Justyna Klimek Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='Martika@Aischa']:lol: Aneczko to ja i łóżka polowe załatwię:roll: ....i na BDT miesięczne Was zaproszę:lol: ....i wcale nie na suchym :eviltong: Bo ja jak słyszę słowo "szczur" wcale nie muszę widzieć to uciekam gdzie pieprz rośnie :shake::shake::shake: taka jestem odważna :scream7::scream7::scream7:[/QUOTE] Szczury czmychają w sporej odległości od sandała w bosej stopie. Poza tym w Krzykosach nawet do domu nie zaglądają, bo jedzenie domowe to dla nich nędza :)) A dom krzykoski prawie luksusowy ... może jednak w Krzykosach listopadowe spotkanie haloweenowe trza zacząć umaiwać??? :) Quote
kaja69 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Szczury czmychają w sporej odległości od sandała w bosej stopie. Poza tym w Krzykosach nawet do domu nie zaglądają, bo jedzenie domowe to dla nich nędza :)) A dom krzykoski prawie luksusowy ... może jednak w Krzykosach listopadowe spotkanie haloweenowe trza zacząć umaiwać??? :)[/QUOTE] Justyna popieram...to dla niektórych moze byc przygoda życia...pomyslcie dziewczyny o tym...i wierzcie mi super atmosfera gwarantowana...a psiaki ile korzyści by miały z takiego zlotu ciotek :) Quote
Kava Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Szczury czmychają w sporej odległości od sandała w bosej stopie. Poza tym w Krzykosach nawet do domu nie zaglądają, bo jedzenie domowe to dla nich nędza :)) A dom krzykoski prawie luksusowy ... może jednak w Krzykosach listopadowe spotkanie haloweenowe trza zacząć umaiwać??? :)[/QUOTE] zanim chalupa pojdzie pod mlotek... skrzyknac kompletna ekipe pomagaczy i zrobic BAL NA CZTERY FAJERKI razem z wielka akcja adopcyjna krzykoskich bankrotow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kaja69 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Kava']zanim chalupa pojdzie pod mlotek... skrzyknac kompletna ekipe pomagaczy i zrobic BAL NA CZTERY FAJERKI razem z wielka akcja adopcyjna krzykoskich bankrotow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Oczywiście tez będziesz .tak ???:) Quote
monis88 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='kaja69']Stawiam się na wywołanie :) wiesz Justyna,ze Cie usłysze z drugiego końca Polski :) musze troche poprostować Twój wpis... Oprócz mnie w łapankach brała jeszcze udział monis88 i p.Dorota a druga sprawa o ile pamietam tylko jednego szczeniorka wiozłam do ds,najpierw zrobiłam wizytke pa a potem razem ze Zbyszkiem wieźliśmy smarkacza.Zbyszkowi domek tez sie spodobał ...i kolejne sprostowanko...ja przy tych psiakach nabieram doświadczenia...każdy jest inny,do każdego trzeba indywidualnie i większośc podejrzewam nie polubi mnie juz ,bo w końcu robiłam im "krzywdę",najgorsze były sterylki...dla tych psiaków to maxymalny stres...najlepszy dowód to w jakim tempie metabolizowały narkozę,szok po prostu...dużo faktycznie by mozna pisać o nich i będziemy to robić ino troszke sie ogarnę... no to ja tez sie ujawniam :) ciesze sie, ze przy okazji pomocy psiakom poznalam tak wspaniale osoby:D az chcialo sie pracowac. Tylko brac z nich przyklad i czerpac wiedze z doswiadczenia i wiedzy jaka maja na temat pomocy psiakom :) pozdrawiam wszystkich serdecznie :) Quote
kaja69 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Monia ,co tak oficjalnie ,wyluzuj :) piszesz się na listopadowa imprezke ,czyli rozumiem??? Quote
Justyna Klimek Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Taki zlot czarownic się szykuje... hehe! Dziewczyny, zacznijmy się reklamować: " Sabat czarownic KRZYK OSY" :) Quote
monis88 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 łeeee w listopadzie to mnie nie bedzie :( bede duchem i wirtualnie ewentualnie :D hmm czuje ,ze rymuje ;p Quote
monis88 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 1 raz na tym watku to oficjalnie nie zaszkodzi ;p Quote
kaja69 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Jak nas komornik popędzi to dopiero bedzie KRZYK OS :) o boziuuuu to dopiero za miesiąc:roll: nie doczekam sie :) ale tym razem to chyba kierowce sobie załatwię ;) Quote
kaja69 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='monis88']łeeee w listopadzie to mnie nie bedzie :( bede duchem i wirtualnie ewentualnie :D hmm czuje ,ze rymuje ;p[/QUOTE] dobrze czujesz...ale zebys potem nie żałowała,ze Cię cos ominęło...pamiętaj ostrzegałam... Quote
Pola17 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 słuchajcie spróbuje w niedziele wstawić zdj figi która robi postępy!!! czy wiecie moze o kims kto szuka szczeniaka > mam kolejne bidy u mnie szukam ds dziekuje bogu za ogród bo spacerki odpadaja Quote
Pola17 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 justyna i co z budami ustalone ile przyjedzie ? i czy wpłynęła kasa obiecana na psy jesli nie to przypomnę komu trzeba zeby wpłacic ? Quote
Justyna Klimek Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 auto zaparkować można - bezpiecznie jest 100% Komornika (też kobieta) co najwyżej zaprosimy na zlot. A tak ciut poważniej: impreza haloweenowa pod tytułem KRZYK OSY "Zabierz mnie od tych bab" lub cokolwiek serio, może to jest dobry pomysł na szybką akcję happeningową na nie dużą skalę? Myślimy? Czy wygłupiamy się na całego? .... bo zaczęło to mi całkiem fajnie wyglądać... Quote
Justyna Klimek Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='Pola17']justyna i co z budami ustalone ile przyjedzie ? i czy wpłynęła kasa obiecana na psy jesli nie to przypomnę komu trzeba zeby wpłacic ?[/QUOTE] Żadnych nie mam o tym informacji. Przypomnij Pani Z. Quote
kaja69 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Justyna Klimek']auto zaparkować można - bezpiecznie jest 100% Komornika (też kobieta) co najwyżej zaprosimy na zlot. A tak ciut poważniej: impreza haloweenowa pod tytułem KRZYK OSY "Zabierz mnie od tych bab" lub cokolwiek serio, może to jest dobry pomysł na szybką akcję happeningową na nie dużą skalę? Myślimy? Czy wygłupiamy się na całego? .... bo zaczęło to mi całkiem fajnie wyglądać...[/QUOTE] Nie..no ja całkiem na poważnie ...ale impreza alkoholowa,tak ??? Quote
Martika&Aischa Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='kaja69']Nie..no ja całkiem na poważnie ...ale impreza alkoholowa,tak ???[/QUOTE] Bezalkoholowa ;)Jak w reklamie ;) Quote
Justyna Klimek Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 a jakakolwiek - alkoholowa, marihuanowa, wegetariańska, postna, taneczna, bezruchowa, bezdźwiękowa, krzykowa... jaką zarządzimy, taka będzie! według mnie motywem przewodnim powinny być psy i czarownice, reszta to dodatki do uzgodnienia:) Quote
Pola17 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 ok przypomnę jutro sie :) wkoncu justyna bendzie miała z kim wypic ja to sie nie spisałam w piciu:))):oops::oops::oops::oops: wiem ze bende miała jakies zeczy na bazarek po za tym dzieciaki z robią zbiórkę wszystkiego wiec justyna daj znac jak pojedziesz do psiaków moze bys jechała przez szamotuły dała bym ci to co zostanie uzbierane [quote name='Justyna Klimek']a jakakolwiek - alkoholowa, marihuanowa, wegetariańska, postna, taneczna, bezruchowa, bezdźwiękowa, krzykowa... jaką zarządzimy, taka będzie! według mnie motywem przewodnim powinny być psy i czarownice, reszta to dodatki do uzgodnienia:)[/QUOTE] Quote
kaja69 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Bezalkoholowa ;)Jak w reklamie ;)[/QUOTE] Oczywiście,nieletni też przecież czytaja;) [quote name='Justyna Klimek']a jakakolwiek - alkoholowa, marihuanowa, wegetariańska, postna, taneczna, bezruchowa, bezdźwiękowa, krzykowa... jaką zarządzimy, taka będzie! według mnie motywem przewodnim powinny być psy i czarownice, reszta to dodatki do uzgodnienia:)[/QUOTE] Super...czyli czas zwoływać czarownice :) Śląsk ,rozumiem,że przylatuje??? Kto jeszcze?? Quote
ataK Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Melduję się, Aniu, choć tylko dobrym słowem wspomóc mogę :) Quote
kaja69 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='ataK']Melduję się, Aniu, choć tylko dobrym słowem wspomóc mogę :)[/QUOTE] Atko,dotarłaś :) a Twoje dobre słowo bezcenne :) Na zlot czarownic zapraszamy :) Quote
Pola17 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 :) a jak tam banerki ??? [quote name='Justyna Klimek']Taki zlot czarownic się szykuje... hehe! Dziewczyny, zacznijmy się reklamować: " Sabat czarownic KRZYK OSY" :)[/QUOTE] Quote
Justyna Klimek Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='Pola17']ok przypomnę jutro sie :) wkoncu justyna bendzie miała z kim wypic ja to sie nie spisałam w piciu:))):oops::oops::oops::oops: wiem ze bende miała jakies zeczy na bazarek po za tym dzieciaki z robią zbiórkę wszystkiego wiec justyna daj znac jak pojedziesz do psiaków moze bys jechała przez szamotuły dała bym ci to co zostanie uzbierane[/QUOTE] no nieźle, wyszłam na typową Polkę:) Sylwia, jak tylko będę jechała, zahaczę o Szamotuły na pewno i zabiorę i rzeczy, które chcesz przekazać i Ciebie (też niezla z Ciebie Baba Jaga). Wracając do imprezy: jeśli tylko będzie chęć ogólna, trzeba mi dać znać - zacznę organizować. Skontaktuję się z Panią Komornik o zezwolenie na oficjalną imprezkę, załatwię sobie urlop w domowych obowiązkach i zaczniemy słać zaproszenia. Ustalmy, że termin ostateczny na podjęcie decyzji, czy robimy, czy nie, to 15 października. Zgoda? Quote
ataK Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='kaja69']Atko,dotarłaś :) a Twoje dobre słowo bezcenne :) Na zlot czarownic zapraszamy :)[/QUOTE] Zlot czarownic chętnie ;) Akurat coś dla mnie, tak przynajmniej twierdzą moje dzieci :evil_lol: Quote
Recommended Posts