Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kaja69 na akcji wyłapywania zabrałaś przypadkiem chyba moja smycz od mojego psa :eviltong: cały dom przeryłam szukając jej !!! a potem sobie przypomniałam ze ktoś sobie ja wypożyczył :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pola17']kaja69 na akcji wyłapywania zabrałaś przypadkiem chyba moja smycz od mojego psa :eviltong: cały dom przeryłam szukając jej !!! a potem sobie przypomniałam ze ktoś sobie ja wypożyczył :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

loj tam ,łoj tam pewnie to była ta ,która podczas wyłapywania na sterylki pogryzły :) przywiozę Ci nową,zeby nie było :) a ja swoja zgubiłam w sadzie :) w drugim dniu łapanek :)

Posted

Uchhh.. ogarnęłam walizkę z ciuchami - są zdjęcia i opisy.
Dziewczyny pomocy!!! Kto zrobi bazarek????

Na zachętę wrzucę dwie fotki dla eleganckich szeptuch :)

Kurteczka z szalikiem połyskliwym:

Sukienka w sam raz na sabat:)

Posted

e nie musisz :) juz mam nowa ja co 1/2mies robię wymianę smyczy i obroży

[quote name='kaja69']loj tam ,łoj tam pewnie to była ta ,która podczas wyłapywania na sterylki pogryzły :) przywiozę Ci nową,zeby nie było :) a ja swoja zgubiłam w sadzie :) w drugim dniu łapanek :)[/QUOTE]

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Witajcie, czarownice:)
Kobieta jest ze Szczecina.[/QUOTE]

W sumie to dawno znajomego nie widziałam, może bym się w odwiedziny wybrała? Muszę to przemyśleć ;)

Posted

Ja tak na chwilę wpadłam, zobaczyć, co słychać. Dziś ganiałam cały dzień poza domem, więc padniętam jest i idę spać... Pouzupełniałam sobie tylko bazarki, coby na bieżąco było, zwłaszcza, że jeden się kończy już pojutrze i zażarte walki tam trwają :) Następnym razem może miotły sabatowe gdzieś znajdę ;) A jakby tak cały zestaw, począwszy od standardowych po takie z turbodoładowaniem... Dobra, lecę (na miotle, oczywiście), bo ze zmęczenia bredzić zaczynam...

Posted

Póki co mam 27 ciuszków i dodatków gotowych do wystawienia - zdjęcia + opisy.
Stopniowo ogarniam resztę; obrazki, figurki, pachnące serduszka...
Można tematycznie zrobić; najpierw ciuszki + dodatki, potem inne...
Ania102, wchodzisz w taką współpracę?

Posted

Kaju, wczoraj dostalam zadyszki scigajac Cie po watkach. W koncu znalazlam tutaj, nawet wyskrobalam posta i...go wcielo.:angryy:. W dodatku nie rozumiem jak to sie stalo:shake:
Sabat jeszcze nie zorganizowany, a czary dzialaja...:evil_lol:
Biore sie za lekture watku.
Jeszcze male pytanko, bo tez chcialabym spotkac sie z czarownicami.
Ma kto moze miotle odrzutowa na zbyciu?
Inaczej nie uda mi sie na czas przyleciec i w odpowiednim czasie wrocic.

Posted

ognisko, doskonala idea... i jakze pasujaca...
dawniej robiono ogniska, zeby bladzace dusze umialy trafic do swoich domowisk...i to wlasnie przy drogach, jak w Krzykosach....

Posted

O rybach zapomniałaś jak zgłodniejemy to sie jakąs upoluje heheh

[quote name='Justyna Klimek']Zbyszek ucieszył się, że planujemy zlot szeptuch :) Spać jest gdzie - pomieści się nawet sporo ciotek.
Zaproponował byśmy urządziły tańce przy ognisku - gałęzi jest dużo do spalenia:)
Przybywaaajcieeee[/QUOTE]