Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzien doberek ,,, zaraz lece do fabryki i bede mogla zajrzec dopiero wieczorkiem
pilnujcie psiakow , aby wszystko bylo w porzadeczku az Ania wroci....

Posted

To ja tak, żeby samego pilnowania nie było, trochę poopowiadam, bo dziś do mnie Zbyszek dzwonił ;) Nie wszystko niestety usłyszałam, bo wracałam akurat ze szkoły autobusem, ale zawsze jakieś wieści przekażę ;)

Z dobrych wieści - buda, którą przywiozłyśmy jest już w pełni ocieplona, psiaki z niej korzystają, więc spełnia swoje zadanie ;)

Bohun dostaje leki przeciwbólowe i przeciwzapalne ze względu na łapę. Zbyszek z nim ćwiczy, mały nie skomli już kiedy ją np. postawi, zdarza mu się również samemu postawić czasem łapkę. Biega razem z Dianą polując na myszy i szczury :diabloti:

Mój ulubieniec :loveu: (czyt. Czarnulek) coraz częściej przebywa z przodu domu, jeśli dobrze zrozumiałam (autobus akurat jechał po bardzo wyboistej drodze), to Perełka go sobie podporządkowała. Pies, który odnajduje się dobrze w obu grupach (zarówno tej z przodu domu, jak i z tyłu).

Sali niestety musi być zamykana w kojcu, żeby nie maltretować innych psów.

Pozostałe dwa szczeniorki pojadą do domów prawdopodobnie już po moim przyjeździe do Krzykosów, więc ok. tygodnia jeszcze tam raczej spędzą.

Nie ma już prawie przysmaków dla psów, a te co zostały są mało chętnie jedzone przez czworonożną bandę, więc osoby wybierające się na zlot są proszone o zaopatrzenie się w "zaprzyjaźniacze" z psami ;)

Posted

Do bry wieczór!
Miotła już zaparkowana.
Taka jestem wyszkolona w pozyskiwaniu funduszy, że aż mi paruje na stykach :)
Wracam z radością do psiaków i cioteczek. Dzięki, żeście stały na straży obejścia :)

Przelatywałam przez Włocławek nawet w niedzielę, ale wcześniej włączyłam turbodoładowanie i, niestety przemknął mi tylko pod nogami.

Na 90% w piątek lub sobotę szczeniorki ruszą w długą drogę do zachodniopomorskiego:)

Lecę obskoczyć bazarki.

Posted

[quote name='Justyna Klimek']
Na 90% w piątek lub sobotę szczeniorki ruszą w długą drogę do zachodniopomorskiego:)
[/QUOTE]

Gdyby się okazało, że pojadą zanim przyjadę, to weź proszę autograf dla Anety ;)

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Do bry wieczór!
Miotła już zaparkowana.
Taka jestem wyszkolona w pozyskiwaniu funduszy, że aż mi paruje na stykach :)
Wracam z radością do psiaków i cioteczek. Dzięki, żeście stały na straży obejścia :)

Przelatywałam przez Włocławek nawet w niedzielę, ale wcześniej włączyłam turbodoładowanie i, niestety przemknął mi tylko pod nogami.

Lecę obskoczyć bazarki.[/QUOTE]

No to jesteśmy w komplecie :)
A za to przemknięcie przez Włocławek i nawet nie pomachanie to masz duuużego minuska...jeszcze jeden i wiesz co będzie:cool3:

Posted

[quote name='Drzagodha']Gdyby się okazało, że pojadą zanim przyjadę, to weź proszę autograf dla Anety ;)[/QUOTE]

Farbki juz nawet sa do autografu,ale wykonanie zostawiłam dla Ciebie:)

Posted

[quote name='kaja69']Farbki juz nawet sa do autografu,ale wykonanie zostawiłam dla Ciebie:)[/QUOTE]

Że farbki są to wiem od Zbyszka, ale jeśli szczeniaki pojadą zanim ja przyjadę, to już nie wykonam ;)

Posted

[quote name='Justyna Klimek']nie ma odzewu...niestety... ale to trzeba nową akcję zawiązać...

Nie mam pewności, ale jest szansa, że napędzę jeszcze parę szeptuch i szeptuchów na nasz sabat:)[/QUOTE]

Ooooo to by była miła niespodzianka :) A słyszałaś ,ze Sląsk sie wymiguje:roll:

Posted

No nie! Jak to tak?!

Dzisiaj, za chwilę, stworzę zaproszenie na sabat do nie dogomaniaków z dogomanii. Prześlę Wam, a Wy prześlijcie dalej, dobra?

Jak nas będzie kilka sztuk, to i tak się martwić nie będziemy, prawda? Nie ilość tylko jakość się liczy!!!;)

Posted

[quote name='Justyna Klimek']
Jak nas będzie kilka sztuk, to i tak się martwić nie będziemy, prawda? Nie ilość tylko jakość się liczy!!!;)[/QUOTE]

Ja myślę, że w ogóle można by było zrobić listę osób, które się wybierają z uwzględnieniem, z jakich okolic będą jechać. Może komuś będzie się łatwiej zabrać z kimś innym ;)

Posted

dziekuje oficjalnie za oficjalne zaproszenie

i musze oficjalnie stwierdzic, ze jestem mile zaskoczona wysoka profesjonalnoscia jego wykonania....
no krotko mowiac : bardzo fajnie ci wyszlo .... zdolna jestes...