Justyna Klimek Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Zajrzyjcie, proszę, czy to nie nasz Raf: http://www.dogomania.pl/threads/214991-Zagin%C4%85%C5%82-Raf-Gaj-Ma%C5%82y-Szamotu%C5%82y-Obrzycko Mnie się już chyba mieni w oczach.... Quote
Drzagodha Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Justyna Klimek napisał(a):To znaczy, że należy dopisać w programie zlotu szkolenie w zakresie postępowania z dzikimi psiakami. Super!!!:) Ale ja od razu mówię, że wykładowcą dobrym nie jestem :eviltong: Niestety mój przyjazd do Krzykosów się opóźni, jutro muszę być jeszcze w Głogowie... Quote
Justyna Klimek Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Drzagodha napisał(a):Ale ja od razu mówię, że wykładowcą dobrym nie jestem :eviltong: Niestety mój przyjazd do Krzykosów się opóźni, jutro muszę być jeszcze w Głogowie... Spoko, pomożemy. Niektórzy mają wykształcenie i praktykę pedagogiczną ;) Quote
Justyna Klimek Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Raf, niestety, nadal poszukiwany. Piesek, którego zdjęcie widziałyśmy na wątku Rafa był znacznie mniejszy, niekastrowany i z ogonkiem... Poszukiwania w toku. Quote
Justyna Klimek Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Hop hop! Jest tu kto??? Mam słabą wiadomość: dom dla szczeniaczka biszkoptowej suni się nie nadaje:[ W związku z t.m jut.o zabie.zem. z K.z.kosów t.lko .udego chłopaczka... [zalałam klawiatu.ę i kikla p.z.cisków nie działa, dlatego w ich miejsce wstawiam k.opki] Quote
Martika&Aischa Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 A ja pięknie poproszę numerek konta do wpłat na PW :) Przeleje psiakom 117 zł z zakończonego bazarku :) Kurcze jak żałuje że mnie na tym zlocie nie będzie :(:(:( Quote
Justyna Klimek Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Daję na ogóln.m, może ktoś się skusi :razz:: [SIZE=5][SIZE=5][FONT=Century Gothic][FONT=Century Gothic][SIZE=4][SIZE=2]76 1240 3581 1111 0010 2180 8561 [/FONT][/FONT] [FONT=Century Gothic][FONT=Century Gothic][SIZE=4][SIZE=2]Fundacja Przyjaciele Czterech Łap[/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=2]Rokitno 2[/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=2]74-304 Nowogródek Pomorski[/FONT] [/FONT] Quote
Kava Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Daję na ogóln.m, może ktoś się skusi :razz:: [SIZE=5][SIZE=5][FONT=Century Gothic][FONT=Century Gothic][SIZE=4][SIZE=2]76 1240 3581 1111 0010 2180 8561 [/FONT][/FONT] [FONT=Century Gothic][FONT=Century Gothic][SIZE=4][SIZE=2]Fundacja Przyjaciele Czterech Łap[/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=2]Rokitno 2[/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=2]74-304 Nowogródek Pomorski[/FONT] [/FONT] a ile brakuje jeszcze dla wetow? Quote
Justyna Klimek Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 około 1ooozł. Ale w piątek zajedziem. do Ta.nowa Podgó.nego - tam są nasze skabonki. Zobacz.m. ile się uzbie.ało :] Quote
kaja69 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Martika@Aischa']A ja pięknie poproszę numerek konta do wpłat na PW :) Przeleje psiakom 117 zł z zakończonego bazarku :) Kurcze jak żałuje że mnie na tym zlocie nie będzie :(:(:( Martusiu ,dzieki bardzo serdeczne jeszcze raz :) Żałowac to dopiero będziesz jak nie przyjedziesz:cool3: teraz masz jeszcze czas sie zebrać... Justyna,szkoda,ze dla suńki domek nie wypalił,będzie jej smutno jak zostanie sama,ale widocznie tak miało być...i do niej usmiechnie się szczęście :) A czemu nie wstawiłaś zdjęcia Lotte ??? Quote
Martika&Aischa Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Anuś czekam na wyniki posiewu ...będą w środę a potem zobaczymy :( Rozmawiałam dziś z Iwonką ...Agusią wcześniej ....kurcze że nie udało nam się zorganizować tej imprezy latem lub wiosną no :( Cioteczki czy resztę fantów które zostały mam wystawić ponownie ??? Czy przesłać komuś zdjęcia na bazarek ??? zostało nam jeszcze sporo fantów więc może jakąś mega letnią wyprzedaż zaserwujemy ;) Quote
Kava Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Anuś czekam na wyniki posiewu ...będą w środę a potem zobaczymy :( Rozmawiałam dziś z Iwonką ...Agusią wcześniej ....kurcze że nie udało nam się zorganizować tej imprezy latem lub wiosną no :( Cioteczki czy resztę fantów które zostały mam wystawić ponownie ??? Czy przesłać komuś zdjęcia na bazarek ??? zostało nam jeszcze sporo fantów więc może jakąś mega letnią wyprzedaż zaserwujemy ;) ja zawsze mowie, ze co sie odwlecze to nie uciecze.... nic nie stoi na przeszkodzie, zeby wspolnie kolejne akcje organizowac... cos mi sie obilo o uszy o jakiejs planowanej akcji letniej we Wloclawku; szczegoly do omowienia.... choc spotkanie robocze przydaloby sie nie uwazacie? Quote
Justyna Klimek Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Kava napisał(a):ja zawsze mowie, ze co sie odwlecze to nie uciecze.... nic nie stoi na przeszkodzie, zeby wspolnie kolejne akcje organizowac... cos mi sie obilo o uszy o jakiejs planowanej akcji letniej we Wloclawku; szczegoly do omowienia.... choc spotkanie robocze przydaloby sie nie uwazacie? No t.eba listę sp.aw na zlot p.z.gotować!:] Akcja letnia 2O12 do omówienia jest już dość pilnie! Quote
Kava Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 proponuje wciagnac na liste kwestie staruszki na opolszczyznie. DRUGIE KRZYKOSY http://www.facebook.com/event.php?eid=281398468547572 I jednoczesnie prosze wpadnijcie tam w wolnej chwili.... nawet nie ma jeszcze watku na dogo Quote
Martika&Aischa Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Kava napisał(a):ja zawsze mowie, ze co sie odwlecze to nie uciecze.... nic nie stoi na przeszkodzie, zeby wspolnie kolejne akcje organizowac... cos mi sie obilo o uszy o jakiejs planowanej akcji letniej we Wloclawku; szczegoly do omowienia.... choc spotkanie robocze przydaloby sie nie uwazacie? No to na kolejną akcje choćby z ostrym zapaleniem nerek i na miotle to przybędę ;) Cioteczki a co z fantami ??? Quote
Justyna Klimek Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Martika@Aischa napisał(a):No to na kolejną akcje choćby z ostrym zapaleniem nerek i na miotle to przybędę ;) Cioteczki a co z fantami ??? jak się t.ochę oga.nę, możem. z.obić kolejn. wsóln. mega-baza.ek! Nam też został. fant. - połącz.m. sił. :] [no czuję się upośledzona p.zez tę klawiatu.ę] Quote
Kava Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Justyna Klimek napisał(a):jak się t.ochę oga.nę, możem. z.obić kolejn. wsóln. mega-baza.ek! Nam też został. fant. - połącz.m. sił. :] [no czuję się upośledzona p.zez tę klawiatu.ę] nie jest zle,,, cwiczenia logopedyczne....jak znalazl na dlugie jesienne wieczory.... Quote
Martika&Aischa Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Justyna Klimek napisał(a):jak się t.ochę oga.nę, możem. z.obić kolejn. wsóln. mega-baza.ek! Nam też został. fant. - połącz.m. sił. :] [no czuję się upośledzona p.zez tę klawiatu.ę] No to super :) w takim razie czekam na sygnał ....:) Quote
Justyna Klimek Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Dzień dob..! Wstawiam zdjęcie szczeniaczka k.z.koskiego w.doptowanego pod Bielefeld. Oto Lotte [wcześniej .udzia] Quote
Justyna Klimek Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 rudzia, gd. b.ła młodsza, b.ła badzo delikatną sunią. Te.az z t.mi uszami już nie w.gląda tak subtelnie:] Quote
Justyna Klimek Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Właśnie dostałam mailem zdjęcia naszego G.ubcia! Mieszka sobie szczęśliwie w Go.zowie Wielkopolskim:] Quote
Kava Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 ale wyrosl i spowaznial troche....pamietam jak obgryzal nam kapcie i ciagle za cos ciagal.... fajny bobas Quote
Recommended Posts