sylrwia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 :multi: Jedziemy z Fortkiem bo dzis przyszedł Championat Quote
AlaNowak Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Gratulacje:multi: :multi: :multi: sylrwia- no to musimy koniecznie sie spotkac w Lesznie:) Quote
jo-jo Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Rozumiem że z Młodziezowym Championatem mozemy jechać ?;-) Quote
tulasy Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 jo-jo napisał(a):Rozumiem że z Młodziezowym Championatem mozemy jechać ?;-) Oczywiście, że tak. My w tym roku wystawialiśmy dwie sunie, w tym jedną jako Mł. Champ. Polski. Quote
Pearl Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Jak czasowo wyrobię to pojade, psy mam....I na szampana:lol: Quote
Incunabula Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 A wybiera się ktoś z Łodzi i miałby jedno miejsce w samochodzie :oops: ? Quote
Martyna Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 A moze ktos mialby mnie ochote zabrac i jednego burka? :-) Quote
tulasy Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Morrisonka napisał(a):A wybiera się ktoś z Łodzi i miałby jedno miejsce w samochodzie :oops: ? My się wybieramy. Co do miejsca w samochodzie to zależy jaki od nas skład pojedzie. Według planów jadą 3 osoby i 2 psy, więc moglibyśmy jeszcze jedną osobę zabrać. Przypomnij się, proszę, bliżej wystawy. Michał Quote
AlaNowak Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 jak cos to jestem z Bytomia i bedziemy mieli miejsca 2:) Quote
Elitesse Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 czy orientuje sie ktos moze czy Interchampiony sa zwolnione z oplaty ? Quote
Aluzja Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 na wystawie championow wszystkie psy placa (nie wiem jak z rasami polskimi) Atmosfera jest sympatyczna ,wielkie show ,aczkolwiek sposob i forma sedziowania na bIS w systemie pucharowym paskudnie niesprawiedliwa. Na wystawach championow jestem od ...no od tej pierwszej w Radomiu:-)Z roku na rok coraz lepiej. Aczkolwiek nie obiecujcie sobie spektakularnych sukcesow:-):evil_lol:ze sprawiedliwoscia w tle:-)) System pucharowy czyli z dwoch jeden odpada w przypadku psow jest chory..porownaie afgana z jamnikiem miniatura krotkowlosa...nie wyjdzie miniaturze na dobre:-) jednak Leszno warte jest grzechu jazdy zima ciemnym porankiem:-) Quote
tulasy Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Raczej wszystkie i to jedna kwota bezwzględu na liczbę wystawianych psów. Co do BIS'ów to niezaleleżnie od formy to i tak niebędzie sprawiedliwy. Bo jak tu porównywać ( zarówno w parze jak i w całej dziesiątce ) jamnika i charty. Michał Quote
PARSONRK Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Aluzja napisał(a): Na wystawach championow jestem od ...no od tej pierwszej w Radomiu:-)Z roku na rok coraz lepiej. To powiedz dobra kobieto, czy parsonki bywają ? (parson russell terriery) Quote
Aluzja Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 parsonki praktycznie nie bywaja:-((a wiec do boju. Co do niesprawiedliwosci..to niesprawiedliwosc tu innego rodzaju ...pary sa losowane i dojscie do finalu zalezy od wylosowania konkurenta.... Wybor z calosci stawki" na raz " jest bardziej sprawiedliwy.Tutaj z dwoch jeden odpada... czesto wcale ten co zostaje z jednej pary nie jest lepszy od przegranego z innej.O to mi chodzilo. Quote
sylrwia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ale podobno ma byc zmieniona forma tej wystawy.:lol: Quote
Marmal Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 PARSONRK napisał(a):To powiedz dobra kobieto, czy parsonki bywają ? (parson russell terriery) Bywają:lol: My jesteśmy co roku. W parsonach wystawialiśmy BIESA ale bywał też Q-MAN. W tym roku wystawimy chyba tylko Charlego. Elza będzie miała obowiązki inne niż wystawowe:evil_lol: Quote
Martach1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Oki to czy ktoś z szczecina się wybiera z chęcią sie zabiore:) oczywiście dokłaDAM DO PALIWA. aLE JEŚLI KTOŚ POCIĄGIEM TO TEŻ Z CHĘCIA POJADE razem zawsze raźniej.:cool3: W zeszłym roku byłam i co mi się niepodobało to jedynie to iż część wystawców która przeszła do finałów bardzo blisko znała si.ę z sędziami.:shake: co było widac. Ale co do samej organizacji i przebiegu to niemam nic do zarzucenia. Quote
Elitesse Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 a moze by tym razem Tess zabrac ? :roll: ona ma tytul z 04 a Zadra z 05 i 06 roku wiec panuje nierownowaga w stadzie :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Wklejam link nt. Wystawy Championów w Lesznie. http://www.zkwp.leszno.pl/wystawy/champions.xhtml Są chętni? Pzdr. Quote
fidekangela Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Są ,są.Melduję się.:cool3: Asiaczku może wkońcu się zobaczymy? Quote
jovi Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 A Ty się Asiaczku wybierasz czy tylko rzucasz propozycję?;) Quote
Agasia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Chętni zawsze... ale jak to będzie w rzeczywistości - się okaze.. :) Quote
sylrwia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34067 Quote
Recommended Posts