Neiven Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 my mamy wolne miejsca w samochodzie na ta wystawe. Nie chce ktos jechac z nami? Quote
Asiaczek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 W naszym busie z W-wy też są jeszcze miejsca. Zapraszam. pzdr. Quote
Godelaine Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ja się jeszcze raz skromnie przypomnę - jeśli ktoś ze Śląska (lub też przejeżdżający przez Gliwice lub Katowice) dysponowałby jednym miejscem dla człowieka i spokojnego psa (który może przesiedzieć podróż na kolanach), to ja się szeroko uśmiecham :D :D :D P.S. Oczywiście dopłacam do paliwa :) Quote
Neiven Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 my wyruszamy z Bydgoszczy potem przez Żnin i do Leszna Quote
sylrwia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Na stronie oddziału w planie sedziownaia sa podane godziny. Koszmarnie węgry wchodza dopiero o 13.29:roll: Quote
Asiaczek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 A baski jako tak 10:30 - 10:40, a akity japońskie - ok. 12.00 albo i później. Tak czy siak chciałabym byc ok. 9:00, coby na spokojnie przebrać się, wysikać psiaki... No i wypakować rogaliczki...:lol: Pzdr. Quote
Noelani Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Asiaczek napisał(a):A baski jako tak 10:30 - 10:40, a akity japońskie - ok. 12.00 albo i później. Tak czy siak chciałabym byc ok. 9:00, coby na spokojnie przebrać się, wysikać psiaki... No i wypakować rogaliczki...:lol: Pzdr. Ooo.. my wchodzimy dopiero o 13.20 i przewidziano na nasza ocene 1 minute :razz: Z jednej strony moge sie troche wyspac, ale z drugiej moze dla mnie zabraknac rogalikow :roll: Quote
jo-jo Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Ja mam wielką proźbę!! Czy mógł by mi ktoś pstryknąć suczkę Bracco Italiano? I napisać co tam w katalogu jest napisane :modla: Będę bardzo zobowiązana :modla: Quote
Asiaczek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Jo-jo - ja nie chcę obiecywać, bo ta rasa raczej będzie na innym ringu, a mam już podjęte zobowiązania co do mojej grupy V. ale będę pamiętać. Pzdr. Quote
jo-jo Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Asiaczek']Jo-jo - ja nie chcę obiecywać, bo ta rasa raczej będzie na innym ringu, a mam już podjęte zobowiązania co do mojej grupy V. ale będę pamiętać. Pzdr. Dzięki Asiu, jeżeli się nie uda trudno, poprostu ciekawa jestem co to za suczka ;-) Będe trzymać za Was kciuki ;-) :kciuki: Oczywiście jak komuś dogi zaplączął się w kadr to ja bardzo proszę ;) Quote
Asiaczek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 W ubiegłym roku dogi były na tym samymringu, co baski... Ale w tym, to nawet nie wiem... pzdr. Quote
sylrwia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 jo-jo napisał(a):Ja mam wielką proźbę!! Czy mógł by mi ktoś pstryknąć suczkę Bracco Italiano? I napisać co tam w katalogu jest napisane :modla: Będę bardzo zobowiązana :modla: jo-jo jeżeli tylko trafie na nia to pstrykne. Startujemy na tym samym ringu ale nie wiem czy ja pojawie sie na czas jej oceny :) Quote
Asiaczek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Wiecie, co? Według rozpiski na stronie O/Leszno, Bracco będzie na tym samym ringu, co baski, czyli 3. A dogi będa na ringu nr 4. Albo ja się mylę. No nic. Zobaczymy już niedługo.:lol: pzdr. Quote
sylrwia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Asiaczek napisał(a):Wiecie, co? Według rozpiski na stronie O/Leszno, Bracco będzie na tym samym ringu, co baski, czyli 3. A dogi będa na ringu nr 4. Albo ja się mylę. No nic. Zobaczymy już niedługo.:lol: pzdr. Tak Asiaczku my z Fortkiem po Was dywany z rignu zwijać będziemy :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Ha, no to spotkanko nieuniknione...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 A my nie - bo startujemy albo o 2 w nocy, albo o 3, albo o 4 - w zalezności od pogody... Chociaż spać mogę i w busiku, prawda?:lol: pzdr. Quote
jo-jo Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Asiaczek napisał(a):Wiecie, co? Według rozpiski na stronie O/Leszno, Bracco będzie na tym samym ringu, co baski, czyli 3. A dogi będa na ringu nr 4. Albo ja się mylę. No nic. Zobaczymy już niedługo.:lol: pzdr. No to może się cuś Wam zaplącze :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Twoja rasa raczej nie będzie się plątała, tylko od razu rzuci ...w oczy!:lol: Pzdr. Quote
jo-jo Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Hihi no cóż masz rację, doga trudno przegapić, ale zdarza się to, naprawdę;-)) Quote
Asiaczek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Tylko nie mów, że ktoś na niego... nadepnął! Pzdr. Quote
jo-jo Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Asiaczek napisał(a):Tylko nie mów, że ktoś na niego... nadepnął! Pzdr. Mamy na myśli całego czy może być kawałek ? :evil_lol: Bo ogony np, to bardzo fajne do deptania są :roll: Quote
Asiaczek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Hehehe, wiem! Myslałam raczej o psie jako o całości... Pzdr. Quote
jo-jo Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Asiaczek napisał(a):Hehehe, wiem! Myslałam raczej o psie jako o całości... Pzdr. Wiesz nie raz zdarza się wpaść na takie cielsko, z wytłumaczeniem, "ups, nie zauwazyłam go" Quote
Recommended Posts