Marmal Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 rodzice napisał(a):Dostałam dzisiaj mam 48 nr zgloszenia . My też już mamy - nr 248:loveu: Quote
sylrwia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Podobno dostałam potwierdzenie dziś. Ale jeszcze nie wiem jaki nr bo nie byłam u rodzicow.:lol: Asiaczku dwa miejsca mówisz? A jedziecie przez Gorzów??:diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Śmiej się, śmiej... złośnico... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Asiaczki czekają cierpliwie... Dzwoniłam i wiem, że zgłoszenia doszły. pzdr. Quote
sylwia i boksery Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Jeszcze żadne nie doszło-ale czekam cierrrpliwie :mad: Quote
flashka-g Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 a czy ktos wie czy mozna sie spodziewać jakiegoś planu sedziowania? albo chociazby spisu wystawców? Quote
Asiaczek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 W ubiegłym roku chyba nie było... Pzdr. Quote
sylrwia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Mamy nr zgłoszenia 64 i karteczke z mala ilościa informacji:roll: Zadnego nr - naklejki, żadnej inf co do rozpoczęcia sędziowania, ani inf co do ringu:roll: Czy to tak zawsze?? Quote
Elitesse Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 w zeszlym roku tez numerki odbieralo sie na wystawie ja mam 16 nr zgloszenia :eviltong: Quote
anovi Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Asiaczek napisał(a):Asiaczki czekają cierpliwie... Dzwoniłam i wiem, że zgłoszenia doszły. pzdr. Asiaczku, będzie ze swoimi baskami w Lesznie... a nas nie będzie :roll: buuu... Ale pewnie gdzieś się jeszcze spotkamy :lol: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ale się mijamy... No nic. Trzeba mieć nadzieję...:lol: (ominą Cię rogaliczki) Pzdr. Quote
tulasy Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Nasze numery potwierdzenia to 47 i 139. Michał Quote
Asiaczek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A u mnie nadal nic nie było w skrzynce... No nic. Czekamy. pzdr. Quote
Macia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ja też będe się tam kręcić. Oczywiście Młoda nie jest jeszcze wystawiana, bo to dzieciak, ale jeśli zobacycie dziewczynę w czarnej kurtce z Wilczakiem, który zachowuje się jakby wyszedł z obory to możecie mieć pewność, że to ja :razz: . Jeśli ktoś się nie boi mojego psa z ADHD, a będzie miał czas to można podejść:p . Quote
sylrwia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 shayra napisał(a):Ja też będe się tam kręcić. Oczywiście Młoda nie jest jeszcze wystawiana, bo to dzieciak, ale jeśli zobacycie dziewczynę w czarnej kurtce z Wilczakiem, który zachowuje się jakby wyszedł z obory to możecie mieć pewność, że to ja :razz: . Jeśli ktoś się nie boi mojego psa z ADHD, a będzie miał czas to można podejść:p . A to zamierzasz z psem niezgłoszonym wejść??:roll: Quote
anovi Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Asiaczek']Ale się mijamy... No nic. Trzeba mieć nadzieję...:lol: (ominą Cię rogaliczki) Pzdr. Jakie rogaliczki?? :razz: Będziesz dzielić?? :cool3: O ja goopia.. a miałam z czarnuchą jechać.. eeech (dobrze mi tak - nie będzie rogaliczków) [SIZE=2]Kiedyś sobie to odbije :diabloti: A tym czasem życzę wielu sukcesów w Lesznie :) Quote
tybetan Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 My tez caly czas czekamy na potwierdzenie zgloszenia - dzisiaj byl listonosz ale z Leszna nic nei przyniósł- CZEKAMY Quote
anovi Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Asiaczek napisał(a):Tfu, tfu, tfu... Pzdr. No tak - przepraszam... Oj! tfu, tfu, tfu... to życzę przysłowiowego "połamania pióra" za to później będę Wam gratki składać :lol: Quote
Macia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ale przecież nie muszę wchodzić. Spotykam się z Margo (hodowcą) i po to tam idę. Quote
Godelaine Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Mam problem, właśnie zostałam bez transportu. Czy ktoś jadący ze Śląska dysponuje wolnym miejscem dla jednej osoby i psa? Który ostatecznie może całą podróż spędzić na kolanach? Oczywiście partycypuję w kosztach. Quote
sylrwia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 shayra napisał(a):Ale przecież nie muszę wchodzić. Spotykam się z Margo (hodowcą) i po to tam idę. Myslalam, ze masz juz teren obadany, ze mozna z psem niezgloszonym:roll: Quote
Recommended Posts