Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='toyota']Czy moglibyście wrzucić dokładne zdjęcia szczeniaków na wątek, bo nie mogę ich skopiować ze strony fundacji, a chciałabym polecać ludziom do adopcji ?
Wyadoptowałam już wszystkie swoje szczeniaki: http://www.dogomania.pl/threads/206210-Bezdomny-Cz%C5%82owiek-bezdomna-suka.-8-szczeniak%C3%B3w-w-DS.Pom%C3%B3%C5%BCmy-da%C5%9Bce-w-utrzmaniu-suni-! , a jest jeszcze odzew z ogłoszeń.

Justyna, ja tez poprosze o to samo.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kosu32']Kotek Miki (a jednak to On), jest u mnie na dt :)
Wszystko ok. W poniedziałek byliśmy z nim u weta. Został odrobaczony, przebadany i wstępnie oczyszczono uchole - masakra... Założyliśmy oczywiście książeczkę zdrowia. Zaprzyjaźniona Pani wet nie wzięła starym zwyczajem ani grosza za wizytę (u Niej to standard przy bezdomnych czworonogach w potrzebie) -:). Kolejna wizyta w przyszłym tygodniu. Miki z dnia na dzień otwiera się bardziej. Wszędzie go pełno, chodzi za nami po mieszkaniu, smacznie zjada gotowanego kurczaka i suchą karmę zapijając wodą. Od wtorku "kocie WC" poszło w ruch :) Kot ogarnął temat i załatwia swoje potrzeby tak gdzie trzeba (choc nie zasypuje żwirku na swoje przetrawione jedzonko i siuśki). Odważniej podchodzi do naszego psa Leo, a dzisiejszego wieczora oba dwa zwierzaki zrobiły sobie pogoń po domu. Dla Mikiego pobyt w domu to nowy świat, po tym jak przez 3 miesiące mieszkał w samochodzie otoczonym psami... Może jutro uda mi się wrzucic kilka fotek. Dziś rozmawiałam z Panem Zbyszkiem i zdałam relację z pobytu kotka u nas. Opowiadał mi o dzisiejszych sterylizacjach - dla Niego to było OGROMNE przeżycie...

Właśnie o tobie myslałam.I o tym jak palec bozy nas połączył.....
DZIĘKI ZA RELACJE O MIKIM.

ania, pan Zbyszek musi swoje przejść, i tak ma wielkie szczęście....

Posted

I trochę prywaty (a co):

Od wczoraj mam w domu studenta Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie.
Kochany synus mamusi, wegetarinin , bedzie przez wieksza część roku zdany tylko na siebie, 400 km od domu.
ciotki z Krakowa, mam nadzieje, ze pomoże w razie czego...

Posted

Stan psychiczny Pauzy na DT bardzo zły. Pies się bardzo boi, nie chodzi, nie załatwia się , nie je. Ma duzo spokoju, dostanie tez wystarczajaća ilosc czasu. ale na razie jest źle.

Posted

[quote name='toyota']Czy moglibyście wrzucić dokładne zdjęcia szczeniaków na wątek, bo nie mogę ich skopiować ze strony fundacji, a chciałabym polecać ludziom do adopcji ?
Wyadoptowałam już wszystkie swoje szczeniaki: http://www.dogomania.pl/threads/206210-Bezdomny-Cz%C5%82owiek-bezdomna-suka.-8-szczeniak%C3%B3w-w-DS.Pom%C3%B3%C5%BCmy-da%C5%9Bce-w-utrzmaniu-suni-! , a jest jeszcze odzew z ogłoszeń.

Dlaczego nie możesz skopiować ze strony fundacji?

Posted

[quote name='Agata69']I trochę prywaty (a co):

Od wczoraj mam w domu studenta Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie.
Kochany synus mamusi, wegetarinin , bedzie przez wieksza część roku zdany tylko na siebie, 400 km od domu.
ciotki z Krakowa, mam nadzieje, ze pomoże w razie czego...

jakby porady wegerarianskie to do mnie.... a dzieciaki moje tez juz samodzielne.... pomozemy.... ( ale niestety na odleglosc)

Posted

[quote name='Agata69']Właśnie o tobie myslałam.I o tym jak palec bozy nas połączył.....
DZIĘKI ZA RELACJE O MIKIM.

ania, pan Zbyszek musi swoje przejść, i tak ma wielkie szczęście....

Agata

Bez dwóch zdań ktoś "na górze" wypatrzył mnie odchodzącą od zmysłów i dał szansę dzięki Tobie Rudemu na normalny dom :)

A co do Pana Zbyszka, podzielam Twój pogląd - bez dwóch zdań.

Posted

[quote name='toyota']Bo jestem ciemną masą komputerową :roll:. Pilnie potrzebuję zdjęcia szczeniaków, każdego z osobna i podpisane jaka płeć. W tej chwili chodzi mi o te docelowo średnie.

Jeśli ktoś potrafi to poproszę, żeby wstawił je na wątek :
http://przyjacieleczterechlap.pl/Szczeniaki-z-Klodawy.php

1. Otwierasz zdjęcie klikając lewym przyciskiem myszki
2. Klikasz prawym przyciskiem myszki i wybierasz "zapisz obrazek jako..."
3. Wybierasz miejsce na swoim komputerze, w którym chcesz mieć zdjęcie
I masz :)

Ja mam z koleji problem z wklejaniem zdjęć na wątek :(