kaja69 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 A ja narazie przeczytałam dwie strony i nie mam kiedy przysiąść do dalszych:( Quote
Kava Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 widac swiatelko w tunelu..... i zaczyna sie przejasniac.... Quote
Pola17 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 sory za off ale pilnie potrzebne wsparcie dla suni sam sobie nie da rady http://www.dogomania.pl/threads/207318-male%C5%84ka-%C5%BBabcia-%C5%82a%C5%84cuch-porzucenie-schronisko-teraz-zbiera-sta%C5%82e-deklaracje-na-PDT?p=18024393#post18024393 Quote
Kava Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 witajcie ciotenki, witajcie krzykosianie... Quote
rita60 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Również witam cieplutko wszystkich..... Quote
Justyna Klimek Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Halo, krzykoscy miłośnicy! Mam dobrą wiadomość. Pamiętacie Figę, która na początku września pojechała do Koźmina i popadła w depresję? Na początku przyszłego tygodnia przyjedzie do niej behaviorystka. Poprzygląda się Figuni i spróbuje coś zaradzić. Magda (behaviorystka) jest propagatorką pozytywnego "szkolenia" psów. Jest założycielką Fundacji Psia Wachta (jakby ktoś chciał się dowiedzieć kto zacz). Zajmie się sunią i chce tylko zwrot kosztów paliwa, które zużyje na dojazdy!!! Quote
Kava Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Halo, krzykoscy miłośnicy! Mam dobrą wiadomość. Pamiętacie Figę, która na początku września pojechała do Koźmina i popadła w depresję? Na początku przyszłego tygodnia przyjedzie do niej behaviorystka. Poprzygląda się Figuni i spróbuje coś zaradzić. Magda (behaviorystka) jest propagatorką pozytywnego "szkolenia" psów. Jest założycielką Fundacji Psia Wachta (jakby ktoś chciał się dowiedzieć kto zacz). Zajmie się sunią i chce tylko zwrot kosztów paliwa, które zużyje na dojazdy!!! swietna wiadomosc.... super.... napewno znajdzie sie troszke kasy dla Magdy... trzymam kciuki aby obie dziewczyna zalapaly od razu i Figunia wyzdrowiala ja mam tez swietna wiadomosc io innej krzykoskiej pannie..... Quote
Justyna Klimek Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Kava napisał(a):ja mam tez swietna wiadomosc io innej krzykoskiej pannie..... No mów! no mów! Quote
kaja69 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Ja tez wiem,ja też :) ale szczegółów nie znam,bo najpierw nie miałam czasu sie wypytac a potem zapomniałam:oops::oops::oops: Quote
Kava Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 kaja69 napisał(a):Ja tez wiem,ja też :) ale szczegółów nie znam,bo najpierw nie miałam czasu sie wypytac a potem zapomniałam:oops::oops::oops: no ladnie to tak? zapomniec o Psotce? jedynie na twoje usprawiedliwienie jest fakt, ze masz znow "zalany " dom Quote
Justyna Klimek Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 No, to jest Psota właśnie: Wyadoptowana??? Dom zadowolony??? Quote
kaja69 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Kava napisał(a):no ladnie to tak? zapomniec o Psotce? jedynie na twoje usprawiedliwienie jest fakt, ze masz znow "zalany " dom Najgorsze,ze tak o tym zapomniałam,że nawet Zbyszka nie powiadomiłam:oops: Zbyszek przepraszam :) No to Evus Ty informuj,bo ja jak wspomniałam ,przez moje niedbalstwo i zapominalstwo ,nie znam szczegółów:oops: ale wstyd... Quote
Kava Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 ano jak narazie zadowolony w zeszly piatek i sobote widzialam ja jeszcze.... przyszla sie nawet przywitac, taka jakas milusia byla... jakby nie ta sama.... no i potem poszla sobie do domku z ogrodem, trzymajmy kciukasy aby zadnego numeru nie wywinela.... Quote
kaja69 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Kava napisał(a):ano jak narazie zadowolony w zeszly piatek i sobote widzialam ja jeszcze.... przyszla sie nawet przywitac, taka jakas milusia byla... jakby nie ta sama.... no i potem poszla sobie do domku z ogrodem, trzymajmy kciukasy aby zadnego numeru nie wywinela.... Pewnie ,ze trzymajmy...i jak znam naszą koleżanke pewnie to jest okres próbny tak jak z Mopsik...wypytam sie jej tez:) Quote
Drzagodha Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Halo, krzykoscy miłośnicy! Mam dobrą wiadomość. Pamiętacie Figę, która na początku września pojechała do Koźmina i popadła w depresję? Na początku przyszłego tygodnia przyjedzie do niej behaviorystka. Poprzygląda się Figuni i spróbuje coś zaradzić. Magda (behaviorystka) jest propagatorką pozytywnego "szkolenia" psów. Jest założycielką Fundacji Psia Wachta (jakby ktoś chciał się dowiedzieć kto zacz). Zajmie się sunią i chce tylko zwrot kosztów paliwa, które zużyje na dojazdy!!! A jak proponowałyśmy na szkoleniu, żeby zrobić zajęcia "praktyczne" w Krzykosach, to w końcu nie przeszło :eviltong: Psia Wachta organizowała seminarium z Michele Minunno, który zajmuje się dzikusami. Quote
Justyna Klimek Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 [quote name='Kava']ano jak narazie zadowolony w zeszly piatek i sobote widzialam ja jeszcze.... przyszla sie nawet przywitac, taka jakas milusia byla... jakby nie ta sama.... no i potem poszla sobie do domku z ogrodem, trzymajmy kciukasy aby zadnego numeru nie wywinela.... Quote
Justyna Klimek Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Drzagodha napisał(a):A jak proponowałyśmy na szkoleniu, żeby zrobić zajęcia "praktyczne" w Krzykosach, to w końcu nie przeszło :eviltong: Psia Wachta organizowała seminarium z Michele Minunno, który zajmuje się dzikusami. Może jednak się odbędą. Postaram się przekonać Magdę ;) Quote
kaja69 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Drzagodha napisał(a):A jak proponowałyśmy na szkoleniu, żeby zrobić zajęcia "praktyczne" w Krzykosach, to w końcu nie przeszło :eviltong: Psia Wachta organizowała seminarium z Michele Minunno, który zajmuje się dzikusami. No nareszcie sie ukazałaś :) Szkoda ,ze nie przeszła praktyka w Krzykosach,materiału do szkolenia do wyboru...i byłoby z obustronna korzyścia... Quote
kaja69 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Może jednak się odbędą. Postaram się przekonać Magdę ;) Przekonuj ,przekonuj,to byłby duży krok w przód...tak myslę...a moze taka mam nadzieję... Quote
Kava Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Drzagodha napisał(a):A jak proponowałyśmy na szkoleniu, żeby zrobić zajęcia "praktyczne" w Krzykosach, to w końcu nie przeszło :eviltong: Psia Wachta organizowała seminarium z Michele Minunno, który zajmuje się dzikusami. no i szkoda, bo tam mogliby sie wyzywac.... ale teraz nie ma co biadolic...ciekawe jakie Magda ma doswiadczenia z psami poldzikimi i dzikimi? bo na stronie nic na ten temat nie znalazlam , oprocz tego seminarium z MM... a moze sprobowac by jeszcze raz sprawe nagrac na Krzykosy? jako warsztaty? albo plener? do tego bazarki, akcje uswiadamiajace , etc.pp Quote
Justyna Klimek Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Dobry pomysł. Ja Magdę poznałam niedawno - w lipcu 2011. Zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Chciałabym zobaczyć, jak sobie poradzi z Figą. Nie chcę Jej od razu zarzucić tysiącem rzeczy do zrobienia... Odezwę się do Niej znowu w przyszłym tygodniu: wypytam, jak tam Figa i zanęcę Krzykosami :) Quote
kaja69 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Dobry pomysł. Ja Magdę poznałam niedawno - w lipcu 2011. Zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Chciałabym zobaczyć, jak sobie poradzi z Figą. Nie chcę Jej od razu zarzucić tysiącem rzeczy do zrobienia... Odezwę się do Niej znowu w przyszłym tygodniu: wypytam, jak tam Figa i zanęcę Krzykosami :) Wierze w Ciebie :) Quote
Recommended Posts