adkaaaaa5 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Jestem Otton- imie mam poważne, ale jestem jeszcze dzieciakiem! Mam ok. 1,5 roku, uwielbiam zabawy...gonitwy..bieganie.. skakanie... brykanie.. głaskanie... nie mam z kim się bawić w schronisku, nie mogę się wybiegać, wyszaleć, ciotki mnie głaskają, ale ja chce mieć swoich ludzi na wyłączność... Takich, z którymi będę mógł się bawić do woli, którzy będą mnie kochać już zawsze!!! Błąkałem się po Dobromierzu, wyrzucony jak śmieć, teraz jestem w schronisku i czekam na MOJĄ NOWĄ RODZINKĘ! Najlepiej z dziećmi, żeby chciały się ze mną bawić! Tylko takimi większymi, żebym przypadkiem nic im nie zrobił, bo dość duży ze mnie szczeniak! Wiem, powiecie, że mam 1,5 roku i już nie jestem szczeniakiem, ale ja wiem swoje- jestem szczeniakiem i już! Mam słodkie oczka, uśmiechnięty pyszczek i ogromne serce, które oddam mojej nowej rodzince! Już nie mogę się doczekać kiedy po mnie przyjdziecie! Pamiętajcie- jestem Otton, 1,5 roczy szczeniak! Ten taki czarny- podpalany, najładniejszy w schronisku! Podaje numer do moich opiekunek ze schroniska: 664-315-852 74 831 18 00 giselle4@autograf.pl Pamiętajcie, jestem Otton! Najfajniejszy psiak w Azylu! A teraz pokaże jaki jestem śliczny: Zdjęcie do książeczki: I do paszportu: A to będzie idealne do portfela: A to takie zwykłe, z ciociami: Quote
adkaaaaa5 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Ide pospamowac troche:P a Ottonek na góre:) Quote
giselle4 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Otton \jestes sliczny i spokojny moze ktos pokocha Quote
adkaaaaa5 Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Ottonku co u Ciebie? Nadal czekasz..? Quote
adkaaaaa5 Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Kocurek napisał(a):I ja przybylam wymiziac Ottonka:) Dziekuje za przybycie Kocurku :) Quote
iwstar58 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Przyszłam wymiziać bystrzachę za uszkiem. Śliczny pesio Quote
adkaaaaa5 Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 jest nas wiecej :D Ottonek dziekuje :) Quote
iwstar58 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 giselle4 napisał(a):Otton \jestes sliczny i spokojny moze ktos pokocha Może? Na pewno pokocha... Quote
Recommended Posts