kaja69 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Byłam w Krzykosach...zawiozłammaterace i rolke papy... Nie było przenoszenia psów do kojca,bo dzisiaj w kojec zajęła Sally,niestety atakowała i to dośc ostro inne psiaki...Zbyszek postanowił odseparować awanturnicę...Psiaki źle mnie kojarzą,kiedyś te z drużyny Kazana podchodziły do mnie,po ostatnich łapankach jak tylko wysiadam z samochodu znikaja :( tylko se w łep strzelić...w boksach to samo...jedynie jak Zbyszek jest sam podchodza do niego,niektóre nawet z ręki wezma smakołyk... Diana,Perełka i Bohun te bez zmian,ciągle przy człowieku u reszty mam przechlapane...a te w domku to juz sikały jak mnie tylko zobaczyły...Zbyszek domek wietrzy,ale i tak smrodek jest...szczeniorki przesłodkie... Gałęzie na ognisko juz pościnane,czekaja cierpliwie...Zbyszek faktycznie cieszy sie na zlot,ale chyba potrzebuje męskiego wsparcia,bo pytał czy Ryniu z synem będzie,hi hi wcale mu sie nie dziwię,który chłop chciałby w pojedynke przeżyc taki babski nalot :) No więc dziewczyny...organizujcie sie :) Quote
Kava Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Pola17']O rybach zapomniałaś jak zgłodniejemy to sie jakąs upoluje heheh[/QUOTE] ty sie nie wyglupiaj... takich karpii to ja jesc nie bede... Quote
Kava Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 generalnie to jemy.... tylko TYCH KRZYKOSKICH nie jemy... Quote
kaja69 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Kava']generalnie to jemy.... tylko TYCH KRZYKOSKICH nie jemy...[/QUOTE] No tak:) Krzykoskich nie jemy...dzisiaj je widziałam :) przepiekne :) Quote
Justyna Klimek Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Ania, jak ja się cieszę, że do nich zaglądasz! (i do psiaków i do karpi) Jak rozmawiałam ze Zbyszkiem podczas Twoich odwiedzin, to słyszałam Jego uśmiech :) Mój dom, z kwaśną miną, ale wstępnie zgodził się na uruchomienie miotły z destynacją Krzykosy :) Quote
kaja69 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Ania, jak ja się cieszę, że do nich zaglądasz! (i do psiaków i do karpi) Jak rozmawiałam ze Zbyszkiem podczas Twoich odwiedzin, to słyszałam Jego uśmiech :) Mój dom, z kwaśną miną, ale wstępnie zgodził się na uruchomienie miotły z destynacją Krzykosy :)[/QUOTE] Tak,przez Wasze pogaduchy spóxniłam sie po odbiór Pico:evil_lol: Ino,ze zapomniałm aparatu,jak zwykle zreszta:roll:,ale strasznie sie spieszyłam o mało psa nie zapomniałam zabrać:evil_lol: A Twój domek niech nie robi kwaśnych minek ,bo od tego zmarszczki się robią :) ja swój juz urobiłam :) oznajmiłam,ze jadę i nie wiem na jak długo:diabloti: przyjęli do wiadomości:p Quote
Kava Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Hi,hi, moj domek przyjal do wiadomosci... i czeka na termin.... ( bo planowac trzeba....) niech kije z nieba leca.... ja przyjezdzam... Quote
Qeeriefire Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Raczej nie przyjadę, chociaż gdyby bliżej :D Ale aż spać spokojnie można, gdy się myśli,że tyle cioteczek interesuje się losem tych psiaków i nawet odwiedza :) Quote
kaja69 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Collie']Raczej nie przyjadę, chociaż gdyby bliżej :D Ale aż spać spokojnie można, gdy się myśli,że tyle cioteczek interesuje się losem tych psiaków i nawet odwiedza :)[/QUOTE] Kochana,bo to magiczne miejsce...zobacz ile osób ze soba połaczyło :) ja mam tylko nadzieje ,ze juz na dobre i złe :) Quote
Kava Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Collie']Raczej nie przyjadę, chociaż gdyby bliżej :D Ale aż spać spokojnie można, gdy się myśli,że tyle cioteczek interesuje się losem tych psiaków i nawet odwiedza :)[/QUOTE] Collie, blizej jest czasem dalej....!!! a dalej- blizej !!! zalezy co sie preferuje Quote
Qeeriefire Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 zależy , zależy :) Oby tak dalej, będę zaglądać i zapraszam na bazarek ;) Quote
Pola17 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 eh rybki sa cudne oczywiście ze bym ich nie zjadła mam nawet swoja ulubiona :)))):p:p:p:p [quote name='kaja69']No tak:) Krzykoskich nie jemy...dzisiaj je widziałam :) przepiekne :)[/QUOTE] Quote
Pola17 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 a własnie rozmawiałam na tem. bud ile potrzebne jest ???? Quote
Justyna Klimek Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Pola17']a własnie rozmawiałam na tem. bud ile potrzebne jest ????[/QUOTE] Mamy 5 kojców. W każdym zmieści się 3 - 4 budy. To daje liczbę 15 - 20 bud. Budy, które są w Krzykosach, są spróchniałe, przegnite itp. Psów jest obecnie 26 sztuk. Wniosek: potrzeba od 15 do 25 bud (bo 1 budę przywiozła Jagoda). Quote
Justyna Klimek Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Podnoszenie po północy - po odczynach i po czarach szeptanych :) Quote
kaja69 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Justyna,co z ta wizyta pa w Szczecinie??? Bo gdybyśmy organizowały łatany transport to ja dyspozyzyjna jestem do środy,potem dopiero po wekendzie... Kava,Zbyszek prosił przekazać podziękowania za papę :) A swoja droga chyba trzeba będzie odnowić ogłoszenia...na te stare chyba juz jest mały odzew... Wczoraj dzwonił jakis pan w sprawie Rafa,z tego co mi przekazał Zbyszek,pan włączył się w poszukiwania... Quote
savahna Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Se sobie zapiszę. Gdzie ta Kaja kusiciel przebrzydły.....?! Quote
Justyna Klimek Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='kaja69']Justyna,co z ta wizyta pa w Szczecinie??? Bo gdybyśmy organizowały łatany transport to ja dyspozyzyjna jestem do środy,potem dopiero po wekendzie...[/QUOTE] Wizyta sie odbędzie prawdopodobnie na poczatku przyszłego tygodnia. Nie wiem, czy ja dam radę czynnie włączyć się w transport łączony, ale na 99% uda mi się kogoś do tego oddelegować:) Z Jagodą od wczoraj rozsyłamy informację o Rafie po wszystkich schroniskach i organizacjach pro zwierzęcych. Może będzie więcej szukających... Quote
Justyna Klimek Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='savahna']Se sobie zapiszę. Gdzie ta Kaja kusiciel przebrzydły.....?! Witamy Savahnę!!!! Quote
kaja69 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='savahna']Se sobie zapiszę. Gdzie ta Kaja kusiciel przebrzydły.....?! Juz jestem [quote name='Justyna Klimek']Wizyta sie odbędzie prawdopodobnie na poczatku przyszłego tygodnia. Nie wiem, czy ja dam radę czynnie włączyć się w transport łączony, ale na 99% uda mi się kogoś do tego oddelegować:) Z Jagodą od wczoraj rozsyłamy informację o Rafie po wszystkich schroniskach i organizacjach pro zwierzęcych. Może będzie więcej szukających... uuuuu,szkoda,ze będziesz musiała kogoś oddelegowac ,myslałam,ze sie spotkamy :( Jagoda,wczoraj reszte paseczków rozdałam :) ni ma już :) Quote
Justyna Klimek Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 skąd Wy bierzecie te śliczne animacje? :) Nie wiem jeszcze, jak będzie z tym oddelegowywaniem. Póki co, gonię w piętkę, ale może się rozluźni... Quote
kaja69 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Justyna Klimek']skąd Wy bierzecie te śliczne animacje? :) Nie wiem jeszcze, jak będzie z tym oddelegowywaniem. Póki co, gonię w piętkę, ale może się rozluźni... A prosze Cię bardzo http://smajliki.ru/smilie-428829255.html i sie rozluźniaj :) Quote
Recommended Posts