Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam w Krzykosach...zawiozłammaterace i rolke papy...
Nie było przenoszenia psów do kojca,bo dzisiaj w kojec zajęła Sally,niestety atakowała i to dośc ostro inne psiaki...Zbyszek postanowił odseparować awanturnicę...Psiaki źle mnie kojarzą,kiedyś te z drużyny Kazana podchodziły do mnie,po ostatnich łapankach jak tylko wysiadam z samochodu znikaja :( tylko se w łep strzelić...w boksach to samo...jedynie jak Zbyszek jest sam podchodza do niego,niektóre nawet z ręki wezma smakołyk...
Diana,Perełka i Bohun te bez zmian,ciągle przy człowieku u reszty mam przechlapane...a te w domku to juz sikały jak mnie tylko zobaczyły...Zbyszek domek wietrzy,ale i tak smrodek jest...szczeniorki przesłodkie...

Gałęzie na ognisko juz pościnane,czekaja cierpliwie...Zbyszek faktycznie cieszy sie na zlot,ale chyba potrzebuje męskiego wsparcia,bo pytał czy Ryniu z synem będzie,hi hi wcale mu sie nie dziwię,który chłop chciałby w pojedynke przeżyc taki babski nalot :)
No więc dziewczyny...organizujcie sie :)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pola17']O rybach zapomniałaś jak zgłodniejemy to sie jakąs upoluje heheh[/QUOTE]

ty sie nie wyglupiaj...
takich karpii to ja jesc nie bede...

Posted

Ania, jak ja się cieszę, że do nich zaglądasz! (i do psiaków i do karpi)
Jak rozmawiałam ze Zbyszkiem podczas Twoich odwiedzin, to słyszałam Jego uśmiech :)

Mój dom, z kwaśną miną, ale wstępnie zgodził się na uruchomienie miotły z destynacją Krzykosy :)

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Ania, jak ja się cieszę, że do nich zaglądasz! (i do psiaków i do karpi)
Jak rozmawiałam ze Zbyszkiem podczas Twoich odwiedzin, to słyszałam Jego uśmiech :)

Mój dom, z kwaśną miną, ale wstępnie zgodził się na uruchomienie miotły z destynacją Krzykosy :)[/QUOTE]

Tak,przez Wasze pogaduchy spóxniłam sie po odbiór Pico:evil_lol: Ino,ze zapomniałm aparatu,jak zwykle zreszta:roll:,ale strasznie sie spieszyłam o mało psa nie zapomniałam zabrać:evil_lol:
A Twój domek niech nie robi kwaśnych minek ,bo od tego zmarszczki się robią :) ja swój juz urobiłam :) oznajmiłam,ze jadę i nie wiem na jak długo:diabloti: przyjęli do wiadomości:p

Posted

Raczej nie przyjadę, chociaż gdyby bliżej :D
Ale aż spać spokojnie można, gdy się myśli,że tyle cioteczek interesuje się losem tych psiaków i nawet odwiedza :)

Posted

[quote name='Collie']Raczej nie przyjadę, chociaż gdyby bliżej :D
Ale aż spać spokojnie można, gdy się myśli,że tyle cioteczek interesuje się losem tych psiaków i nawet odwiedza :)[/QUOTE]

Kochana,bo to magiczne miejsce...zobacz ile osób ze soba połaczyło :) ja mam tylko nadzieje ,ze juz na dobre i złe :)

Posted

[quote name='Collie']Raczej nie przyjadę, chociaż gdyby bliżej :D
Ale aż spać spokojnie można, gdy się myśli,że tyle cioteczek interesuje się losem tych psiaków i nawet odwiedza :)[/QUOTE]

Collie, blizej jest czasem dalej....!!!
a dalej- blizej !!!
zalezy co sie preferuje

Posted

eh rybki sa cudne oczywiście ze bym ich nie zjadła mam nawet swoja ulubiona :)))):p:p:p:p

[quote name='kaja69']No tak:) Krzykoskich nie jemy...dzisiaj je widziałam :) przepiekne :)[/QUOTE]

Posted

[quote name='Pola17']a własnie rozmawiałam na tem. bud ile potrzebne jest ????[/QUOTE]

Mamy 5 kojców. W każdym zmieści się 3 - 4 budy. To daje liczbę 15 - 20 bud. Budy, które są w Krzykosach, są spróchniałe, przegnite itp.
Psów jest obecnie 26 sztuk.

Wniosek: potrzeba od 15 do 25 bud (bo 1 budę przywiozła Jagoda).

Posted

Justyna,co z ta wizyta pa w Szczecinie??? Bo gdybyśmy organizowały łatany transport to ja dyspozyzyjna jestem do środy,potem dopiero po wekendzie...
Kava,Zbyszek prosił przekazać podziękowania za papę :)
A swoja droga chyba trzeba będzie odnowić ogłoszenia...na te stare chyba juz jest mały odzew...
Wczoraj dzwonił jakis pan w sprawie Rafa,z tego co mi przekazał Zbyszek,pan włączył się w poszukiwania...

Posted

[quote name='kaja69']Justyna,co z ta wizyta pa w Szczecinie??? Bo gdybyśmy organizowały łatany transport to ja dyspozyzyjna jestem do środy,potem dopiero po wekendzie...[/QUOTE]

Wizyta sie odbędzie prawdopodobnie na poczatku przyszłego tygodnia. Nie wiem, czy ja dam radę czynnie włączyć się w transport łączony, ale na 99% uda mi się kogoś do tego oddelegować:)

Z Jagodą od wczoraj rozsyłamy informację o Rafie po wszystkich schroniskach i organizacjach pro zwierzęcych. Może będzie więcej szukających...

Posted

[quote name='savahna']Se sobie zapiszę.
Gdzie ta Kaja kusiciel przebrzydły.....?!

Juz jestem
[quote name='Justyna Klimek']Wizyta sie odbędzie prawdopodobnie na poczatku przyszłego tygodnia. Nie wiem, czy ja dam radę czynnie włączyć się w transport łączony, ale na 99% uda mi się kogoś do tego oddelegować:)

Z Jagodą od wczoraj rozsyłamy informację o Rafie po wszystkich schroniskach i organizacjach pro zwierzęcych. Może będzie więcej szukających...

uuuuu,szkoda,ze będziesz musiała kogoś oddelegowac ,myslałam,ze sie spotkamy :(

Jagoda,wczoraj reszte paseczków rozdałam :) ni ma już :)