RudaFoto Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Zapraszam na prezentację szczeniąt z Kłodawy: http://przyjacieleczterechlap.pl/Szczeniaki-z-Klodawy.php Na początek pięcioro zidentyfikowanych płciowo :) ten złoty kawaler to ten psiak którego my bierzemy? bo nie wiem czy są dwa, ale wygląda jak ten którego chcemy adoptować :) Quote
Justyna Klimek Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Poprawiłam prezentację szczeniąt - przepraszam za pomyłkę. Quote
Justyna Klimek Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Kolejna wpłata: 8. Ewa N. z Chełmży - 200zł WYNIK: 3025ZŁ Bardzo dziękujemy! Quote
Justyna Klimek Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Kolejna wpłata: 9. Krzysztof Z. z Warszawy - 5zł SUMA 3030zł Jutro pierwsze cztery sterylizacje. Agato, umawiaj następne terminy szybko w miarę możliwości. Dziś poszła do Kłodawy paczka z tabletkami na robale i zastrzykami na padaczkę. Może uda Ci się zagadnąć weta o tego psiaka z padaczką? Quote
Agata69 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Jestem na chwile w domu, zaraz wyruszam do Krakowa, wracam jutro wieczorem albo w nocy. Niestety nie bedę rzy pierwszej akcji sterylkowej ale bedę pod telefonem. Zreszta na miejscu jest kasia i bedzie koordynować. Justyna, czy wysłałaśzdjecia suczek na podany adres mailowy? zrób to proszę. Allegro cegiełkowe OK. Mam potencjalny dom dla Azji, po powrocie musze tylko zrobić wizytę i wtedy zdecyduje. Mam kolejne osoby które zadeklarowały wpłaty pieniężne, zaraz wysle im konto. Widze ze z kasa dajemy radę. słabo nam idę te psy na razie, nie ma dt, nawet szczeniaki ida byle jak... Jeżeli ktos ode mnie coś chce prosze dzwonic. Mam naprawde wazna sprawe życiową. Quote
Agata69 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Kolejna wpłata: 9. Krzysztof Z. z Warszawy - 5zł SUMA 3030zł Jutro pierwsze cztery sterylizacje. Agato, umawiaj następne terminy szybko w miarę możliwości. Dziś poszła do Kłodawy paczka z tabletkami na robale i zastrzykami na padaczkę. Może uda Ci się zagadnąć weta o tego psiaka z padaczką? Justyna, ja jutro nie pogadam z wetem. A ten pan chce następne sterylki za 2 tygodnie. Ja staram sie z nim rozmawiać i wszystko mu tłumaczyć, poganiać, ale on jest strasznie jutrezjszym dniem zdenerwowany, boi się ze mu suki poumieraja. A tu masz , pech, mnie nie bedzie. Zaraz zadzwonie do weta i umówie nastepny termin, normalnie bonanza Quote
Justyna Klimek Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Dobrze, że przypominasz - dopiero teraz wysłałam mail z pannami szczeniakami. Quote
Justyna Klimek Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Agata, czy mogłabyś mi przesłać mail do pana Zbyszka - chciałabym z nim skonsultować zdjęcia z imionami, płcią wiekiem etc. Nie przejmuj się, że Cię jutro nie będzie, jakoś dadzą radę. Miejmy nadzieję, że wszystko będzie ok i pan Zbyszek przekona się, że nie taki diabeł straszny:) Pozdrowienia Justyna PS. Nie daj się zwariować w tej swojej bonanzie:) PS2. wyczyść skrzynkę Quote
xxxx52 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Agata69 napisał(a):Jestem na chwile w domu, zaraz wyruszam do Krakowa, wracam jutro wieczorem albo w nocy. Niestety nie bedę rzy pierwszej akcji sterylkowej ale bedę pod telefonem. Zreszta na miejscu jest kasia i bedzie koordynować. Justyna, czy wysłałaśzdjecia suczek na podany adres mailowy? zrób to proszę. Allegro cegiełkowe OK. Mam potencjalny dom dla Azji, po powrocie musze tylko zrobić wizytę i wtedy zdecyduje Mam kolejne osoby które zadeklarowały wpłaty pieniężne, zaraz wysle im konto. Widze ze z kasa dajemy radę. słabo nam idę te psy na razie, nie ma dt, nawet szczeniaki ida byle jak... Jeżeli ktos ode mnie coś chce prosze dzwonic. Mam naprawde wazna sprawe życiową. Nie zapomnij ze w czasie wakcji szkolnych adopcje sa znikome.tak jest co roku ,niestety. Najwazniejsze jest wykastrowanie suczek i moze i psow Quote
Agata69 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Agata, czy mogłabyś mi przesłać mail do pana Zbyszka - chciałabym z nim skonsultować zdjęcia z imionami, płcią wiekiem etc. Nie przejmuj się, że Cię jutro nie będzie, jakoś dadzą radę. Miejmy nadzieję, że wszystko będzie ok i pan Zbyszek przekona się, że nie taki diabeł straszny:) Pozdrowienia Justyna PS. Nie daj się zwariować w tej swojej bonanzie:) PS2. wyczyść skrzynkę Pala mi sie dzisiaj przewody w głowie. Od dwóch godzin wysyłam maile i rozmawiam przez telefeon. Musze uspokajać pana, ogarnać swoje psy i jezscze ten wyjazd. Jak to przezyje to mnie juz nic nie powali. Quote
__Lara Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Ogłoszenie na tablica.pl - wyświetla się też na allegro: http://tablica.pl/oferta/szczeniaki-szukaja-dobrych-domkow-psy-pies-IDccEL.html Z boku można też pobrać ulotkę i rozwiesić w okolicy! Jest opcja "pobierz ulotkę". Quote
Justyna Klimek Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Super! Dobra robota! Pobrałam ulotkę i idę jutro w miasto :) Quote
RudaFoto Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 na ile jestem w stanie to staram sie jakos pomoc, najbardziej to znajomych męczę i klientki w klubie - mam nadzieje ze cos pomoże. Oby pan Zbyszek się przekonał że sterylizacja to nie krzywda a ulga dla psiaków - trzymam kciuki Quote
Plicha Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Ten ciemno brązowy szczeniak wygląda jak mały dobermanek :) Quote
Agata69 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Pierwsza akcje sterylizacje mamy za soba. Wyciachane są 4 suczki, jedna z nich była szczenna! Jedna , bajtel teraz Pauza jest juz w dt. Nastepna czwórka w przyszłym tygodniu. ja spędziłam 18 godzin w podrózy, zaraz zemdleję, więć kończę. Quote
róża35 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Nie czytałam całego wątku,czy kotek znalazł domek? Quote
Guest Ryniu123 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Fotki z komórki, tragiczne, ciemno, leje deszcz, a sunia niesamowicie ruchliwa :) Azja to 2 letnia sunia tak kochająca ludzi, że nie przepuści nikogo bez buziaków. Jest śliczna, tylko ma troszkę nadwagi. Zero agresji bardzo ufna. W samochodzie ok, u weterynarza OK, na schodach OK. Pies idealny!!!!!!! Na razie sunia wróciła do swojego pana, jest na kuracji antybiotykowej. Ranka niewielka. W sumie były 4 sterylizacje, jedna sunia była szczenna. Wszystkie zniosły zabiegi bardzo dobrze. Jedna sunia już pojechała do nowego domku. Przepraszam, że skupiłem się na labradorce. Byłem z nimi od początku do końca (9-14.30) Żaden pies nie posiadał smyczy i obroży. Zakupiłem obroże i smycz dla Azji, oraz 5 kompletów dla mniejszych psów. Pani Kasia z włocławskiej hodowli Onków zakupiła 20 kompletów. Pieski dostały też dwa worki karmy. Jeden ode mnie i od cioci Moni, a drugi od Pani Kasi. W imieniu Forum Labradory.info wpłaciłem na konto fundacji Przyjaciele Czterech Łap 180 zł na sterylkę Azji z pieniążków uzbieranych przez forumowiczów na ten cel. Quote
Guest Ryniu123 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Następnym razem się poprawię i będą fotki wszystkich piesków Quote
Agata69 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Rysiek, bardzo ci dziekuję. Byc moze uda się zatrzymać Azję we Włocłąwku..... Quote
wapiszon Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Ryniu123 napisał(a):Też bym chciał, zakochałem się :) To co za problem :evil_lol: Azja jest do wzięcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Justyna Klimek Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Jednak Agata dała radę zdać relację ze sterylizacji :) Ryniu, dziękujemy bardzo za wpłatę. Super, że mogliście być na miejscu podczas pierwszych zabiegów! Kotek chyba jest w domu tymczasowym. Quote
toyota Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Czy moglibyście wrzucić dokładne zdjęcia szczeniaków na wątek, bo nie mogę ich skopiować ze strony fundacji, a chciałabym polecać ludziom do adopcji ? Wyadoptowałam już wszystkie swoje szczeniaki: http://www.dogomania.pl/threads/206210-Bezdomny-Cz%C5%82owiek-bezdomna-suka.-8-szczeniak%C3%B3w-w-DS.Pom%C3%B3%C5%BCmy-da%C5%9Bce-w-utrzmaniu-suni-! , a jest jeszcze odzew z ogłoszeń. Quote
kosu32 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='róża35']Nie czytałam całego wątku,czy kotek znalazł domek? Kotek Miki (a jednak to On), jest u mnie na dt :) Wszystko ok. W poniedziałek byliśmy z nim u weta. Został odrobaczony, przebadany i wstępnie oczyszczono uchole - masakra... Założyliśmy oczywiście książeczkę zdrowia. Zaprzyjaźniona Pani wet nie wzięła starym zwyczajem ani grosza za wizytę (u Niej to standard przy bezdomnych czworonogach w potrzebie) -:). Kolejna wizyta w przyszłym tygodniu. Miki z dnia na dzień otwiera się bardziej. Wszędzie go pełno, chodzi za nami po mieszkaniu, smacznie zjada gotowanego kurczaka i suchą karmę zapijając wodą. Od wtorku "kocie WC" poszło w ruch :) Kot ogarnął temat i załatwia swoje potrzeby tak gdzie trzeba (choc nie zasypuje żwirku na swoje przetrawione jedzonko i siuśki). Odważniej podchodzi do naszego psa Leo, a dzisiejszego wieczora oba dwa zwierzaki zrobiły sobie pogoń po domu. Dla Mikiego pobyt w domu to nowy świat, po tym jak przez 3 miesiące mieszkał w samochodzie otoczonym psami... Może jutro uda mi się wrzucic kilka fotek. Dziś rozmawiałam z Panem Zbyszkiem i zdałam relację z pobytu kotka u nas. Opowiadał mi o dzisiejszych sterylizacjach - dla Niego to było OGROMNE przeżycie... Quote
Recommended Posts