iwop Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Ja niestety finansowo pomoc nie mogę... moje koty kosztowały mnie w ubirgłym tygodniu 600 zł; Jola nieobecna na dogo, prosiła abym wpłaciła od niej 25 zł. Więcej nie moze, bo tez ma sporo tymczasów kocich do wysterilzowania... Quote
Hala Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Podoba mi się ten szczeniorek czekoladowy bez ogonka ... no słodziak.... :loveu: Quote
Kenny Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 domek z ogródkiem. jest tam piesek ratlerek chłopczyk 5-letni już. możliwość całodziennego biegania po ogrodzie i spania w łóżku. moim zdaniem fajny domek. Quote
Agata69 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Kenny']domek z ogródkiem. jest tam piesek ratlerek chłopczyk 5-letni już. możliwość całodziennego biegania po ogrodzie i spania w łóżku. moim zdaniem fajny domek.[/QUOTE] a widzieli fotki? Quote
Alekssandra Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Deklaruję 200 zł na potrzeby piesków. Mogę też dosłać butelkę środka przeciwkleszczowo - przeciwpchelnego. Pytanie tylko na jaki adres. Odp chętnie na prv. No i trzymam kciuki za pierwszą adopcję. Quote
Justyna Klimek Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 [quote name='Alekssandra']Deklaruję 200 zł na potrzeby piesków. Mogę też dosłać butelkę środka przeciwkleszczowo - przeciwpchelnego. Pytanie tylko na jaki adres. Odp chętnie na prv. No i trzymam kciuki za pierwszą adopcję.[/QUOTE] Dziękujemy! Chyba najlepszym adresem na gify dla gromady, póki co jest Agata. Czy tak? Quote
Agata69 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Justyna, czy z pieniedzy kóre ew. wpłyna moglibysmy częsc przekazać na koszty transportu? Mysle o tych dłuższych trasach, np. ten kraków, jesli miałyby jechac dwa psy to byłoby fajnie..... dzwoniłam do tego pana, powiedział mi ze to co sie dzieje daje mu [B]duzo nadziei i dobrej energii.[/B] kotek jedzie do dt w niedziele. Pan pozakładał niektorym psom obroże, dopina smycze, na razie idzie bardzo dobrze. [B]martwie sie jednak bo chyba powoli zostajemy same....[/B] Quote
wellington Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Trasa Klodawa-Krakow to ok. 350 km w jedna strone, 700 km tam i nazad. Z jedna psina jechac taki szmat drogi to przy obecnych kosztach paliwa szczyt nieekonomicznosci. Kenny, podaj mi prosze namiary na te ew. domki dt. w Krakowie, moglabym psinki przywiezc do Kr. ale musze dt wpierw sama sprawdzic - taka juz mam nature :diabloti:. Gdyby byly jakies inne dt przy trasie Krakow-Klodawa to moge jeszcze lekko dodatkowo dwa psy zmiescic i pozawozic - w takim wypadku druga osoba do pilnowania sfory mile widziana :cool3: Mam jeden kontenerek +/- 60 x 30 x 35wys. , ale nie wiem czy dla szczeniaka nie za maly . Koszty transportu moge pokryc sama. No i na dzien transportu musialabym zapewnic opieke mojej trojce bo to wyprawa na min. 12 - 14 godzin - ale to jest do zrobienia. Quote
Jo37 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Gdyby znalazły się domy z transportem przez Warszawę to mogę pomóc. Quote
Agata69 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='wellington']Trasa Klodawa-Krakow to ok. 350 km w jedna strone, 700 km tam i nazad. Z jedna psina jechac taki szmat drogi to przy obecnych kosztach paliwa szczyt nieekonomicznosci. Kenny, podaj mi prosze namiary na te ew. domki dt. w Krakowie, moglabym psinki przywiezc do Kr. ale musze dt wpierw sama sprawdzic - taka juz mam nature :diabloti:. Gdyby byly jakies inne dt przy trasie Krakow-Klodawa to moge jeszcze lekko dodatkowo dwa psy zmiescic i pozawozic - w takim wypadku druga osoba do pilnowania sfory mile widziana :cool3: Mam jeden kontenerek +/- 60 x 30 x 35wys. , ale nie wiem czy dla szczeniaka nie za maly . Koszty transportu moge pokryc sama. No i na dzien transportu musialabym zapewnic opieke mojej trojce bo to wyprawa na min. 12 - 14 godzin - ale to jest do zrobienia.[/QUOTE] Ja ci tego nigdy nie mówiłam ale cie kocham... Pomysł ze psrawdzeniem domów znakomity. Gdyby sie udało to pan podwozi psy 100 km, czyli miałybyśmy tylko 500. Quote
Agata69 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='Jo37']Gdyby znalazły się domy z transportem przez Warszawę to mogę pomóc.[/QUOTE] Ciebie też.... Quote
__Lara Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Pamiętam o allegro dla szczeniorów. Dziś - jutro będzie. Quote
Kenny Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 tak jak mówiłam, domy są do sprawdzenia. ale dowiedzcie się proszę jak najwięcej o szczeniakach (wiek, płeć, charakter każdego jeśli się uda) i o labce przede wszystkim. Wtedy dopiero luzie będą podejmować decyzje a nie tak w ciemno trochę. postaram się dla innych też tu poszukać domków to wtedy się będzie faktycznie bardziej opłacało. będę dawać znać. dziś poświęcę czas na to. Quote
malagos Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Jo37 napisał(a):Gdyby znalazły się domy z transportem przez Warszawę to mogę pomóc. Asia nie pierwszy raz w ten sposób pomaga! :loveu: Quote
Agata69 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Kenny napisał(a):tak jak mówiłam, domy są do sprawdzenia. ale dowiedzcie się proszę jak najwięcej o szczeniakach (wiek, płeć, charakter każdego jeśli się uda) i o labce przede wszystkim. Wtedy dopiero luzie będą podejmować decyzje a nie tak w ciemno trochę. postaram się dla innych też tu poszukać domków to wtedy się będzie faktycznie bardziej opłacało. będę dawać znać. dziś poświęcę czas na to. To moze skup sie na ogłaszaniu szceniaków. Tekst i zdjecia post 87. Ewidencje dokładna, czyli płeć-kolor, znaki szczególne- bede miałąw niedziele. działaj. Well sprawdzi domy i ew. przywiezie szczeniaki. Trzymam kciuki. Quote
Agata69 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 malagos napisał(a):Asia nie pierwszy raz w ten sposób pomaga! :loveu: Tak, tak, znamy zasługi Asi. Quote
Justyna Klimek Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Agata69 napisał(a):Justyna, czy z pieniedzy kóre ew. wpłyna moglibysmy częsc przekazać na koszty transportu? Mysle o tych dłuższych trasach, np. ten kraków, jesli miałyby jechac dwa psy to byłoby fajnie..... dzwoniłam do tego pana, powiedział mi ze to co sie dzieje daje mu duzo nadziei i dobrej energii. kotek jedzie do dt w niedziele. Pan pozakładał niektorym psom obroże, dopina smycze, na razie idzie bardzo dobrze. martwie sie jednak bo chyba powoli zostajemy same.... Myślę, że kombinujmy, jak można, ale jeśli się nie da, to trzeba będzie dołożyć do transportu. Póki co, nie ma jeszcze z czego dokładać, ale jakoś jestem optymistycznie nastawiona :) Quote
Agata69 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Ja sie jakos o kase tez mniej martwie, za to dt... bez dt nic nie zrobimy. Quote
RudaFoto Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 witam, jesteśmy zainteresowani tym psiakiem: http://imageshack.us/photo/my-images/843/73443435.jpg/ z kim możemy się kontaktować w jego sprawie? Quote
Agata69 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 RudaFoto napisał(a):witam, jesteśmy zainteresowani tym psiakiem: http://imageshack.us/photo/my-images/843/73443435.jpg/ z kim możemy się kontaktować w jego sprawie? Poproszę o kontakt telefoniczny jutro (509 727 921) Quote
RudaFoto Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Agata69 napisał(a):Poproszę o kontakt telefoniczny jutro (509 727 921) Na pewno zadzwonię :) dziękuję i do usłyszenia :) Quote
Agata69 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Plicha napisał(a):Może jedna kruszynka będzie miała domek :) Znajdziemy dom dla wszystkich, tylko zeby czas nam był dany... Quote
Agata69 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Dostałam 3 maile z zapytaniem o maluchy.Nie wiem czy cos z tego bedzie, ale fajnie , ze jest odzew. Quote
Recommended Posts