Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Falkaa napisał(a):
Byłoby super .. Ale rodzice oczywiście mają swoje zdanie: "nie będziesz jeździć w obcymi ludźmi samochodami, jeszcze tak daleko.."

Ja się tam wybieram, mogę Cię wziąć pod swoje "skrzydła". Może rodziców uspokoi fakt, że jestem pełnoletnia, ale raczej zmartwi, że lat mam tylko 19 :eviltong:

Posted

Pamiętam że moi rodzice jak miałam 15 lat, tak samo reagowali ;) I też by mnie nie puścili
Także Falka nie martw się :diabloti:
Widzę że ode mnie nikt się nie zgłosił...

Posted

A co z Castorkiem?
Taki kochany psiak..
Kibicuje Wam mocno, jestem naprawde pod wielkim wrazeniem ile udało sie tak niewielu osobom zdziałać samodzielnie!!
Jak sie ogarne z długami staruszkoweej skarbonki to na pewno bede o was pamietać..
Wiem, ze najpotrzebniejsze są pewnie rece do pracy, ale tutaj niestety nie mam jak pomóc..:(

Posted

Lili8522 napisał(a):
Pamiętam że moi rodzice jak miałam 15 lat, tak samo reagowali ;) I też by mnie nie puścili
Także Falka nie martw się :diabloti:
Widzę że ode mnie nikt się nie zgłosił...

Poczekaj jeszcze chwilę. Wczoraj dałam ogloszenia o wolontariacie w kilku miejscach. Może...

Posted

Wieści z domu Rudej, suczki która zabrałam po pobycie w Krzykosach:

"Pani Agato!

Dzieki za książeczkę i namiary na behawioryste. Szczepienia wpisane ołówkiem widziałam zrobimy. Jeszcze nie dzwoniłam w sprawie psa i kota ale jeszcze się wstrzymam kot siedzi za płotem i obserwuje, wczoraj na noc na siłe zapakowaliśmy kota do garażu na strych bo tam jego legowisko było do tej pory i otwór z wyjściem na zewnątrz, które zablokowaliśmy. Spali ładnie pies na dole kot u góry. Kot trochę się gniewa ale różne dobre rzeczy podstawiam pod nos wiec może da się udobruchać.
Pieska nazywamy Misza/Miszka, ta jest agentka. Musialam z dzieckiem dzis do lekarza jechać i na zakupy wiec została w garazu na parę godzin. Wróciliśmy a mąż mówi jak to tak zostawiłam psa na podwórku samego! Ja mówię co Ty gadasz zamknęłam w garażu :) Otóż Miszka wlazła po stromej drabince na strych wygryzła większą dziurę przez którą przełazi kot... na zewnątrz jest drabinka i zbiornik na wodę wiec nie wiem czy spadła czy zlazła.. w każdym razie bardzo zaradna i dumna z siebie łobuziara haha :)))"

No to sie chyba udało....

Justyna jakie psy ogłaszasz?

Posted

chcecie dwa zestawy ogloszen dla psiakow z bazarku dogomaniackiego?

moge podarowac.
musze znac dane kontaktowe, na jakie wojewodztwa oglaszac i zdjecia i info o piesku/ suczce.

A co sie dzieje z Castorem?

Posted

Katcherine napisał(a):
chcecie dwa zestawy ogloszen dla psiakow z bazarku dogomaniackiego?

moge podarowac.
musze znac dane kontaktowe, na jakie wojewodztwa oglaszac i zdjecia i info o piesku/ suczce.

A co sie dzieje z Castorem?

No pewnie, że chcemy! :)
Podasz mi swój adres mailowy - za chwilę wyślę, co trzeba.
PS: dwa zestawy oznaczają dwa psy?

Posted

[quote name='Saphira']A dlaczego nie wykorzystałyście pakiecików, które wykupiłam na bazarku u Temidy ?http://www.dogomania.pl/threads/210701-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-30-og%C5%82osze%C5%84-za-5-z%C5%82.-dla-Neli-na-HOTEL-I-D%C5%81UG-Zako%C5%84czony-Robimy

Z 10 wykupionych pakiecików wykorzystano tylko 2 ?

Oj, przepraszam. Do tej pory słabo trzymałam rękę na pulsie adopcji.
Czy można jeszcze wykorzystać te 8 pakietów?

Posted

Justyna Klimek napisał(a):
Oj, przepraszam. Do tej pory słabo trzymałam rękę na pulsie adopcji.
Czy można jeszcze wykorzystać te 8 pakietów?

Można. napisz do Temidy, wyślij opisy konkretnych psów i zdjęcia, oraz namiary, musisz tez zdecydowac się na jakis konkretny rejon. Napisz ze opłaciła Saphira.

Posted

Justyna Klimek napisał(a):
Wznawiam temat wolontariatu wyjazdowego.
I ponownie proponuję zrzutkę na paliwo dla dziewczyn z południa Polski.
Ja deklaruję 10zł. No! Dorzućcie coś! :)

dokladam sie .... oby tylko jak najpredzej wypalilo....

CIOTECZKI POSZPERAJCIE W PORTMONTEKACH PO GROSIKU NA PALIWKO PROSZE BARDZO

Posted

Ale czy one naprawde chca jechać? Bo mam wrażenie ze nie... I nie jest to wyrzut.

Ja jestem na permanentnym minusie: jutro sterylka kotki, w przyszłym tygodniu suczka Aster. Na pociechę dzisiaj idzie do ds moja podopieczna Funia. Cieszy chociaz to.

Posted

Dziewczęta, z mojej strony wygląda to tak.
Jeśli znalazły by się jeszcze 2 osoby z naszych okolic, to ok, jedziemy.
Bo w innym wypadku nawet jakbyście troche uzbierały kasy mnie nie będzie stać na dołożenie reszty.
Ogólnie nie pracuje na stałe, tylko sobie dorabiam. Więc nie zawsze mam duży przypływ gotówki.

Chętnie bym pojechała, bo na wakacjach w tym roku nigdzie nie byłam..
Poza tym. Będę pytać, czy ktoś jest chętny..