Syriusz Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 bo ja mam teraz w czort daleko przez cały Wrocek do schronu a z tego co wiem to ta moja lecznica ma nawet podpisaną umowę na te kastracje dla bezdomnych kotów.Sami tak 7 lat temu sąsiadce takiej trochę niefajnej kota zwędziliśmy i wysterylizowaliśmy a potem w końcu i tak wolał do nas przyjść.....no nie wiem czy to było zgodne z prawem ale....:evil_lol: Quote
Korenia Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Wydadzą:), ale w schronisku będzie możliwość kastracji za darmo, gdzie indziej będziesz musiała sama zapłacić za zabieg ;) Quote
Syriusz Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 No właśnie wiem że sama zapłacę ale trudno, organizacja transportu w tą i z powrotem to będzie większy problem,chyba że dadzą mi taki kwitek na darmową kastrację w mojej lecznicy Quote
yuki Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Wydadzą. Kwestię kastracji omówimy na miejscu ;) Tak czy tak wykastrować go trzeba. Quote
yuki Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Antek pojechał do domku :D:D:D. Wszystko jest na razie ok, z kotem luz. Teraz właśnie niuń bierze kąpiel albo jest już po. Syriusz jak tylko będzie miała wolną chwilę napisze na pewno bardziej szczegółowo. No i zdjęcia też są obiecane, łezka mi się w oku zakręciła jak odjeżdżał autobusem ;) Quote
monika083 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 yuki napisał(a):Antek pojechał do domku :D:D:D. Wszystko jest na razie ok, z kotem luz. Teraz właśnie niuń bierze kąpiel albo jest już po. Syriusz jak tylko będzie miała wolną chwilę napisze na pewno bardziej szczegółowo. No i zdjęcia też są obiecane, łezka mi się w oku zakręciła jak odjeżdżał autobusem ;) wow, Kasiu wszystko dzieki Tobie! Powodzenia Antusiu! Quote
misiadg Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Bardzo się ciesze że Antek już w domku :loveu: Quote
Korenia Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Świetnie! :) Powodzenia! :) I czekamy na relację i na fotki!:) Quote
yuki Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Jak on się fajnie kołami do góry wywracał :) Przytulał, buziaki rozdawał, uwielbiam tego psa ! Najchętniej bym zadzwoniła, aż mnie palce swędzą, ale poczekam jeszcze do wieczora, pewnie Syriusz sama napisze. Quote
Syriusz Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Już piszę,pies jeszcze nie wykąpany bo daje mu czas do wieczora żeby sobie odpoczął,poza tym póki co to pies jakby tu mieszkał od zawsze,kot to dla niego mebel w domu-reakcji zero,kota pies interesuje i co jakiś czas go podwąchuje, w domu jeszcze nie nalał ale słupek na balkonie już poświęcił,dzieci na sofy w salonie posadziłam na bajkę a on sam do nich poszedł władował się obok starszej i sobie śpi.Na swoich legowisku leżeć nie chce za to kot bardzo chętnie korzysta......bosze nie wiem co tu jeszcze z takich najważniejszych jak co to pytać Quote
Korenia Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 O to super na drodze integracji psio-kociej i psio-dziecięcej :) Jeszcze powiedz jak z imieniem? Już wybrane? Quote
yuki Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 To znaczy, że był psem, który mieszkał w domu, skoro od razu wiedział gdzie się załadować ;) super, że z kotem się dogadują. Moja kotka też najchętniej śpi na posłaniu mojej suki, czasem obie się tam ładują. Pisz Syriusz na bieżąco co i jak. Z kąpielą może lepiej faktycznie zaczekać, bo to za dużo emocji, długa droga przez miasto komunikacją, nowy dom, koty, psy. Niech sobie psinka odpocznie :) Quote
Syriusz Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 przed chwilą wysłałam zdjęcia na twojego maila Kasiu , bo ja tu nadal niekumata gdzie to dodawać, ale pewnie w końcu rozpracuję Quote
yuki Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Mail do mnie nie dotarł, może zdjęcia były za duże, możesz jeszcze raz podesłać? Quote
terierfanka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 poprawcie ten tytuł, bo w gorączce emocji jakiś dziwny powstał ;) Quote
yuki Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Mam foty zaraz wkleję :) i tytuł zmienię, się literówka wkradła ;) Na kanapie :multi: A tak "Antek" śpi na nowym posłaniu :diabloti: Quote
yuki Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Syriusz jak minęła noc ? mam nadzieję, że wszystko ok :) Quote
Syriusz Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Noc minęła super,całą noc spał sobie smacznie na różowym polarku na sofie( chyba się nie obraził za ten róż ale został mi po dziewuchach) wstałam o 7.30 i jak to w naszym domu jest to my musimy budzić zwierzaki na dwór ( jakaś taka aura do spania);),umówiłam mu kastrację na 8 sierpnia, kupę już pierwszą zrobił -bardzo ładną, twardą...także szok, bo myślałam że będą sensacje-a żołądki gotowane zjadł a makaron i marchewkę zostawił -także typowy cwaniak:razz: Quote
Syriusz Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 a i wykąpany jest,3 osoby wannę barykadowały ale daliśmy radę-raczej nie należy do miłośników kąpieli-teraz to się już zrobił mega szorściak, wszystkie kłaki na grzbiecie zakręcone w drugą stronę-chłopak chyba jakiejś odżywki wymaga:)))))))))))) Quote
NikaEla Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 to focić psiaka :) i wstawiać zdjęcia :) prosimy..... Quote
yuki Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Ale się cieszę :D:D:D Syriusz dawaj foty jak będziesz miała to wrzucę. Ale rozpieszczony, kanapa , odżywką do włosów, no no i jaki wybredny paniczyk :) Quote
monika083 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 hehe no fajny ten Antek na poslaniu:D Ale super sie udalo! Quote
Recommended Posts