Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też należę do osób zainteresowanych jak by co...ale ja se moge kupić,tylko Justyna jak możesz podeślij mi namiary skąd kupowałaś...
Z Krzyśkiem dogrywamy sprawę łapanki,sa przymiarki żeby jutro...

Posted

a kto moze cos powiedziec o trzech suniach przeniesionych do kojca? Ciagle mam je przed oczami...
a tak na marginesie mam kilka fajnych zdjec, ale nie umiem wstawiac...

tak rozmyslam nad losem tych bid... co im zgotowalismy....

Posted

Nocny dyżur i aktualizacja: potrzebna pomoc w socjalizacji 26 psów. Domy tymczasowe lub stałe - bezcenne. Najlepiej, gdyby krzykosiaki trafiały do nich pojedynczo, wtedy rosną szanse na powodzenie i szybszą socjalizację. Ogłoszenia - bardzo potrzebne.

Guest Ryniu123
Posted

Justyna ja ogłoszeń nie umiem robić, ale chętnie zapłacę za takowe zestawy.

Posted

Do łapanki nie doszło...przyznaje...z mojej winy a dokładnie z winy moich chłopaków a jeszcze dokładniej z winy mojego samochodu...dorwali sie chłopcy do mojego autka i jak zwykle w takich przypadkach porozkręcali co się dało a teraz składają:roll:
Rozmawiałam z Krzyśkiem i przekładamy akcje na za tydzień...

Posted

Biedna Ania... znowu się dorwali!!! Te samochody to typowy przykład trudnego słowa "dychotomia", które niedawno przyswoiłam: z jednej strony, no wygodne to potwornie, z drugiej - kopci, psuje się, kosztuje i się człowiek rozleniwia:)

Nie wiem, jak u Was, ale u nas już zima się odgraża... Gdyby jakiś psiak pilnie potrzebował ciepłej budy (najlepiej na terenie woj. zachodniopomorskiego), to mamy ze 3 sztuki do sprezentowania.

Ryniu, jutro napiszę nowe ogłoszenia dla Krzykosian. Poszukamy wspólnie dobrego bazarku z ogłoszeniami i się zareklamujemy, dobra? Super, że chcesz zasponsorować ogłoszenia!!! Dzięki:)

Posted

Drzagodha napisał(a):
Poszło do Ciebie i do Kavy ;)

dziekuje bardzo doszlo.... jeszcze nie zagladalam, nie mam czasu.... zyje na zbyt szybkich obrotach....
wczoraj odwiedzilam snowu Krzykoskie sieroty....Psotka najbardziej przymilna , podchodzi, lize po lapkach , wychodzi tez na smyczy na spacerek.... reszta niestety nadal potrzebuje duzo pracy...Mopsik wrocil z adopcji, okazalo sie ze nie mozna jej zostawiac samej.... narozrabiala jak pijany zajac....
Karmel zwiewa jak sie obcy pokaza, az przykro....
Lucky i Karmel zostali rozdzieleni aby proces socjalizacji troche do przodu popchnac....

mam gdzies jakies linki do dobrych bazarkow, teraz musze juz znowu leciec...ale wieczorkiem poszukam i podam; a nuz sie przydadza

Posted

Ja korzystam czasem z usług CatAngel- 130 portali za 15zł. Jednak z doswiadczenia wiem, że lepiej wyróżnić ogłoszenie albo na kilku portalach jakiś najważniejszych odnawiać co kilka dni.
Justyna może wrzuć w 1-wszy post opisy i zdjecia.

Kochani zapraszam na bazarek dla psiaków pod moja opieką. Dziadeczka Kowusia, który po 8 latach zycia na łańcuchu tymczasuje w hoteliku i suczynki zgarnietej w ciązy z ulicy.
http://www.dogomania.pl/threads/217333-Bazarek-z-różnościami-dla-Saby-i-Kowu-do-20.11.2011-do-godz.-20-00-czasu-dogo...

Posted

O Mopsik wiedziałam,ze wróciła,ale ona poszła teraz na próbę...z tego co zrozumiałam,to państwu skończył sie urlop,podczas którego chcieli poznać się z Mopsik, było ćwiczone zostawanie w domu,chodzenie na smyczy itp...i gdyby nie ta demolka co to ja Mopsik urządziła w ciagu dwóch godzin samotności to kto wie czy juz by nie została...Z tego co wiem,to państwo sa nadal zainteresowani Mopsikiem...
I faktycznie psy do socjalizacji powinny iść pojedyńczo,to był nasz błąd...chociażby ze wzgledu na nasza koleżanke,której nalezy sie hołd za jej prace i poświęcenie zwierzakom...bez obrazy,ale ja nie znam drugiej takiej osoby,która tak by sie poświęcała...

edit
przepraszam,znam jeszcze jedna taka osobę ze słyszenia...Gitta:lol: