Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Halo, krzykoscy miłośnicy!
Mam dobrą wiadomość. Pamiętacie Figę, która na początku września pojechała do Koźmina i popadła w depresję? Na początku przyszłego tygodnia przyjedzie do niej behaviorystka. Poprzygląda się Figuni i spróbuje coś zaradzić. Magda (behaviorystka) jest propagatorką pozytywnego "szkolenia" psów. Jest założycielką Fundacji Psia Wachta (jakby ktoś chciał się dowiedzieć kto zacz). Zajmie się sunią i chce tylko zwrot kosztów paliwa, które zużyje na dojazdy!!!

Posted

Justyna Klimek napisał(a):
Mam dobrą wiadomość. Pamiętacie Figę, która na początku września pojechała do Koźmina i popadła w depresję? Na początku przyszłego tygodnia przyjedzie do niej behaviorystka. Poprzygląda się Figuni i spróbuje coś zaradzić. Magda (behaviorystka) jest propagatorką pozytywnego "szkolenia" psów. Jest założycielką Fundacji Psia Wachta (jakby ktoś chciał się dowiedzieć kto zacz). Zajmie się sunią i chce tylko zwrot kosztów paliwa, które zużyje na dojazdy!!!

swietna wiadomosc.... super.... napewno znajdzie sie troszke kasy dla Magdy... trzymam kciuki aby obie dziewczyna zalapaly od razu i Figunia wyzdrowiala

ja mam tez swietna wiadomosc io innej krzykoskiej pannie.....

Posted

kaja69 napisał(a):
Ja tez wiem,ja też :) ale szczegółów nie znam,bo najpierw nie miałam czasu sie wypytac a potem zapomniałam:oops::oops::oops:

no ladnie to tak? zapomniec o Psotce?

jedynie na twoje usprawiedliwienie jest fakt, ze masz znow "zalany " dom

Posted

Kava napisał(a):
no ladnie to tak? zapomniec o Psotce?

jedynie na twoje usprawiedliwienie jest fakt, ze masz znow "zalany " dom

Najgorsze,ze tak o tym zapomniałam,że nawet Zbyszka nie powiadomiłam:oops: Zbyszek przepraszam :)

No to Evus Ty informuj,bo ja jak wspomniałam ,przez moje niedbalstwo i zapominalstwo ,nie znam szczegółów:oops: ale wstyd...

Posted

ano jak narazie zadowolony
w zeszly piatek i sobote widzialam ja jeszcze.... przyszla sie nawet przywitac, taka jakas milusia byla... jakby nie ta sama....
no i potem poszla sobie do domku z ogrodem, trzymajmy kciukasy aby zadnego numeru nie wywinela....

Posted

Kava napisał(a):
ano jak narazie zadowolony
w zeszly piatek i sobote widzialam ja jeszcze.... przyszla sie nawet przywitac, taka jakas milusia byla... jakby nie ta sama....
no i potem poszla sobie do domku z ogrodem, trzymajmy kciukasy aby zadnego numeru nie wywinela....

Pewnie ,ze trzymajmy...i jak znam naszą koleżanke pewnie to jest okres próbny tak jak z Mopsik...wypytam sie jej tez:)

Posted

A jak proponowałyśmy na szkoleniu, żeby zrobić zajęcia "praktyczne" w Krzykosach, to w końcu nie przeszło :eviltong: Psia Wachta organizowała seminarium z Michele Minunno, który zajmuje się dzikusami.

Posted

[quote name='Kava']ano jak narazie zadowolony

Posted

Drzagodha napisał(a):
A jak proponowałyśmy na szkoleniu, żeby zrobić zajęcia "praktyczne" w Krzykosach, to w końcu nie przeszło :eviltong: Psia Wachta organizowała seminarium z Michele Minunno, który zajmuje się dzikusami.

Może jednak się odbędą. Postaram się przekonać Magdę ;)

Posted

Drzagodha napisał(a):

No nareszcie sie ukazałaś :)

Szkoda ,ze nie przeszła praktyka w Krzykosach,materiału do szkolenia do wyboru...i byłoby z obustronna korzyścia...

Posted

Może jednak się odbędą. Postaram się przekonać Magdę ;)

Przekonuj ,przekonuj,to byłby duży krok w przód...tak myslę...a moze taka mam nadzieję...

Posted

Drzagodha napisał(a):

no i szkoda, bo tam mogliby sie wyzywac....
ale teraz nie ma co biadolic...ciekawe jakie Magda ma doswiadczenia z psami poldzikimi i dzikimi? bo na stronie nic na ten temat nie znalazlam , oprocz tego seminarium z MM...
a moze sprobowac by jeszcze raz sprawe nagrac na Krzykosy? jako warsztaty? albo plener? do tego bazarki, akcje uswiadamiajace , etc.pp

Posted

Dobry pomysł. Ja Magdę poznałam niedawno - w lipcu 2011. Zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Chciałabym zobaczyć, jak sobie poradzi z Figą. Nie chcę Jej od razu zarzucić tysiącem rzeczy do zrobienia... Odezwę się do Niej znowu w przyszłym tygodniu: wypytam, jak tam Figa i zanęcę Krzykosami :)

Posted

Dobry pomysł. Ja Magdę poznałam niedawno - w lipcu 2011. Zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Chciałabym zobaczyć, jak sobie poradzi z Figą. Nie chcę Jej od razu zarzucić tysiącem rzeczy do zrobienia... Odezwę się do Niej znowu w przyszłym tygodniu: wypytam, jak tam Figa i zanęcę Krzykosami :)

Wierze w Ciebie :)