Agata69 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='toyota']Czy moglibyście wrzucić dokładne zdjęcia szczeniaków na wątek, bo nie mogę ich skopiować ze strony fundacji, a chciałabym polecać ludziom do adopcji ? Wyadoptowałam już wszystkie swoje szczeniaki: http://www.dogomania.pl/threads/206210-Bezdomny-Cz%C5%82owiek-bezdomna-suka.-8-szczeniak%C3%B3w-w-DS.Pom%C3%B3%C5%BCmy-da%C5%9Bce-w-utrzmaniu-suni-! , a jest jeszcze odzew z ogłoszeń. Justyna, ja tez poprosze o to samo. Quote
Agata69 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='kosu32']Kotek Miki (a jednak to On), jest u mnie na dt :) Wszystko ok. W poniedziałek byliśmy z nim u weta. Został odrobaczony, przebadany i wstępnie oczyszczono uchole - masakra... Założyliśmy oczywiście książeczkę zdrowia. Zaprzyjaźniona Pani wet nie wzięła starym zwyczajem ani grosza za wizytę (u Niej to standard przy bezdomnych czworonogach w potrzebie) -:). Kolejna wizyta w przyszłym tygodniu. Miki z dnia na dzień otwiera się bardziej. Wszędzie go pełno, chodzi za nami po mieszkaniu, smacznie zjada gotowanego kurczaka i suchą karmę zapijając wodą. Od wtorku "kocie WC" poszło w ruch :) Kot ogarnął temat i załatwia swoje potrzeby tak gdzie trzeba (choc nie zasypuje żwirku na swoje przetrawione jedzonko i siuśki). Odważniej podchodzi do naszego psa Leo, a dzisiejszego wieczora oba dwa zwierzaki zrobiły sobie pogoń po domu. Dla Mikiego pobyt w domu to nowy świat, po tym jak przez 3 miesiące mieszkał w samochodzie otoczonym psami... Może jutro uda mi się wrzucic kilka fotek. Dziś rozmawiałam z Panem Zbyszkiem i zdałam relację z pobytu kotka u nas. Opowiadał mi o dzisiejszych sterylizacjach - dla Niego to było OGROMNE przeżycie... Właśnie o tobie myslałam.I o tym jak palec bozy nas połączył..... DZIĘKI ZA RELACJE O MIKIM. ania, pan Zbyszek musi swoje przejść, i tak ma wielkie szczęście.... Quote
Agata69 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 I trochę prywaty (a co): Od wczoraj mam w domu studenta Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie. Kochany synus mamusi, wegetarinin , bedzie przez wieksza część roku zdany tylko na siebie, 400 km od domu. ciotki z Krakowa, mam nadzieje, ze pomoże w razie czego... Quote
Agata69 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Stan psychiczny Pauzy na DT bardzo zły. Pies się bardzo boi, nie chodzi, nie załatwia się , nie je. Ma duzo spokoju, dostanie tez wystarczajaća ilosc czasu. ale na razie jest źle. Quote
RudaFoto Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Ryniu123 napisał(a):Też bym chciał, zakochałem się :) no no .. nowy domownik się szykuje?:> Quote
Justyna Klimek Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 [quote name='toyota']Czy moglibyście wrzucić dokładne zdjęcia szczeniaków na wątek, bo nie mogę ich skopiować ze strony fundacji, a chciałabym polecać ludziom do adopcji ? Wyadoptowałam już wszystkie swoje szczeniaki: http://www.dogomania.pl/threads/206210-Bezdomny-Cz%C5%82owiek-bezdomna-suka.-8-szczeniak%C3%B3w-w-DS.Pom%C3%B3%C5%BCmy-da%C5%9Bce-w-utrzmaniu-suni-! , a jest jeszcze odzew z ogłoszeń. Dlaczego nie możesz skopiować ze strony fundacji? Quote
Justyna Klimek Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Dotarła wpłata: 10. Labradory info dla Azji - 180zł SUMA 3210zł Quote
Agata69 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Rozmawiałąm dziś z Ryskiem, który twierdzi, ze Azja musi iść do domu, nie na zewnątrz. Cóz , on się na tym zna. Dom we Włocławku raczej odpada. Quote
Justyna Klimek Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Zaczęłam robić ewidencję wszystkich psiaków: http://przyjacieleczterechlap.pl/Ekipa-K%C5%82odawa.php Póki co są tylko cztery, ale stopniowo będę dołączać kolejne. Powiedzcie, jaki jest problem z kopiowaniem zdjęć ze strony fundacji? Quote
Agata69 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Kupiłam i wysłałam sedalin, bedzie razem z antybiotykami dołaczony do rachunku za sterylki. Quote
Kava Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='Agata69']I trochę prywaty (a co): Od wczoraj mam w domu studenta Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie. Kochany synus mamusi, wegetarinin , bedzie przez wieksza część roku zdany tylko na siebie, 400 km od domu. ciotki z Krakowa, mam nadzieje, ze pomoże w razie czego... jakby porady wegerarianskie to do mnie.... a dzieciaki moje tez juz samodzielne.... pomozemy.... ( ale niestety na odleglosc) Quote
kosu32 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='Agata69']Właśnie o tobie myslałam.I o tym jak palec bozy nas połączył..... DZIĘKI ZA RELACJE O MIKIM. ania, pan Zbyszek musi swoje przejść, i tak ma wielkie szczęście.... Agata Bez dwóch zdań ktoś "na górze" wypatrzył mnie odchodzącą od zmysłów i dał szansę dzięki Tobie Rudemu na normalny dom :) A co do Pana Zbyszka, podzielam Twój pogląd - bez dwóch zdań. Quote
kosu32 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 A teraz obiecane zdjęcia Mikiego Niedziela 10 lipca - godzina 7.00. Miki trafia do nowych opiekunów na dt. Miejsce akcji - stacja benzynowa - Łowicz Quote
kosu32 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Poniedziałek 11 lipca - kwadrans po północy. Miki podczas chwil relaksu w dt. Poniedziałek 11 lipca - godzina 17.30. Spotkanie zapoznawcze z Leo. Quote
kosu32 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Środa 13 lipca - godzina 23.35. Ćwiczenia rozluźniające i rozciągające na sofie. Quote
kosu32 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Piątek 15 lipca - godzina 21.35. Niekonwencjonalne wykorzystanie zużytych kopert, jako kociego "placu zabaw" Quote
pa-ttti Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 http://allegro.pl/fundacja-bernardyn-zrebak-mial-byc-zjedzony-i1702420682.html pomóżcie konikowi... Quote
toyota Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Dlaczego nie możesz skopiować ze strony fundacji? Bo jestem ciemną masą komputerową :roll:. Pilnie potrzebuję zdjęcia szczeniaków, każdego z osobna i podpisane jaka płeć. W tej chwili chodzi mi o te docelowo średnie. Jeśli ktoś potrafi to poproszę, żeby wstawił je na wątek : http://przyjacieleczterechlap.pl/Szczeniaki-z-Klodawy.php Quote
Alekssandra Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 :multi::multi::multi:Super dom dla kici :kiss_2::wolfie::sweetCyb: nawet jeśli dt - to taki dt odda tylko do ds na podobnym poziomie, czyli do najlepszego. Quote
Justyna Klimek Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 [quote name='toyota']Bo jestem ciemną masą komputerową :roll:. Pilnie potrzebuję zdjęcia szczeniaków, każdego z osobna i podpisane jaka płeć. W tej chwili chodzi mi o te docelowo średnie. Jeśli ktoś potrafi to poproszę, żeby wstawił je na wątek : http://przyjacieleczterechlap.pl/Szczeniaki-z-Klodawy.php 1. Otwierasz zdjęcie klikając lewym przyciskiem myszki 2. Klikasz prawym przyciskiem myszki i wybierasz "zapisz obrazek jako..." 3. Wybierasz miejsce na swoim komputerze, w którym chcesz mieć zdjęcie I masz :) Ja mam z koleji problem z wklejaniem zdjęć na wątek :( Quote
Justyna Klimek Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Mogę też przesłać do Ciebie zdjęcia mailem - to umiem :) Quote
Guest Ryniu123 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Dzięki Agnieszce z Labradory.info Azja ma swój event na Facebook https://www.facebook.com/event.php?eid=221347731237539&ref=ts osoby zarejestrowane na FB proszę o udostępnianie:kciuki: Quote
Recommended Posts