w ręku, a właściwie w pojemniku, dużym... Pzdr. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Asiaczek napisał(a):Pamiętajcie o mnie i moich rogaliczkach, zapraszam. Piekę juz druga porcję... Pzdr. I nie bedzie a tu takie smakołyki:placz: Quote
Asiaczek Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Po prostu mnie unikasz albo... dbasz o linię...:evil_lol: Pzdr. Quote
jo-jo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Asiaczek napisał(a):Po prostu mnie unikasz Ja Cię wcale nie unikam, moja wina że cciągle na inne wystawy jeździmy? :angryy: A teraz w tym roku to my wogółe w Polsce się nie poawimy więc kiedy ja zasmakuje rogalików? :placz: Asiaczek,3623092 napisał(a):albo... dbasz o linię...:evil_lol: Pzdr. Jaaaasne :evil_lol: Quote
donya Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A ja będę najbliżej rogalików :eviltong: Quote
jo-jo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 donya napisał(a):A ja będę najbliżej rogalików :eviltong: Zamorduję :mad: Quote
donya Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 jo-jo napisał(a):Zamorduję :mad: Ojjj, nie morduj - litości :modla: :modla: :modla: Może Ci przywieziemy jednego :roll: :lol: :lol: Quote
Godelaine Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Elitesse - dzięki :) A tak w ogóle to świat się kończy. Po raz pierwszy w mojej krótkiej (bo zaledwie +/- 20 imprez) karierze wystawowej założę jutro... kostium :-o Stwierdziłam, że jeansy na taka imprezę chyba nie pasują :roll: :) Quote
flashka-g Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Godelaine napisał(a):Elitesse - dzięki :) A tak w ogóle to świat się kończy. Po raz pierwszy w mojej krótkiej (bo zaledwie +/- 20 imprez) karierze wystawowej założę jutro... kostium :-o Stwierdziłam, że jeansy na taka imprezę chyba nie pasują :roll: :) no no Godelaine:razz: :cool3: w praez z Twoja urocza śliczna suńka to ja sie moge schować;) bede trzymac kciuki za was jutro:) Quote
Asiaczek Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 donya napisał(a):A ja będę najbliżej rogalików :eviltong: Noooo, i nawet bedziesz je w swoisty sposób pilnowała... Godelaine napisał(a):Elitesse - dzięki :) A tak w ogóle to świat się kończy. Po raz pierwszy w mojej krótkiej (bo zaledwie +/- 20 imprez) karierze wystawowej założę jutro... kostium :-o Stwierdziłam, że jeansy na taka imprezę chyba nie pasują :roll: :) BRAWO!!! Pzdr. Quote
Musiałek Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 No i ja sa juz jakies przecieki ?? nikt nie dzwoni i się nie chwali ?? :lol: Quote
tulasy Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Szpice wilcze podają: Zw Rasy, Naj. Pies w Rasie - Tytus Imparato 2 miejsce - Aston 3 miejsce - Hook Logones Naj. Suka w Rasie - Unga Tulas przed mamuśką Albą Longa Logones Zdjęcia po powrocie Michała, czyli późno Basia Quote
Cavisia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Jak ktoś powróci, to ja poproszę o stawkę cavalier king charles spanieli. Nie było ich dużo ;) Quote
nice_girl Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Proszę pomocną duszkę o przepisanie stawki corgi (obu ras), uśmiechając się przy tym ładnie. :) Quote
Elitesse Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 buu nie udalo mi sie dotrzec na wystawe :( poprosze o stawke sznaucerow srednich pieprz i sol oraz miniatur zcarrno - srebrnych :modla: Quote
simbik Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='tulasy']Szpice wilcze podają: Zw Rasy, Naj. Pies w Rasie - Tytus Imparato 2 miejsce - Aston 3 miejsce - Hook Logones Naj. Suka w Rasie - Unga Tulas przed mamuśką Albą Longa Logones Zdjęcia po powrocie Michała, czyli późno Basia [SIZE="5"] Serdecznie gratulujemy :multi: :multi: :multi: . Quote
Agappe Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 z ringu akit: BIMBO Yamamoto (wł.Donya) CWC, NDPwR, Zw.Rasy z ringu basenji: Żelka Asiaczka CWC, NDSwR, Zw.Rasy Dzezik Asiaczka CWC, NDPwR [SIZE="5"]OGROMNE GRATULACJE!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts