Atik Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Witam, czy ma ktoś jakieś informacje o tej wystawie ?? Quote
efra-husky Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Wszystkie informacje są na stronie oddziału ;) http://www.zkwp.leszno.pl/ Quote
Atik Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 No na razie ich nie ma, dlatego pytam tutaj, ale dzięki :) Quote
Atik Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Gonia wchodzę od dłuższego czasu i ta zakładka mi się nie otwiera :) Już taki bezmózg nie jestem :D Quote
Gonia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Wcale tak nie sądzę;) Mnie się otwiera bez problemu.Napisz co chcesz wiedzieć to ci sprawdze Quote
efra-husky Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 skopiowane ze strony oddziału w Lesznie WYSTAWA CHAMPIONÓW [SIZE=5]CHAMPION OF CHAMPION`S LESZNO 2007 25 LUTEGO 2007 r. HALA TRAPEZ Leszno Al.Jana Pawła II W wystawie mogą brać udział psy z tytułami: Champion Młodzieży, Champion, Interchampion. Wystawa Championów odbywać się będzie w nowej formule. Finaliści będą oceniani przez trzech sędziów. OSTATECZNY TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ 31 STYCZNIA 2007 ROKU Na Wystawie Championów organizowanej w nowej formule będzie wybieranych 32 finalistówWystawy Championów. Z dwóch najliczniej reprezentowanych grup na tej wystawie wyłonionych zostanie czterech finalistów z pozostałych grup po trzech. Finalistów oceniać będzie trzech niezależnych sędziów: Hans Müller(CH) Jaromir Dostal(CZ) Piotr Król(PL) Czytelnie wypełnione zgłoszenie wraz z ksero championatu i dowodu wpłaty prosimy przesłać na adres: ZWIĄZEK KYNOLOGICZNY W POLSCE ODDZIAŁ LESZNO 64 – 100 LESZNO, UL. ŚREDNIA 9, SKRYTKA POCZTOWA 65, POLAND email: zkwpleszno@o2.pl TEL +48 (065)520 30 21, TEL/FAX +48 (065) 529 59 92, FAX +48 (065) 520 70 24 KOTO BANKOWE PKO S.A. O/LESZNO 77 1240 1499 1111 0000 1881 9014 www.zkwp.leszno.pl ZGŁOSZENIA BEZ DOŁĄCZONEGO CHAMPIONATU NIE BĘDĄ PRZYJMOWANE. Wystawcy wnoszą opłatę 80 PLN za każdego psa(bez katalogu). Opłata w dniu wystawy o 20 PLN droższa. Reklama w katalogu dla członków ZKwP za całą stronę (czarno-białą)100PLN, 1/2 strony 65PLN. NA WYSTAWIE CZEKAJĄ ATRAKCYJNE NAGRODY RZECZOWE I HONOROWE oraz duże wiodące CWC PROPONOWANA OBSADA SĘDZIOWSKA: FCI I – Ewa Bukład(PL) FCI II – Piotr Król(PL), Piotr Śliwka(PL) FCI III – Wojciech Myszkowski(PL) FCI IV – Andrzej Brabletz(PL) FCI V – Hans Müller(CH) FCI VI – Elżbieta Sobieszczańska(PL) FCI VII – Dorota Witkowska(PL) FCI VIII – Elżbieta Sobieszczańska(PL) FCI IX – Jaromir Dostal(CZ) FCI X – Hans Müller(CH) KONKURENCJE FINAŁOWE BEST OF GROUP FCI I – Hans Müller(CH) FCI II – Andrzej Mania(PL) FCI III – Hans Müller(CH) FCI IV – Dorota Witkowska(PL) FCI V – Jaromir Dostal(CZ) FCI VI – Piotr Śliwka(PL) FCI VII – Tadeusz Chwalny(PL) FCI VIII – Jaromir Dostal(CZ) FCI IX – Piotr Król(PL) FCI X – Ewa Bukład(PL) GRAND PRIX LESZNA Andrzej Mania(PL) Quote
Atik Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 :) dzięki, moze to wina mojej przeglądarki i coś mi poblokowali :roll: Quote
Elitesse Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 ja jade jak zwykle :) :) ale moze teraz zabiore 2 psy ? :roll: Quote
$andwich Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Może, może... Zobaczymy jak będę stała z kasą;). Quote
sylrwia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Elitesse napisał(a):ja jade jak zwykle :) :) ale moze teraz zabiore 2 psy ? :roll: Elitsse piszesz, że jak zwykle tzn. byłaś tam już. Proszę powiedz mi jak jest z ta wystawą: to jest jako krajówka?, czy jako międzynarodówka? Jak wygląda forma tej wystawy? Tak samo jak normalne, podziały na klasy, rasy, grupy, czy jak? Bo ja za bardoz jeszcze w wystawach nie siedze. I czy jeśli młody dostanie papierowe potwierdzenie Młodzieżowego Championatu to czy możemy sie zgłosić. Jeśli tak to jaka klasa? :roll: Quote
Martyna Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 a jedzie ktos z Warszawy i mialby miejsce? :-) Quote
Elitesse Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 sylrwia napisał(a):Elitsse piszesz, że jak zwykle tzn. byłaś tam już. Proszę powiedz mi jak jest z ta wystawą: to jest jako krajówka?, czy jako międzynarodówka? Jak wygląda forma tej wystawy? Tak samo jak normalne, podziały na klasy, rasy, grupy, czy jak? Bo ja za bardoz jeszcze w wystawach nie siedze. I czy jeśli młody dostanie papierowe potwierdzenie Młodzieżowego Championatu to czy możemy sie zgłosić. Jeśli tak to jaka klasa? :roll: bylam juz chyba 4 razy :) CWC uzyskane na tej wystawie liczy sie jako tzw " duze" czyli rownowazne z tym z wystaw miedzynarodowych jest tylko podzial na plcie, nie ma tradycyjnego podzialu na klasy - wszystkie psy/suki ida w klasie championow no i oczywiescie podzial na rasy :eviltong: z kazdej grupy wybiera sie sposrod zwyciezcow ras 3 pieski bez ustalania ich kolejnosci i one uczestnizca w scislym finale ( wiem ze z grupy 2 i jesczze jenej najbardziej licznej sa 4 psy) sedziowanie odbywa sie na 4 duzych ringach, ogolnie jest to bardzo specywficzna wystawa a ja bardzoi lubie jej atmosfere, w zeszlym roku o malo nie zadlawilam sie szampanem rozdawanym na rozpoczecie :evil_lol: :evil_lol: zglaszac sie moga psy i suczki pociadajace tytul Mlodziezowego Cahmpiona, Championa lub Interchampiona wiec wy jaknajbardziiej mozecie tez zglosic swego psiulka Quote
sylrwia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Dziękuje. :loveu: To tylko musimy wysłać wniosek na papierowy Championat Młodzieżowy. Mam nadzieje, że zdąży on do nas dotrzeć abyśmy sie jeszcze zgłosili:roll: Quote
Elitesse Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 sylrwia napisał(a):Dziękuje. :loveu: To tylko musimy wysłać wniosek na papierowy Championat Młodzieżowy. Mam nadzieje, że zdąży on do nas dotrzeć abyśmy sie jeszcze zgłosili:roll: to spieszcie sie i ponaglajcie panie w ZG telefonicznie !! Quote
tulasy Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Na 90 % w przyszłym roku na wystawie Championów będą znowu, przynajmniej, 2 szpice wilcze.Dużo dobrego słyszeliśmy o tej wystawie. W tym roku sami wystawialiśmy. Wystawę championów uważamy, spośród tych w których uczestniczyliśmy, za najlepszą. Dlatego weterankę z tytułem championa pokarzemy na tej wystawie. Michał Quote
PARSONRK Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Może my też dojedziemy ? Mam pytanie, czy parsonki były na poprzednich wystawkach ? Bo jak nie było to jedziemy na 100% - trzeba pokazać światu moją rasę :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 My chyba też się pojawimy, o ile cieczka nam pozwoli ;-) Quote
Martach1 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ja również się zjawie na wystawie tak jak w zeszłym roku może parsonek wybierzemy sie razem??:cool3: Dorzuce sie do paliwa. :p Ja jestem zachwycona ta wystawą jest świetnie zorganizowana. Niestety niejestem wstanie podać stawek z zeszłego roku bo katalog wyrzuciłam:roll: Quote
AlaNowak Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 no to juz jedziemy na 100%, bo pies zgloszony:D Quote
sylrwia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Elitesse napisał(a):to spieszcie sie i ponaglajcie panie w ZG telefonicznie !! Elitesse jak myslisz po jakim czasie zacząć wydzwaniać do Pań z ZG??:roll: Quote
Godelaine Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Pani Bukald w I grupie, jak dla mnie, to lekka pomyłka. Ale pewnie i tak sie pojawimy... Quote
PARSONRK Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Elitesse napisał(a):bylam juz chyba 4 razy :) POwiedz dobra kobieto , czy parsonki bywają na wystawce ? Quote
Elitesse Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 PARSONRK napisał(a):POwiedz dobra kobieto , czy parsonki bywają na wystawce ? a bo ja ci wiem :roll: szczerze mowiac terierom sie nie przygladam a moje katalogi wywedrowaly do toller fox do krakowa :-( Quote
Recommended Posts