Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W życiu bym Grubcia nie poznała:lol:

A teraz pewnie dojeżdża do celu przedostatni krzykoski szczeniorek:) została tylko sunia...malutka teraz sama bez brata...

Justyna następnym razem chłopaki niech sie dogaduja między soba a my czuwajmy nad tym co oni ustalą...dzisiaj dałam sie wkręcic Zbyszkowi okrutnie...moja ufnośc i naiwność nie ma granic:diabloti:

Posted

[quote name='kaja69']W życiu bym Grubcia nie poznała:lol:

A teraz pewnie dojeżdża do celu przedostatni krzykoski szczeniorek:) została tylko sunia...malutka teraz sama bez brata...

Justyna następnym razem chłopaki niech sie dogaduja między soba a my czuwajmy nad tym co oni ustalą...dzisiaj dałam sie wkręcic Zbyszkowi okrutnie...moja ufnośc i naiwność nie ma granic:diabloti:

Jak Cię wk.ęcił???

Miłek siedzi u mnie na kolanach:]
Jut.o popołudniu jedzie do Szczecina.
Nie daliście Tomkowi książeczki zd.owia psa!

Oto Miłek świeci oczami pod Ch..stusem Świebodzińskim:

Posted

Justyna Klimek napisał(a):
Jak Cię wk.ęcił???

Miłek siedzi u mnie na kolanach:]
Jut.o popołudniu jedzie do Szczecina.
Nie daliście Tomkowi książeczki zd.owia psa!

Oto Miłek świeci oczami pod Ch..stusem Świebodzińskim:

A wkręcił:diabloti: ja cały czas myślałam,że jedziemy do Łodzi albo pod Łódź,a dowoziliśmy Miłka kawałeczek za Koło!!!!! złość mi narasta ,myślę,ze jak sie spotkamy na zlocie eksploduje :diabloti: A i na koniec walnął mi taki "komplement",że w kompleksy wpadam ...Zbyszek pozdrawiam :evil_lol: i bój się:evil_lol:.Wszystko Wam opowiem jak sie spotkamy:roll:

A czemu Miłka oczka robią za latarenki???Lampy nie miałaś w aparacie???
Z tego co pamietam,to szczeniorki nie miały książeczek zdrowia...chyba...a jak sie mylę to czemu nikt nie przypomniał,co??? A jak zniósł podróż ???
Ja dzisiaj potraktowałam szczeniorki Frontlaine,jakby co...

Widzę ,ze Ci literki wracają:lol:

Posted

Pod.óż zniósł zawodowo - spał p.awie całą d.ogę.
W domu najpie.w obszczekał wsz.stkie moje ps. , kota powąchał. Potem zjadł pół puszki kociej ka.m., d.ugą połowę zjedli pozastali domownic., po cz.m uznali, że wa.to młodego p.zenocować:] Siknął w kuchni i poszedł spać na moich kolanach i tak śpi aż do te.az:] Nawet poch.apuje:]

Lite.ki nadal w.b.akowane.....

Posted

kaja69 napisał(a):
A wkręcił:diabloti: ja cały czas myślałam,że jedziemy do Łodzi albo pod Łódź,a dowoziliśmy Miłka kawałeczek za Koło!!!!! złość mi narasta ,myślę,ze jak sie spotkamy na zlocie eksploduje :diabloti: A i na koniec walnął mi taki "komplement",że w kompleksy wpadam ...Zbyszek pozdrawiam :evil_lol: i bój się:evil_lol:.Wszystko Wam opowiem jak sie spotkamy:roll:

No, po p.ostu Zb.szek Cię podstępnie ściągnął:]]]

A tak nap.awdę to ja zap.oponowałam inne, bliższe miejsce p.zekazania Miłka i się zgodzili panowie.

Posted

halloo!!! nocne marki....jest tam, kto?
chcialam zapytac czy dynie na zlot juz sa?
zaczynam zbierac i pakowac dyrdymalki na zlot
nadal nie udalo mi sie zdobyc saneczek dla Pani Doroty....szukam jeszcze rozpaczliwie....
jakby ktora miala jakies zamowienie na cos... to mowic teraz.... jeszcze jest czas....

Posted

Kava napisał(a):
halloo!!! nocne marki....jest tam, kto?
chcialam zapytac czy dynie na zlot juz sa?
zaczynam zbierac i pakowac dyrdymalki na zlot
nadal nie udalo mi sie zdobyc saneczek dla Pani Doroty....szukam jeszcze rozpaczliwie....
jakby ktora miala jakies zamowienie na cos... to mowic teraz.... jeszcze jest czas....

d.nie zamówione u sąsiadów w dowolnej ilości, jakb.śm. chcial. jeszcze jakieś wa.z.wa, to też dostaniem. w .amach w.mian. p.z.sług sąsiedzkich:]

O jakie saneczki chodzi?

Posted

zwykle, dzieciece saneczki, ktorymi pani Dorota w zimie moglaby transportowac swoje zakupy ze sklepu, bo rowerem nie ujedzie...
dla przypomnienia p. Dorota ma na utrzymaniu 9 psiakow i dwie kozy.... nie ma stalych dochodow ani samochodu, mieszka za zakretem; na zadupiu...( pieknym nota bene). slowem daleko od boga i ludzi....

Posted

Justyna Klimek napisał(a):
Miłek już w now.m domku: mama i ośmioletni chłopiec. Już nie mogli się na niego doczekać. Zakupili mu posłanko, ob.ożę, sm.cz i całe mnóstwo smakoł.ków.
Od dzisiaj ma na imię Odi:]

Trzymam kciuki za Odiego...szczęśliwego życia malutki :)

Jutyna,a suczynce trzeba będzie odświeżyc ogłoszenia pewnie,z nowymi zdjęciami...ona jest śliczna ,uszy jej próbuja sie podnieść i nawet juz stoja jak sie mała ustawi pod wiatr...pycholek jest brązowy,reszta kremowa...jest mniejsza od Odiego...

Posted

A teraz troche info o psiakach na dt w Niemczech...Mopsik jako pierwsza pobiera nauki w terenie...zwłaszcza chodzenia na smyczy,jazda samochodem,chodzenie na spacerki po obcym terenie...no i z początku po przywpięciu do smyczy leżała na płasko,potem 1metr spacerku zajmował jej ok 5min...jak tylko usłuszała jakis nowy dźwięk przylegała na płasko do ziemi..od kilku dni jest coraz lepiej,mozna powiedzieć prawie bez stresu:lol:
Poza tym wszystkim bardzo podoba sie mieszkanie w domu z ludźmi i innymi zwierzakami:lol:

Posted

To ja jeszcze uzupełnie relacje z dt,bo akurat w tej chwili pisze z koleżanka i na bieżąco jestem..Mopsik chodzi na smyczy wtedy kiedy ona ma ochote i kierunek tez sama wybiera najchetniej...taki mały uparciuch z charekterkiem...Lakus juz wita opiekunów razem z innymi psiakami,liże nawet po ręku,Psotka natomiast wybrała sobie za opiekuna kolegę ,z nim spi ,za nim chodzi i w ogóle on jest jej...najgorzej jest z Karmelkiem,chciałby a boi się panicznie wręcz..

Posted

kaja69 napisał(a):
To ja jeszcze uzupełnie relacje z dt,bo akurat w tej chwili pisze z koleżanka i na bieżąco jestem..Mopsik chodzi na smyczy wtedy kiedy ona ma ochote i kierunek tez sama wybiera najchetniej...taki mały uparciuch z charekterkiem...Lakus juz wita opiekunów razem z innymi psiakami,liże nawet po ręku,Psotka natomiast wybrała sobie za opiekuna kolegę ,z nim spi ,za nim chodzi i w ogóle on jest jej...najgorzej jest z Karmelkiem,chciałby a boi się panicznie wręcz..

no wlasnie, Karmel jest ciezkim orzeszkiem do zgryzienia...
byloby chyba lepiej jakby nie siedzieli ciagle w czworke, bo sie umacniaja nawzajem w tym negatywnym zachowaniu...

Posted

Oj, ale dużo dob..ch wieści!:]

K.z.kosianie two.zą niezlą klikę... Na zdjęciach ciągle .azem:]

St.asznie się cieszę, że .obią postęp.!

Martika@Aischa: wielkie dzięki za baza.ek!
Jak t.lko kasa dot.ze - dam znać.

Jak widzicie, klawiatu.a nadal szwankuje - p.oszę o w..ozumiałość [czasem coś kopiuję i wklejam, żeb. nie b.ło wątpliwości w z.ozumieniu]. Pojut.ze oddaję laptopa do info.mat.ka, żeb. nap.awil defekt:]

Posted

Dzień naszego zjazdu SZEPTOS. zbliża się wielkimi k.okami!

Ja potwie.dzam swoją na nim obecność!
Wiem, że Ewa i Ania też na sto p.ocent będą.

Kto jeszcze???

PS: Ewa, kied. zajedziesz do .okitna?

Ryniu123: mam. nadzieję, że p.z.będziesz na zlot !!!

Posted

Kava napisał(a):
no wlasnie, Karmel jest ciezkim orzeszkiem do zgryzienia...

Karmelek jest ogromnym łasuchem ;) Jak byłam w Krzykosach to za łakocie bardzo szybko się przekonał, zaczynał się już nawet pozwalać głaskać po grzbiecie. On się też bardzo chętnie bawi - może to jakoś pomoże mu się przełamać?

Ja niestety chyba w najbliższym czasie nie przyjadę do Krzykosów, bo mnie choróbsko rozkłada...