Pola17 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 kaja69 na akcji wyłapywania zabrałaś przypadkiem chyba moja smycz od mojego psa :eviltong: cały dom przeryłam szukając jej !!! a potem sobie przypomniałam ze ktoś sobie ja wypożyczył :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kaja69 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Pola17']kaja69 na akcji wyłapywania zabrałaś przypadkiem chyba moja smycz od mojego psa :eviltong: cały dom przeryłam szukając jej !!! a potem sobie przypomniałam ze ktoś sobie ja wypożyczył :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] loj tam ,łoj tam pewnie to była ta ,która podczas wyłapywania na sterylki pogryzły :) przywiozę Ci nową,zeby nie było :) a ja swoja zgubiłam w sadzie :) w drugim dniu łapanek :) Quote
Justyna Klimek Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Uchhh.. ogarnęłam walizkę z ciuchami - są zdjęcia i opisy. Dziewczyny pomocy!!! Kto zrobi bazarek???? Na zachętę wrzucę dwie fotki dla eleganckich szeptuch :) Kurteczka z szalikiem połyskliwym: Sukienka w sam raz na sabat:) Quote
Pola17 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 e nie musisz :) juz mam nowa ja co 1/2mies robię wymianę smyczy i obroży [quote name='kaja69']loj tam ,łoj tam pewnie to była ta ,która podczas wyłapywania na sterylki pogryzły :) przywiozę Ci nową,zeby nie było :) a ja swoja zgubiłam w sadzie :) w drugim dniu łapanek :)[/QUOTE] Quote
Drzagodha Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Witajcie, czarownice:) Kobieta jest ze Szczecina.[/QUOTE] W sumie to dawno znajomego nie widziałam, może bym się w odwiedziny wybrała? Muszę to przemyśleć ;) Quote
Martika&Aischa Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Cioteczki proszę o pomoc : Pilnie potrzebuje kogoś z okolic Grudziądza ...Stargardu Gdańskiego do wizyty PA Gwiazdy wyrwanej z piekła od Arktyki. Jeśli możecie kogoś polecić to bardzo proszę. Świetni ludzie ..więc trzeba ich sprawdzić. Państwo chcą osobiście przyjechać w niedzielę po naszą ONeczkę http://www.dogomania.pl/threads/2048...nie-szuka-DOMU!!! Quote
ataK Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ja tak na chwilę wpadłam, zobaczyć, co słychać. Dziś ganiałam cały dzień poza domem, więc padniętam jest i idę spać... Pouzupełniałam sobie tylko bazarki, coby na bieżąco było, zwłaszcza, że jeden się kończy już pojutrze i zażarte walki tam trwają :) Następnym razem może miotły sabatowe gdzieś znajdę ;) A jakby tak cały zestaw, począwszy od standardowych po takie z turbodoładowaniem... Dobra, lecę (na miotle, oczywiście), bo ze zmęczenia bredzić zaczynam... Quote
Justyna Klimek Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Świetny pomysł na bazarek wirtualny przed 1 listopada! Miotły zwykle i niezwykłe, by dolecieć do celu :) Quote
Ania102 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Justyna ten bazarek to tylko trzeba zrobić? Tzn przesyłkami miałby się kto zając? Quote
Justyna Klimek Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Przesyłki i wpływy na konto ja muszę ogarnąć, bo i dostęp do konta mam ja i fanty mam w domu. Quote
Justyna Klimek Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Trza jeno założyć i poprowadzić bazarek, a potem powiedzieć mi kto wygrał licytację, ile powinien wpłacić i dokąd co wysłać:) Quote
Justyna Klimek Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Póki co mam 27 ciuszków i dodatków gotowych do wystawienia - zdjęcia + opisy. Stopniowo ogarniam resztę; obrazki, figurki, pachnące serduszka... Można tematycznie zrobić; najpierw ciuszki + dodatki, potem inne... Ania102, wchodzisz w taką współpracę? Quote
Ania102 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Wchodzę jasne. Wyślij zdjecia na maila aniaparys@op.pl i ceny jakie sugerujesz. Wyślij w kilku mailach. Jutro zrobię:) Quote
kaja69 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Ania ,dzięki za pomoc :) wspólnymi siłami zawsze łatwiej,szybciej i milej :) Quote
Qeeriefire Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Widzę,że wątek się "rozkręcił" :) Oby tak dalej. Quote
Drzagodha Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Kaja wpadła z ferajną i zaczęło się życie ;) Quote
Martika&Aischa Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 To ja się już melduję do podrzucania i podbijania bazarku ;) a może i coś wyskrobię ze skarpety ;) Quote
Mariat Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Kaju, wczoraj dostalam zadyszki scigajac Cie po watkach. W koncu znalazlam tutaj, nawet wyskrobalam posta i...go wcielo.:angryy:. W dodatku nie rozumiem jak to sie stalo:shake: Sabat jeszcze nie zorganizowany, a czary dzialaja...:evil_lol: Biore sie za lekture watku. Jeszcze male pytanko, bo tez chcialabym spotkac sie z czarownicami. Ma kto moze miotle odrzutowa na zbyciu? Inaczej nie uda mi sie na czas przyleciec i w odpowiednim czasie wrocic. Quote
Kava Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 ja mam miotelke czterosiedzeniowa.... moglabym ze dwie, trzy siostry zaladowac.... Quote
Justyna Klimek Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Zbyszek ucieszył się, że planujemy zlot szeptuch :) Spać jest gdzie - pomieści się nawet sporo ciotek. Zaproponował byśmy urządziły tańce przy ognisku - gałęzi jest dużo do spalenia:) Przybywaaajcieeee Quote
Kava Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 ognisko, doskonala idea... i jakze pasujaca... dawniej robiono ogniska, zeby bladzace dusze umialy trafic do swoich domowisk...i to wlasnie przy drogach, jak w Krzykosach.... Quote
Pola17 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 O rybach zapomniałaś jak zgłodniejemy to sie jakąs upoluje heheh [quote name='Justyna Klimek']Zbyszek ucieszył się, że planujemy zlot szeptuch :) Spać jest gdzie - pomieści się nawet sporo ciotek. Zaproponował byśmy urządziły tańce przy ognisku - gałęzi jest dużo do spalenia:) Przybywaaajcieeee[/QUOTE] Quote
Recommended Posts