Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja niestety finansowo pomoc nie mogę... moje koty kosztowały mnie w ubirgłym tygodniu 600 zł; Jola nieobecna na dogo, prosiła abym wpłaciła od niej 25 zł. Więcej nie moze, bo tez ma sporo tymczasów kocich do wysterilzowania...

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

domek z ogródkiem. jest tam piesek ratlerek chłopczyk 5-letni już. możliwość całodziennego biegania po ogrodzie i spania w łóżku. moim zdaniem fajny domek.

Posted

[quote name='Kenny']domek z ogródkiem. jest tam piesek ratlerek chłopczyk 5-letni już. możliwość całodziennego biegania po ogrodzie i spania w łóżku. moim zdaniem fajny domek.[/QUOTE]

a widzieli fotki?

Posted

Deklaruję 200 zł na potrzeby piesków. Mogę też dosłać butelkę środka przeciwkleszczowo - przeciwpchelnego. Pytanie tylko na jaki adres. Odp chętnie na prv. No i trzymam kciuki za pierwszą adopcję.

Posted

[quote name='Alekssandra']Deklaruję 200 zł na potrzeby piesków. Mogę też dosłać butelkę środka przeciwkleszczowo - przeciwpchelnego. Pytanie tylko na jaki adres. Odp chętnie na prv. No i trzymam kciuki za pierwszą adopcję.[/QUOTE]

Dziękujemy! Chyba najlepszym adresem na gify dla gromady, póki co jest Agata. Czy tak?

Posted

Justyna, czy z pieniedzy kóre ew. wpłyna moglibysmy częsc przekazać na koszty transportu? Mysle o tych dłuższych trasach, np. ten kraków, jesli miałyby jechac dwa psy to byłoby fajnie.....

dzwoniłam do tego pana, powiedział mi ze to co sie dzieje daje mu [B]duzo nadziei i dobrej energii.[/B]
kotek jedzie do dt w niedziele.
Pan pozakładał niektorym psom obroże, dopina smycze, na razie idzie bardzo dobrze.

[B]martwie sie jednak bo chyba powoli zostajemy same....[/B]

Posted

Trasa Klodawa-Krakow to ok. 350 km w jedna strone, 700 km tam i nazad.

Z jedna psina jechac taki szmat drogi to przy obecnych kosztach paliwa szczyt nieekonomicznosci.

Kenny, podaj mi prosze namiary na te ew. domki dt. w Krakowie, moglabym psinki przywiezc do Kr. ale musze dt wpierw sama sprawdzic - taka juz mam nature :diabloti:.

Gdyby byly jakies inne dt przy trasie Krakow-Klodawa to moge jeszcze lekko dodatkowo dwa psy zmiescic i pozawozic - w takim wypadku druga osoba do pilnowania sfory mile widziana :cool3:

Mam jeden kontenerek +/- 60 x 30 x 35wys. , ale nie wiem czy dla szczeniaka nie za maly .

Koszty transportu moge pokryc sama.

No i na dzien transportu musialabym zapewnic opieke mojej trojce bo to wyprawa na min. 12 - 14 godzin - ale to jest do zrobienia.

Posted

[quote name='wellington']Trasa Klodawa-Krakow to ok. 350 km w jedna strone, 700 km tam i nazad.

Z jedna psina jechac taki szmat drogi to przy obecnych kosztach paliwa szczyt nieekonomicznosci.

Kenny, podaj mi prosze namiary na te ew. domki dt. w Krakowie, moglabym psinki przywiezc do Kr. ale musze dt wpierw sama sprawdzic - taka juz mam nature :diabloti:.

Gdyby byly jakies inne dt przy trasie Krakow-Klodawa to moge jeszcze lekko dodatkowo dwa psy zmiescic i pozawozic - w takim wypadku druga osoba do pilnowania sfory mile widziana :cool3:

Mam jeden kontenerek +/- 60 x 30 x 35wys. , ale nie wiem czy dla szczeniaka nie za maly .

Koszty transportu moge pokryc sama.

No i na dzien transportu musialabym zapewnic opieke mojej trojce bo to wyprawa na min. 12 - 14 godzin - ale to jest do zrobienia.[/QUOTE]

Ja ci tego nigdy nie mówiłam ale cie kocham...
Pomysł ze psrawdzeniem domów znakomity.
Gdyby sie udało to pan podwozi psy 100 km, czyli miałybyśmy tylko 500.

Posted

tak jak mówiłam, domy są do sprawdzenia. ale dowiedzcie się proszę jak najwięcej o szczeniakach (wiek, płeć, charakter każdego jeśli się uda) i o labce przede wszystkim. Wtedy dopiero luzie będą podejmować decyzje a nie tak w ciemno trochę. postaram się dla innych też tu poszukać domków to wtedy się będzie faktycznie bardziej opłacało. będę dawać znać. dziś poświęcę czas na to.

Posted

Jo37 napisał(a):
Gdyby znalazły się domy z transportem przez Warszawę to mogę pomóc.

Asia nie pierwszy raz w ten sposób pomaga! :loveu:

Posted

Kenny napisał(a):
tak jak mówiłam, domy są do sprawdzenia. ale dowiedzcie się proszę jak najwięcej o szczeniakach (wiek, płeć, charakter każdego jeśli się uda) i o labce przede wszystkim. Wtedy dopiero luzie będą podejmować decyzje a nie tak w ciemno trochę. postaram się dla innych też tu poszukać domków to wtedy się będzie faktycznie bardziej opłacało. będę dawać znać. dziś poświęcę czas na to.

To moze skup sie na ogłaszaniu szceniaków. Tekst i zdjecia post 87. Ewidencje dokładna, czyli płeć-kolor, znaki szczególne- bede miałąw niedziele.
działaj. Well sprawdzi domy i ew. przywiezie szczeniaki. Trzymam kciuki.

Posted

Agata69 napisał(a):
Justyna, czy z pieniedzy kóre ew. wpłyna moglibysmy częsc przekazać na koszty transportu? Mysle o tych dłuższych trasach, np. ten kraków, jesli miałyby jechac dwa psy to byłoby fajnie.....

dzwoniłam do tego pana, powiedział mi ze to co sie dzieje daje mu duzo nadziei i dobrej energii.
kotek jedzie do dt w niedziele.
Pan pozakładał niektorym psom obroże, dopina smycze, na razie idzie bardzo dobrze.

martwie sie jednak bo chyba powoli zostajemy same....

Myślę, że kombinujmy, jak można, ale jeśli się nie da, to trzeba będzie dołożyć do transportu. Póki co, nie ma jeszcze z czego dokładać, ale jakoś jestem optymistycznie nastawiona :)