Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super !!!
:) :) :)

justyna klimek napisał(a):
są kolejne wpłaty:
3. Marzena b. Z opola - 50zł
4. Zenona j. Z poznania - 900zł
5. Maria m. Z poznania - 1500zł
:) dziękujemy!!! :)
mamy 2760zł!

Posted

Hurra ,ale psy maja sponsorow!
czy tam sa tylko psy duzych ras?
wygladaja wszystkie jak sklonowane.
duzo ma krotkie ogonki ale mysle ,ze nie sa obciete,tylko z takim defektem sie urodzily?

Posted

xxxx52 napisał(a):
Hurra ,ale psy maja sponsorow!
czy tam sa tylko psy duzych ras?
wygladaja wszystkie jak sklonowane.
duzo ma krotkie ogonki ale mysle ,ze nie sa obciete,tylko z takim defektem sie urodzily?

No niestety, te psy to plon zaniedbania tego pana. Oprócz psów pzrygarnietych sa tez wyprodukowane. To staramy sie własnie zmienic.
krótkie ogonki takie sie urodziły.

Posted

Tutaj inny przyklad powiekszania bezdomnosci - i to przez schronisko :
http://www.facebook.com/notes/aniela-roehr/czy-zarzadzajacy-schroniskami-maja-prawo-do-stosowania-wlasnych-swiatopogladow/188680434522081

Czy wiecie, ze w jednym z wiekszych schronisk miejskich, zarzadzanych przez organizacje, skumulowalo sie"dwa w jednym" co wg. mnie jest najgorsze co moze byc. Światopoglad kierowniczki schroniska: nie usypiania tzw. slepego miotu a wetka schroniskowa tez ze swoimi "poboznym swiatogladem" nie wykonuje zabiegow kastracju aborcyjnych u suk. Czy takich ludzi nie nalezaloby poprostu odsunac od schronisk?? I to region Polski, gdzie "bida az piszczy" to kto da domy psom?!!
Rece mi opadaja. trzeba byc bez serca i rozumu aby przy tak olbrzymiej ilosc zwierzat w polskich schroniskach miec oczy zamkniete i kierowac sie wlasnym "ja":(((

Posted

Moze zasmiece ,ale jest kolo Wagrowca(poznanskie)samotny mezczyzna ma w starym gospodarstwie min 30 psow ,ktore sie ciagle rozmnazaja.sasiad zabawia sie w kata i zabija w i makabryczny sposob te szczeniaki.

Posted

justyna klimek napisał(a):
są kolejne wpłaty:
3. Marzena b. Z opola - 50zł
4. Zenona j. Z poznania - 900zł
5. Maria m. Z poznania - 1500zł
:) dziękujemy!!! :)
mamy 2760zł!

fantastycznie!

Guest Ryniu123
Posted

izatemka napisał(a):
Iwona (znaczy RudaFoto)żadnych wizyt nie trzeba (w mojej opinii oczywiście ;) )

no chyba, że ktoś chce mieć szałową fotkę ;)

Posted

Ryniu123 napisał(a):
no chyba, że ktoś chce mieć szałową fotkę ;)

hahah
oczywiście zapraszam :)

paros napisał(a):
RudaFoto koniecznie dołącz do wydarzenia zdjęcie któregoś psiaka!!!

wrzuce dzisiaj, wczoraj rozdawalam ulotki w klubie fitness - z nr konta i fotą psiaków :) mam nadzieje że ludzie się zmobilizują :)

Posted

xxxx52 napisał(a):
Moze zasmiece ,ale jest kolo Wagrowca(poznanskie)samotny mezczyzna ma w starym gospodarstwie min 30 psow ,ktore sie ciagle rozmnazaja.sasiad zabawia sie w kata i zabija w i makabryczny sposob te szczeniaki.

gdzie jest wátek i info o tym?

Posted

emilia2280 napisał(a):
gdzie jest wátek i info o tym?

zalozylam watek po rozmowie z redaktorem wagrowieckiej gazety ,ktory prosil o pomoc ,niestety nikt nie zareagowal na ta tragedie.Tam jest wiekszosc malych psiakow
Musze odszukac tylko nie wiem gdzie .

ps kontakt do redaktora Piotr Bocianski telefon 698806986
Miejscowosc Grylewo kolo Wagrowca

(nazwisko gospodarza posiadam)

Posted

1. banerek dzisiaj zrobię
2. chciałam zrobić allegro cegiełkowe, ale skoro pan nie chce żadnego rozgłosu to wolę zapytać co o tym sądzicie?

Posted

Selenga napisał(a):
1. banerek dzisiaj zrobię
2. chciałam zrobić allegro cegiełkowe, ale skoro pan nie chce żadnego rozgłosu to wolę zapytać co o tym sądzicie?

widocznie ma powody nie nadajace sie do opublikowania.

Posted

xxxx52 napisał(a):
widocznie ma powody nie nadajace sie do opublikowania.

nie chodziło mi o powody jakie panem kierują - te szanuję jak najbardziej
chodziło mi o to czy allegro cegiełkowe będzie nagłaśnianiem czy nie będzie i czy panu zaszkodzi czy pomoże
żeby się nie okazało, że zrobię coś w dobrej wierze a potem wyjdzie na szkodę człowieka

Posted

Wysłałam dziś pieniążki na sterylki. Niestety tylko tyle mogę pomóc:shake: Pamiętajcie też o pakiecikach ogloszeń, które zamówiłam u Temidy. Niech się aby nie zmarnują.:mad: