Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Namówię Belę ....Berkano ...AgusięP koniecznie ....naszą Myszę2 i może Ewcia Gonzales będzie chciała jechać ....to ja nie wiem jak się zmieścimy:lol: Będę usilnie namawiała :lol: A w piątek w końcu oddaje auto do naprawy bo nam dziurę w tłumiku wielkości pięści :shake: i jak nie naprawię to usłyszycie w Krzykosach że Śląsk właśnie wyjechał w trasę :evil_lol:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Namówię Belę ....Berkano ...AgusięP koniecznie ....naszą Myszę2 i może Ewcia Gonzales będzie chciała jechać ....to ja nie wiem jak się zmieścimy:lol: Będę usilnie namawiała :lol: A w piątek w końcu oddaje auto do naprawy bo nam dziurę w tłumiku wielkości pięści :shake: i jak nie naprawię to usłyszycie w Krzykosach że Śląsk właśnie wyjechał w trasę :evil_lol:[/QUOTE]

Koniecznie Martusiu zabieraj dziewczyny :) jakos sie upchniecie :) jedzie sie całkiem fajnie...

Rozmawiałam właśnie z dt gdzie przebywaja Psotka,Mopsik ,Laki i Pino...i tak: Mopsik strasznie sie juz zaprzyjaźniła z koleżanką,śpi z nią ,wszędzie chodzi,jutro zaczynają nauke chodzenia na smyczy,dzisiaj nawet pokłoćiła sie z jakims psiakiem o opiekunkę,maja podobno sporo zdjęć porobionych,ale Psotka i Laki wrąbały kabelki od netu i niestety póki co zdjęć nie będzie...a tak przy okazji wrąbały również kabelek od tv i pilota do kompletu...z dnia na dzień jest coraz lepiej z nimi...

Posted

[quote name='kaja69']Rozmawiałam właśnie z dt gdzie przebywaja Psotka,Mopsik ,Laki i Pino...i tak: Mopsik strasznie sie juz zaprzyjaźniła z koleżanką,śpi z nią ,wszędzie chodzi,jutro zaczynają nauke chodzenia na smyczy,dzisiaj nawet pokłoćiła sie z jakims psiakiem o opiekunkę,maja podobno sporo zdjęć porobionych,ale Psotka i Laki wrąbały kabelki od netu i niestety póki co zdjęć nie będzie...a tak przy okazji wrąbały również kabelek od tv i pilota do kompletu...z dnia na dzień jest coraz lepiej z nimi...[/QUOTE]

No, na takiej diecie to każdy miałby hiper napęd;)
Psotka, Mopsik, Lucky i Karmel, Ty Aniu zakręcona! Pino to ten, co się uparł przed wyjazdem, że nie jedzie:)

Posted

bez internetu, telewizji oraz stacji radiowych... pozostaje tylko śpiewny głos opiekunki, wspólne poszczekiwanie i ptaków śpiew :)

Już my ich zaszepcemy podczas zlotu! Termin dokładny ustalimy najpóźniej w najbliższy poniedziałek, dobra?

Posted

witajcie wracam od figuni własnie sunia czuje sie lepiej ,ma kolege w kojcu robi sie pewniejsza je juz z reki i stara sie wychodzić z
kojca nie lubi smyczy bardzo boi sie jej

postaram sie wam fotki wstawic na forum

Posted

wlasnie rozmawialam z Lucky i Karamelem.... serdeczne pozdrowienia... Mopsik otwarla sie na tyle, ze za opiekunka drepta ciagle i pozwala sie miziac, glaskac i jest pelna ufnosci...
Lucky opowiada kumplom o starych dziejach w Lubonku i Krzykosach...
ich ulubionym zajeciem jest oprocz gryzienia kabli, zarelko, zarelko i jeszcze raz zarelko

ustalilam takze, ze czesc zupki marchewkowej z kurczakiem wysle dla Finna, jutro pedze na poczte...

Posted

[quote name='Kava']wlasnie rozmawialam z Lucky i Karamelem.... serdeczne pozdrowienia... Mopsik otwarla sie na tyle, ze za opiekunka drepta ciagle i pozwala sie miziac, glaskac i jest pelna ufnosci...
Lucky opowiada kumplom o starych dziejach w Lubonku i Krzykosach...
ich ulubionym zajeciem jest oprocz gryzienia kabli, zarelko, zarelko i jeszcze raz zarelko

ustalilam takze, ze czesc zupki marchewkowej z kurczakiem wysle dla Finna, jutro pedze na poczte...[/QUOTE]

Oj tak,to super ,ze na to wpadłaś...zupka dla Fina oczywiście...dzięki Kava :)

Internetu jeszcze nie ma????

Posted

[quote name='kaja69']Zbyszek mówił,ze wokół domu tez kable zostały zjedzone,teraz juz wiadomo przez które,hi hi...[/QUOTE]

madry chlop po szkodzie....
my zalozylismy takie szyny, ktore kalble zakrywaja.... podwojny zysk z takiego urzadzenia... kable w calosci i w dodatku niewidoczne...

Posted

[quote name='kaja69']Zdjecie super,tez mi się podoba...

Justyna,czyli jutro oficjalne ogłoszenie w kiedy rozpoczynamy zlot,tak ???[/QUOTE]

Tak, jutro z rana ogłaszamy termin zlotu. Jak się uda, to jeszcze dziś w nocy będę mądrzejsza.

Kurczę, rzeczywiście zupka dla Finna! Dobrze, że jedna przytomna wśród nas jest :)

Fajnie, że krzykosiaki się socjalizują.

Posted

Ja nie miałam żadnego telefonu ani maila w sprawie dorosłych :(
Koniecznie trzeba je odświeżyć...

Taki mail dostałam:
"A czy znalazłabym szczeniaczki , ale takie które już nie załatwiają się w domu ? Które wołają już o swoje potrzeby ? Pozdrawiam"
Macie takiego malucha do oddania?

Zmykam dziewczyny do komisji obwodowej liczyć głosy.
50zł ze swojej diety wrzucę na Krzykosiaczki:)