Jump to content
Dogomania

Leszno - Wystawa Championów - 25.02.2007

Recommended Posts

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jo-jo napisał(a):
Rozumiem że z Młodziezowym Championatem mozemy jechać ?;-)

Oczywiście, że tak. My w tym roku wystawialiśmy dwie sunie, w tym jedną jako Mł. Champ. Polski.

Posted

Morrisonka napisał(a):
A wybiera się ktoś z Łodzi i miałby jedno miejsce w samochodzie :oops: ?

My się wybieramy. Co do miejsca w samochodzie to zależy jaki od nas skład pojedzie. Według planów jadą 3 osoby i 2 psy, więc moglibyśmy jeszcze jedną osobę zabrać. Przypomnij się, proszę, bliżej wystawy.
Michał

Posted

na wystawie championow wszystkie psy placa (nie wiem jak z rasami polskimi)
Atmosfera jest sympatyczna ,wielkie show ,aczkolwiek sposob i forma sedziowania na bIS w systemie pucharowym paskudnie niesprawiedliwa.
Na wystawach championow jestem od ...no od tej pierwszej w Radomiu:-)Z roku na rok coraz lepiej.
Aczkolwiek nie obiecujcie sobie spektakularnych sukcesow:-):evil_lol:ze sprawiedliwoscia w tle:-))
System pucharowy czyli z dwoch jeden odpada w przypadku psow jest chory..porownaie afgana z jamnikiem miniatura krotkowlosa...nie wyjdzie miniaturze na dobre:-)

jednak Leszno warte jest grzechu jazdy zima ciemnym porankiem:-)

Posted

Raczej wszystkie i to jedna kwota bezwzględu na liczbę wystawianych psów.
Co do BIS'ów to niezaleleżnie od formy to i tak niebędzie sprawiedliwy. Bo jak tu porównywać ( zarówno w parze jak i w całej dziesiątce ) jamnika i charty.
Michał

Posted

Aluzja napisał(a):

Na wystawach championow jestem od ...no od tej pierwszej w Radomiu:-)Z roku na rok coraz lepiej.

To powiedz dobra kobieto, czy parsonki bywają ? (parson russell terriery)

Posted

parsonki praktycznie nie bywaja:-((a wiec do boju.

Co do niesprawiedliwosci..to niesprawiedliwosc tu innego rodzaju ...pary sa losowane i dojscie do finalu zalezy od wylosowania konkurenta....
Wybor z calosci stawki" na raz " jest bardziej sprawiedliwy.Tutaj z dwoch jeden odpada...
czesto wcale ten co zostaje z jednej pary nie jest lepszy od przegranego z innej.O to mi chodzilo.

Posted

PARSONRK napisał(a):
To powiedz dobra kobieto, czy parsonki bywają ? (parson russell terriery)

Bywają:lol: My jesteśmy co roku. W parsonach wystawialiśmy BIESA ale bywał też Q-MAN. W tym roku wystawimy chyba tylko Charlego. Elza będzie miała obowiązki inne niż wystawowe:evil_lol:

Posted

Oki to czy ktoś z szczecina się wybiera z chęcią sie zabiore:) oczywiście dokłaDAM DO PALIWA. aLE JEŚLI KTOŚ POCIĄGIEM TO TEŻ Z CHĘCIA POJADE razem zawsze raźniej.:cool3:
W zeszłym roku byłam i co mi się niepodobało to jedynie to iż część wystawców która przeszła do finałów bardzo blisko znała si.ę z sędziami.:shake: co było widac. Ale co do samej organizacji i przebiegu to niemam nic do zarzucenia.

• 3 weeks later...